Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

"Πιτσιρίκος": Οι προστάτες των φτωχών

του "Πιτσιρίκου"

Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκαν χτες και αποφάσισαν μερική άρση στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Σαμαράς και Βενιζέλος συμφώνησαν πως θα πρέπει να προστατευτούν οι αδύναμοι πολίτες, όπως, άλλωστε, προστατεύονται τα τελευταία χρόνια με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως η κυβέρνηση μελετά ένα πλαίσιο ρυθμίσεων που θα εξασφαλίζει την προστασία των αδυνάτων, οπότε οι άστεγοι δεν κινδυνεύουν να χάσουν τίποτα και θα συνεχίσουν να έχουν το δικαίωμα να κοιμούνται στον δρόμο.

Βέβαια, ο Αντώνης Σαμαράς δεν διευκρίνισε ποιοι είναι οι αδύνατοι, οπότε ετοιμαστείτε για γενική άρση στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, αφού όλοι οι Έλληνες αντιμετωπίζονται πια σαν Ωνάσηδες.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν μίλησε για τους αδύνατους γιατί είναι 200 κιλά και καταλαβαίνει πως δεν τον παίρνει.

Σαμαράς και Βενιζέλος είναι οι δυο πλουσιότεροι πολιτικοί αρχηγοί -τα έχουν βγάλει με την αξία τους- και έχουν καμιά σαρανταριά ακίνητα και οι δυο μαζί, αλλά δεν πρέπει να τα λέμε αυτά γιατί είναι λαϊκισμός, και δεν είναι λαϊκισμός οι αρχηγοί των δυο κομμάτων που διέλυσαν παρέα την Ελλάδα να παρουσιάζονται σήμερα ως σωτήρες των φτωχών.

1 σχόλιο:

  1. "Γερμανική Αριστερά: Να κατασχεθούν περιουσίες Ελλήνων φοροφυγάδων!Σκληρή κριτική άσκησε ο πρόεδρος του γερμανικού κόμματος της Αριστεράς, Μπερντ Ρίξινγκερ, στις δηλώσεις Σόιμπλε για το ενδεχόμενο τρίτου πακέτου στήριξης, όπως αναφέρει το newmoney.gr
    Μιλώντας στην εφημερίδα Neue Osnabrücker Zeitung τονίζει:
    Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ομολογεί για λογαριασμό της Άγκελα Μέρκελ ότι η λανθασμένη πολιτική στην αντιμετώπιση της κρίσης στην Ελλάδα εξελίσσεται για τον Γερμανό φορολογούμενο σε βαρέλι χωρίς πάτο.
    "Πριν αρχίσουμε να μιλάμε για νέα βοήθεια προς την Ελλάδα θα πρέπει να πληρούνται δύο προϋποθέσεις:
    Πρώτον, το ελληνικό δημόσιο θα πρέπει να επιβάλλει φόρο αλληλεγγύης 50% σε όλες τις περιουσίες άνω του 1 εκατ. ευρώ. Και δεύτερον, όλα τα περιουσιακά στοιχεία και ακίνητα άνω του 1 εκατ. που διαθέτουν Έλληνες στο εξωτερικό θα πρέπει να παγώσουν και να συγκριθούν με τους ελληνικούς καταλόγους με φοροφυγάδες. Και αν διαπιστωθεί φοροδιαφυγή να κατάσχονται τα περιουσιακά στοιχεία." OΛOI MIΛOYN KAI MIΛOYN ΓIA NA MIΛOYN ! ΓIATI APAΓE EXEI "ΣHMEPA" ΠPOBΛHMA H APIΣTEPA ΣTHN EYPΩΠH KAI ΣTHN EΛΛAΔA ;; MHΠΩΣ ΔEN MΠOPOYN NA "ΣYZEYΞOYN" THN "ANAΓKAΣTIKH" ΠPAΓMATIKOTHTA THΣ ANEΛIΞHΣ KAI THΣ "ANAΓKAΣTIKHΣ" EIKONHKOTHTAΣ ΠOY ΠHΓAZEI KAI EΔPAZETAI MEΣA AΠO THN ANAΓKAIΩTHTA THΣ KINHΣEIΣ !! (;;) OΠOIOΣ ΔEN KANEI AYTH THN "ΣYZEYΞH" .. KATAPEEI (BΛ. "ANATOΛIKO" MΠΛOK), OΠOIOΣ ΠAPAMENEI MONO ΣTHN "ΠPAΓMATIKOTHTA" TOY, MOYXΛIAZEI KAI KATAPEEI XΩPIΣ ... TAΛANTΩΣH !! APA TI KANOYME TO ΛOIΠON ;; IΔOY TO ΠPAΓMATIKO EPΩTHMA~ΠPOBΛHMA THΣ ΔIATYΠΩΣHΣ TOY !!! OΛA TA AΛΛA EINAI TPYΠEΣ ΣTON AEPA KAI ΣTO NEPO !! ΔIAΛEΓETAI KAI .... !! ME AΓAΠH ! O AYPIANOΣ YΠEΞ THΣ XΩPAΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή