Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: «Αφήσαμε τις τράπεζες να χρεωκοπήσουν και πετύχαμε» λέει ο πρόεδρος της Ισλανδίας Olafur Ragnar Grimsson!

Πηγή: http://freepen.gr

Έχετε όλοι ακούσει για το τι ακριβώς συνέβει στην Ισλανδία (κάτι το οποίο κρύβουν επιμελώς τα εδώ ……δημοκρατικά κανάλια) και για το πώς ο μάγκας πρόεδρός τους έθεσε βέτο στο ΔΝΤ σχετικά με την πολιτική της αυστηρής λιτότητας και της περικοπής των συντάξεων. Βέβαια δεν συνέφερε κανένα από το σάπιο σύστημα να ακουστεί μία άλλη λύση (όπως αντίστοιχα του Ισημερινού) και γι αυτό φαγώθηκε. Αυτή στο τωρινό βιντεάκι είναι μία συνέντευξη 2 λεπτών του ίδιου προέδρου από το Νταβός! Δείτε τη οπωσδήποτε! Μην περιμένετε κανένα κανάλι να την μεταδώσει! Καίει τους δικούς μας που με ανοιχτά τα πόδια τα έδωσαν όλα! Παρατηρήστε μόνοι σας το βιντεάκι και δέστε από πιο ξένο κανάλι λαμβάνεται αυτή η συνέντευξη! Μήπως από το CNN ή το BBC ή τη DW; Όχι βέβαια! Δεν συμφέρει να ακούν τα πρόβατα τέτοια πράγματα! Μήπως και κάποιος από εδώ λέει τα ίδια για τις τράπεζες;

Τι λέτε ρε παιδιά; Και εμείς τι κάνουμε εδώ; Είναι δυνατόν να ισχύουν αυτά που λέει ο Άνθρωπος, αποκλείεται, αλλιώς μας τα λέει εμάς ο Στουρνάρας και εμείς μόνο αυτόν πιστεύουμε. Τον παρακολουθούμε από τους καναπέδες μας και τον χειροκροτούμε την ώρα που μας υποτιμά, μας ισοπεδώνει νοητικά, που καταστρέφει την Πατρίδα μας, την Ελλάδα μας.

Ο Πρόεδρος της Ισλανδίας τα λέει πολύ απλά και λογικά τα πράγματα «Δεν κάναμε ότι έκανε η υπόλοιπη Ευρώποι και πετύχαμε, σήμερα έχουμε ανάπτυξη»!!!!

Αναρωτιέται ο πρόεδρος της Ισλανδίας «Γιατί όλοι οι Ηγέτες των Ευρωπαϊκών χωρών βλέπουν τις τράπεζες σαν τις Ιερές Εκκλησίες της οικονομίας;» εδώ μπορούμε να απαντήσουμε εμείς στον πρόεδρο, γιατί ο Θεός των ηγετών αυτών λατρεύεται μέσα στις τράπεζες! Γιατί έχουν εντολή από τους Τραπεζίτες να υπηρετήσουν αυτό το σκοπό, να υποδουλώσουν έθνη, να καταστρέψουν χώρες, να αφανίσουν Πατρίδα και θρησκεία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου