Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Η 28η Οκτωβρίου σκόρπισε πανικό! Με η χωρίς δημοψήφισμα θα πέσετε!



ΤΩΡΑ:Ανεξάρτητη η Εύα Καϊλή



Σύμφωνα με πληροφορίες, από στιγμή σε στιγμή θα δηλώσει πως ανεξαρτητοποιείται η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή.Αυτή την στιγμή γίνονται προσπάθειες ...για να μεταπεισθεί.Θα μείνουν δηλαδή στο ΠΑΣΟΚ 151 (προς το παρόν).

Το ανακοίνωσε πριν απο λίγο στο twitter της!

Μετά τις ταπεινώσεις που δέχτηκε η χώρα εχτές το βράδυ είναι δεδομένο οτι η Κυβέρνηση δεν θα βγάλει την ημέρα. Ο Βενιζέλος διαχώρησε επίσημα την θέση του... και ζήτησε Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας.


Και από in.gr:


Την πρόθεσή της να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση εάν ο πρωθυπουργός δεν αναιρέσει την απόφασή του για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, γνωστοποίησε με επιστολή της στον Γ.Παπανδρέου και τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο η βουλευτής Εύα Καϊλή. 

«Καταγράφω την αγωνία μου για την εμμονή διεξαγωγής δημοψηφίσματος, που βάζει σε επικίνδυνες περιπέτειες την Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας. Στις κρίσιμες αυτές στιγμές, το ψευτοδίλημμα που τίθεται σε δημοψήφισμα αποτελεί μια ακόμη διχαστική διαδικασία για την Ελληνική κοινωνία» σημειώνει στην επιστολή, την οποία ανάρτησε και στη σελίδα της στο Facebook.

Η κ. Καϊλή τονίζει ότι «δεν μπορούμε να μεταθέσουμε τις ευθύνες της δικής μας ακολουθούμενης πολιτικής στους Έλληνες, τώρα, και μετά τις θυσίες των τελευταίων δύο ετών.

«Προτάσσοντας λοιπόν, το Εθνικό συμφέρον από το κομματικό ή το προσωπικό, όλοι καλούμαστε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, πράγμα το οποίο ελπίζω πως με αυτόν τον τρόπο πράττω, στο μερίδιο που μου αναλογεί» σημειώνει.

Η κ. Καϊλή καλεί τον πρωθυπουργό «την ύστατη στιγμή να μην οδηγήσετε τη χώρα σε αυτόν τον δρόμο και να διασφαλίσετε την Συμφωνία της 26ης Οκτώβρη, ανακαλώντας την απόφαση σας για διεξαγωγή δημοψηφίσματος».

«Με την παρούσα σας γνωρίζω ότι δεν παραιτούμαι από εκλεγμένη εκπρόσωπος των συμπολιτών και της γενιάς μου, όμως στην ψηφοφορία της Παρασκευής δεν θα παρέχω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση σας» καταλήγει η επιστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου