Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

«ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ»



ANAKOIΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (ΕΠΑΜ)

ΑΘΗΝΑ 5  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Την ώρα αυτή που το λαικό κίνημα οργανώνεται  για να αντισταθεί στην επίθεση της χρεοκρατίας, η δαιμονοποίηση και η σπίλωση των αγνών πατριωτικών αισθημάτων του λαού μας ως «εθνικιστικών» και «φασιστικών» αποτελεί το στόχο συγκεκριμένων κύκλων του κατοχικού καθεστώτος.

Η στοχοποίηση αυτή γίνεται είτε από κύκλους που αυτοτιτλοφορούνται ως «αριστεροί» ή «αναρχικοί» με αποτέλεσμα να μπαίνουν στο στόχαστρο ακόμη και όσοι διαδηλώνουν με την ελληνική σημαία, είτε από κύκλους που ιδιοποιούμενοι τη ελληνική σημαία και άλλα εθνικά  σύμβολα του λαού μας επιχειρούν να συγκροτήσουν παραστρατιωτικούς και παρακρατικούς, δήθεν πατριωτικούς μηχανισμούς.

Ειδικά οι τελευταίοι, στις πρόσφατες κινητοποιήσεις στο Σύνταγμα προσπάθησαν να εμφανισθούν ως αυτόκλητη «περιφρούρηση» της Πλατείας δίνοντας «πάσα» στους αντίστοιχους «αριστερούς» ή «αναρχικούς» κύκλους του παρακράτους για να αποπειραθούν διχαστικές και διαπαστικές συγκρούσεις, τον αποπροσανατολισμό και ιδεολογική σύγχυση του απλού κόσμου που διαδηλώνει και τελικά έφεραν ως αποτέλεσμα τη βίαιη επέμβαση των κρατικών δυνάμεων καταστολής.
Το ΕΠΑΜ καταγγέλλει τους ακροδεξιούς εθνοκάπηλους παραστρατιωτικούς και παρακρατικούς και καλεί όσους  έχουν παραπλανηθεί από το σφετερισμό των εθνικών συμβόλων και τη χρήση του όρου «πατριωτικό», να μείνουν μακριά απο τα πλοκάμια ύποπτων μηχανισμών και να τα απομονώσουν.
Πρέπει ΤΩΡΑ να τεθεί τέλος στη δράση του βαθέος κράτους και των παραφυάδων του και στην προσπάθειά του να υπονομεύσει το λαικό κίνημα καπηλεύοντας και αμαυρώνοντας τη σημαία και τα σύμβολα των αγωνιστικών παραδόσεων του λαού μας.
Το μαζικό λαικό κίνημα θα δώσει την απάντησή του στο βαθύ κράτος του κατοχικού καθεστώτος, στους προβοκάτορες και παρακρατικούς  μηχανισμούς κάθε απόχρωσης όπως  έκανε και κατά την εποποιία της Εθνικής Αντίστασης του 1941-44.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου