Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Η "πολυφωνία" στα ΜΜΕ δεν τους χωράει όλους!




Χθες στο κέντρο της Αθήνας, χιλιάδες φοιτητές από όλη την Ελλάδα, ενιαία με τις αποφάσεις των Φοιτητικών Συλλόγων τους και με τη σημαία του Πανελλαδικού Συντονιστικού Γενικών Συνελεύσεων και Καταλήψεων, πραγματοποίησαν πορεία.


Το συλλαλητήριο ξεκίνησε από τα προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέληξε στο Σύνταγμα όπου οι φοιτητές σε μια "συμβολική" κίνηση κατέλαβαν την Πλατεία και προχώρησαν εκεί στις διαδικασίες του Πανελλαδικού Συντονιστικού.


Μαθητές, καθηγητές δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, από κοινού με τους φοιτητές-σπουδαστές έδωσαν έναν πανεκπαιδευτικό τόνο στο συλλαλητήριο!


Επειδή μια εικόνα, χίλιες λέξεις παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα τα συμπεράσματά σας για τη μαζικότητα, τα συνθήματα και τη στάση της Αστυνομίας.


Σε κάθε περίπτωση, οι φοιτητές δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τον Αγώνα τους ενάντια στο νέο Νόμο-Πλαίσιο της Διαμαντοπούλου για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ. Και το κάνουν αυτό, κόντρα στην πολιτική που κατεδαφίζει το μέλλον του Λαού και ιδιαίτερα της νέας γενιάς και κόντρα στην τρομοκρατία για "χαμένα" εξάμηνα. Θεωρούν ότι μπορεί να υπάρξει ένας άλλος δρόμος για την χώρα όπου Λαός και Νεολαία θα βρίσκονται στο "τιμόνι", και όχι απλοί θεατές των εξελίξεων!


Εάν θέλετε τη δική μας άποψη, δεν μπορεί να υπάρξει κανένας άλλος δρόμος εκτός από αυτόν!


* ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τοποθέτηση του μαθητή Λυκείου στο 4:49. Να τον χαίρονται οι γονείς του!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου