Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Σημείο συνάντησης και πορεία 17/11/2011


Συναγωνιστές ΕΠΑΜίτες και ΕΠΑΜίτισες του Βόρειου Τομέα της Αθήνας,

Η φετινή επέτειος του Πολυτεχνείου είναι ιστορική και σημαδιακή. Γίνεται ξανά σε συνθήκες κατάλυσης της δημοκρατικής νομιμότητας και γενικευμένης επίθεσης κατά των λαϊκών συμφερόντων και της εθνικής μας κυριαρχίας.

Είναι επιβεβλημένη η παρουσία όλων μας, χιλιάδων λαού στους δρόμους, ώστε να δοθεί ένα άμεσο μήνυμα στη νέα κατοχική δοτή υπερεξουσία.



Είναι επίσης ευκαιρία, εμείς του Βόρειου Τομέα, που είμαστε ένας από τους ισχυρότερους τομείς του ΕΠΑΜ, να δείξουμε δυναμικά την παρουσία μας, να συναντηθούμε μεταξύ μας και να διαδηλώσουμε οργανωμένα μαζί με τους άλλους πυρήνες.

Γι’ αυτό πρέπει όλος ο Τομέας να βρεθεί σε επαγρύπνηση το επόμενο τριήμερο, να γίνει η μέγιστη δυνατή κινητοποίηση με mail, τηλέφωνα, προσωπικές επαφές ώστε να κατέβουν όλα τα μέλη και ο καθένας να φέρει όσους περισσότερους φίλους μπορεί.

Η παρουσία μας στο σημείο συνάντησης του ΒΤ, έξω από τον σταθμό του μετρό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, στον πεζόδρομο της ΚΟΡΑΗ, πίσω από το πανώ του ΒΤ, θα πρέπει να ολοκληρωθεί γύρω στις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 17/11, ώστε μετά να βαδίσουμε συγκροτημένα προς την Παλαιά Βουλή, μπροστά στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη όπου θα είναι η προσυγκέντρωση του ΕΠΑΜ στις 16:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου