Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Πραγματική Δημοκρατία τώρα! Τέρμα στα παζάρια τους!

Κάλεσμα Ε.ΠΑ.Μ. - Όλοι σήμερα στο Σύνταγμα


Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 18.00 ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ/Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΖΑ.



Για να «μπουν στο ελικόπτερο» Παπανδρέου-Βενιζέλος



Τα ανθρωπάρια, που παριστάνουν την κυβέρνηση στην βάση των προ διετίας κλεμμένων ψήφων ενός τμήματος του λαού, καταρρέουν, αφού πρώτα με την παρουσία τους και μόνο στις θέσεις των επισήμων κατά την διάρκεια των παρελάσεων εξύβρισαν το μήνυμα του μεγάλου ΟΧΙ.



Ο ελληνικός λαός, τιμώντας την ιστορική μνήμη του, τιμώρησε τους εκπροσώπους της κατοχικής πολιτικής ηγεσίας αποκαθιστώντας το νόημα του αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία μέσα από μια ποικιλία αυθόρμητων λαϊκών αντιδράσεων.


Ο φερόμενος ως πρωθυπουργός και τα κυβερνητικά ανδρείκελα, μετά από την απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσουν το τομάρι τους που έκαναν με το δημοψήφισμα, πετώντας το γάντι προς την μεριά του λαού, και στην συνέχεια τις τυχοδιωκτικές κινήσεις απόλυτης παράνοιας, κατάφεραν να δώσουν στον δωσιλογισμό νέο ιστορικό νόημα.


Τώρα οι μάσκες έπεσαν, αφού πήραν πίσω, με την ίδια ευκολία που το ανακοίνωσαν, το «δημοψήφισμα» αποδεικνύοντας ότι επρόκειτο για κίνηση πανικού, προσπαθώντας να κερδίσουν πολιτικό χρόνο. Οι τυχοδιώκτες υπηρέτες των διεθνών πιστωτών δηλώνουν κυνικά ότι θεωρούν «επικίνδυνο τυχοδιωκτισμό» κάθε άμεση έκφραση της λαϊκής ετυμηγορίας που θα έθετε σε κίνδυνο τις «στρατηγικές» επιλογές αποικιοποίησης της χώρας προτάσσοντας πραξικοπηματικές λύσεις ανακύκλωσης σχημάτων δωσιλογισμού.



Τα θλιβερά αυτά ανδρείκελα των νεοαποικιοκρατών Ομπάμα, Μέρκελ και Σαρκοζύ, του ΔΝΤ και των τραπεζιτών προσπαθούν να γαντζωθούν στην εξουσία ή να επιβάλλουν κυβερνήσεις «εθνικής συνεννόησης», θέλοντας να εξασφαλίσουν την συμφωνία καταστροφής της χώρας που έκαναν με τα αφεντικά τους.



Οι λαϊκές αντιδράσεις κατά των δωσίλογων στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, που διέσωσαν την επέτειο από την καθεστωτική φθορά και έδωσαν ξανά το νόημα του ΟΧΙ, θυμίζοντας την πρώτη επέτειο μετά την απελευθέρωση της χώρας το ’44, έδειξαν σε όλους ότι κάτι τέτοιο δεν θα αφήσουν οι Έλληνες να συμβεί.



Ένας ολόκληρος λαός εκβιάζεται να υπογράψει την θανατική του καταδίκη μέσα από τις μεθοδεύσεις της «ελεγχόμενης χρεωκοπίας», στις οποίες είναι πρόθυμοι να ενταχθούν και άλλοι «κωλοτούμπες», και γι’ αυτό ο μόνος δρόμος υπερηφάνειας και τιμής είναι αυτός του νέου ΟΧΙ, που ακούστηκε στις 28 Οκτωβρίου και που θα πυκνώνει ολοένα και περισσότερο από εδώ και πέρα.



Όλος ο λαός σήμερα το απόγευμα στο Σύνταγμα καλείται να στείλει ένα μήνυμα στον γαλλογερμανικό άξονα και στα ευρωατλαντικά επιτελεία, ότι οι Έλληνες, με συναίσθηση ευθύνης απέναντι στην ιστορία τους, τον εαυτό τους και τα παιδιά τους, δεν θα επιτρέψουν την παράδοση του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου της χώρας και των κατοίκων της στις αδηφάγες ορέξεις των «επενδυτών» του νέου Ράϊχ και των «αγορών».


Όλοι μαζί σήμερα γύρω από την Βουλή για να διώξουμε οριστικά την τωρινή προδοτική κυβέρνηση, που πνέει τα λοίσθια, και να στείλουμε ένα μήνυμα, ότι δεν θα ανεχθούμε καμιά άλλη κοινοβουλευτική χούντα με οποιοδήποτε πρόσχημα και μανδύα. Ότι θα υπερασπισθούμε με κάθε τρόπο την εθνική μας κυριαρχία και την κοινωνική δικαιοσύνη αντιστεκόμενοι με κάθε μέσον απέναντι στον νέο ευρωπαϊκό ολοκληρωτισμό.


ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΚΑΤΩ Η  ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ

Πολιτική Επιτροπή


                                                                                               Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) 

                                                                                                                                        Αθήνα, 4/11/2011


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου