Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ανοιχτή επιστολή του ΕΠΑΜ προς τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές της Δωδεκανήσου για το ...φρέσκο γάλα των 11 ημερών!




 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Προς τους βουλευτές Δωδεκανήσου

-Υψηλάντη Βασίλειο,
-Κόνσολα Μάνο,
-Κρεμαστινό Δημήτριο

 Κύριοι βουλευτές,

 επειδή οι ξένων συμφερόντων γαλακτοβιομηχανίες δεν θα σας ευχαριστήσουν δημοσίως για τα κέρδη που θα αποκομίσουν, δεχθείτε προκαταβολικά τα δικά μας συγχαρητήρια για το επικείμενο θαύμα της ψήφου σας, δια της οποίας, το γάλα τους θα διατηρείται φρέσκο για 11 ολόκληρες ημέρες. Η εθελοδουλία και η αλαζονεία του συστήματος εξουσίας που πειθήνια υπηρετείτε, έφτασε σήμερα να αμφισβητεί ακόμη και την αλήθεια της φύσης.

Η αναζήτηση αυτής της αλήθειας οικοδόμησε τον πολιτισμό μας: τον Ελληνικό. Οικοδόμημα οικουμενικό, πανανθρώπινο και γενεσιουργό  κάθε επιστήμης. Αδιάφορα όμως τα παραπάνω για εσάς τους βουλευτές. Είστε πρόθυμοι να νομοθετήσετε ακόμη και υπέρ των πτήσης γαϊδάρων- αρκεί να το ζητήσουν ξένα συμφέροντα. Το άλλοθι υπάρχει : το δημόσιο - εθνικό συμφέρον. Η ντροπή και η συνείδηση δεν υπάρχουν.


Τα κεντρικά ΜΜΕ ,των εργολάβων φίλων σας, αναφέρουν μόνο τις πολιτικές διαστάσεις του νομοσχεδίου. Για το θαύμα του «φρέσκου γάλακτος 11 ημερών» οι επιστήμονες εκεί δεν έχουν λόγο. Εξάλλου ο ρόλος των ΜΜΕ δεν αφορά την πραγματική ενημέρωση άλλα τη μετατροπή των Ελλήνων σε υποζύγια χρέους του χρεοκοπημένου συστήματός σας.

----------- ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ(Ε.ΠΑ.Μ)–ΡΟΔΟΥ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ---------- -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου