Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Δ. Καζάκης: "Δεν υπήρξε καμιά περίοδος της ιστορίας όπου οι φυσικοί αυτουργοί να γλύτωσαν το λυντσάρισμα του κόσμου είτε σε συνθήκες τυφλού μίσους, είτε σε συνθήκες εξέγερσης."

Από τη σελίδα facebook του Δημήτρη Καζάκη

'' .. Γειά σας κύριε Δημήτρη Καζάκη ονομάζομαι Δημήτρης Τουλαδέλλης διαβάζο αυτά που γράφετε και θέλω να σας παραθέσω έναν προβληματισμό. Είμαστε ξενοδοχειακή μονάδα στο Νυδρί Λευκάδος και φιλοξενούμε πρώην κεντρικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που έβγαλε τον Σαμαρά. Για επαγγελματικούς λόγους δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε την ταυτότητά μου.το οποίο με έντονο κυνισμό δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι στο χείλος εμφυλίου πολέμου αστον οποίον θα βγούν και ομάδες μουσουλμάνων. Ο εν λόγω κύριπος που το παίζει δυσαρεστημένος έχει 5 δουλείες είναι αντιπρόεδρος συνδικαλιστών της Νέας Δημοκρατίας στη ΔΕΗ όταν του είπα για την ιάλυση του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα αντέτεινε ότι μια χώρα μπορεί να επιβιώσει με τον τουρισμό. Δεν βλέπετε την Δομινικανή Δημοκρατία πως ξεχειλίζει στα πλούτη? Ισχυρι΄ζεται ως αν τα βάλουμ με τους πλούσιους που έβγαλαν τα μερίσμαα στο εξωτερικό και φοροδιέφυγαν θα διαλύσουμε την Ελλάδα. Και του αντέτεινα. Ενώ τ΄ρα είμαστε Ελβετία? Είπε ότι έχει δωθεί εντολή να αφήσουν πίσω τους καμμένη γη. Με το υπάρχων καθεστός που δεν θίγονται οι πλούσιοι θα έχουμε καμμένη γη. άρα με το να τα βάλουμε με τους πλούσιους κάτι θα αλλάξει. Κοινή λογική. Ως τόσο επιλέγουν την λογική της στάχτης. Επίσης όταν του ανφέραμε να μιλήσει μαζί σας, είπε μόνο δημόσια. Λέω γιατι? Για να έχετε δικούς σας δημοσιογράφους και ειδικά επιλεγμένες ερωτήσεις που θα στρέψουν την συζήτηση εκεί που θέλουν? Λέει εγώ δεν μιλάω ιδιωτικά με αυτό τον μαινταν'ο τον πράκτορα που τα παίρνει. Ετσι σας αποκαλεί. Ποιός. Κάποιος που ενώ τα έχει βάλει με το σύστημα τρώει απο το σύστημα. Τι πράξεις έκανε για να δείξει ότι είναι καλύτερος? Την συμβολή του στην Νέα Δημοκρατία στο να δημοπρατηθεί η Ελλάδα μια ώρα αρχείτερα? Μας δήλωσε κυνικά και ειρωνικά ότι έχει πάρει και δίκανο και είναι έτοιμος για τις ταραχές που θα ακολουθήσουν. Θεωρεί λογικό να να μην πειράξουν τα καιφάλαι που φέρανε οι Έλληνες απο έξω αφού θέλουν να τηρήσουν τη νομιμότητα. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Το μνημόνιο που δεν εγκρίθηκε απο την ολομέλεια της βουλής? Η καθημερινή εξαθλίωση του έλληνα και το πλαστό χρέος? Αυτά είναι νόμιμα αφου τα ενέκριναν τα παιδιά της Ρηγίλης. Επίσης είπε ότι σε μεταξύ σας διάλογο θα σα σβήσει σε 5 λεπτά. Αυτά τι έχετε να πείτε?"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Τι να πω; Μπορώ να αντιτείνω κάτι; Πάντως για την Δομινικανή Δημοκρατία που έχει αμύθητα πλούτη, να ξέρετε ότι το 60% ζει με μπανανόφλουδες που βράζει και τρώει την σούπα τους για να μην πεθάνει της πείνας. Έστω κι αν δουλεύει 16 ώρες το 24ωρο στις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. Όσο για το ποιος θα σβήσει τον άλλο, προσωπικά δεν συμμετέχω σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς. Έχω ενηλικιωθεί εδώ και πολλές δεκαετίες για να έχω τέτοιες ανασφάλειες ξεμωραμένου. Ούτε θεωρώ αντάξιό μου έναν ρεμπεσκέ και κοπρόσκυλο του κόμματος που δεν ξέρει τι σημαίνει δουλειά, μεροκάματο. Πάντως πείτε του ότι πολλοί και μάλιστα επαγγελματίες του είδους προσπάθησαν να με γελειοποιήσουν, να με σβήσουν, κοκ, αλλά εγώ εδώ είμαι, συνεχίζω να επιβεβαιώνομαι και να με αντιγράφουν στις αναλύσεις μου σχεδόν όλοι.

Όσο για την ώρα της Αποκάλυψης είναι πολύ κοντά. Επειδή αυτά τα κοπρόσκυλα είναι εντελώς αμόρφωτα, δεν ξέρουν από ιστορία, ούτε έχουν κοινωνική εμπειρία για να γνωρίζουν πώς αντιδρά ένας λαός που οδηγείται στην κατάσταση που έχει οδηγηθεί ο δικός μας, νομίζουν ότι θα γλυτώσουν. Αν ήξεραν, τότε θα έτρεμαν από φόβο. Δεν υπήρξε καμιά περίοδος της ιστορίας όπου οι φυσικοί αυτουργοί να γλύτωσαν το λυντσάρισμα του κόσμου είτε σε συνθήκες τυφλού μίσους, είτε σε συνθήκες εξέγερσης. Και τότε να δούμε αν το δίκανο που έχει προμηθευτεί θα τον σώσει, ή θα τον οδηγήσει πιο γρήγορα στον τάφο.

Ένας αστυνομικός διευθυντής μας έλεγε πρόσφατα ότι κυκλοφορούν ελεύθερα στην χώρα κοντά στα 6 εκατομμύρια πολεμικά όπλα. Ξέρω πολλούς που έχουν οπλιστεί με τέτοια και περιμένουν την ώρα για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους με τύπους σαν κι αυτόν που περιγράφετε. Να εύχεται άνθρωποι σαν κι εμένα και οργανώσεις σαν το ΕΠΑΜ να κατορθώσουν να επιβληθούν στην τυφλή οργή του λαού όταν ξεσπάσει κι έτσι να μην έχουμε ανεξέλεγκτο μακέλεμα.

Να προσεύχεται στον μαμωνά που είναι ο μόνος θεός στον οποίο πιστεύει να είμαστε σε θέση να επιβάλουμε λογική δικαιοσύνης στο μίσος και στην οργή του λαού. Πάντως το σκαμνί δεν θα το γλυτώσει.

Όσο για τους ένοπλους μουσουλμάνους αυτός και οι δικοί του θα το ήθελαν πολύ να συμβεί στη χώρα. Νομίζει ότι είναι το ίδιο εύκολο να το κάνουν, όπως το κάνουν οι ομογάλακτοί του στην Αίγυπτο, αλλά αυταπατάται. Η δράση ένοπλων μουσουλμάνων στην Ελλάδα ήταν και παραμένει σχέδιο των μυστικών υπηρεσιών εξ εσπερίας που το κρατούν στο συρτάρι γιατί φοβούνται μην και προκαλέσουν επέμβαση του στρατού. Και τον στρατό δεν τον ελέγχουν σήμερα. Το ξέρουν πολύ καλά γι' αυτό και προσπαθούν να τον διαλύσουν.

Όσο για την καμένη γη είναι όντως το σχέδιό τους. Θέλουν την Ελλάδα οικόπεδο. Δεν τους ενδιαφέρουν εμείς οι ιθαγενείς, ούτε οι περιουσίες μας. Γι' αυτό και εφαρμόζουν την τακτική του οδοστρωτήρα, της κατεδάφισης των πάντων. Να δείτε, στον τουρισμό. Σκόπιμα οδηγούν στην καταστροφή ακόμη και τις μεγάλες τουριστικές μονάδες, μόνο και μόνο για να πουληθούν μπιρ παρά. Σε ποιον; Ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τους Τούρκους των παραλίων για τα τουριστικά νησιά του Αιγαίου. Να το ξέρετε. Αν δεν κάνουμε κάτι, αν δεν πάρουμε στα χέρια μας την υπόθεση, αν δεν αρχισουμε να τρομοκρατούμε τους τρομοκράτες σαν τον εν λόγω κύριο όπου τους πετυχαίνουμε, θα μας ισοπεδώσουν κυριολεκτικά και θα πουλήσουν τη γή μας για οικόπεδο ... ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου