Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Λαϊκή Συνέλευση Γαλατσίου


ΔΕΝ πληρώνουμε τα Χαράτσια...
ΔΕΝ πληρώνουμε την κρίση τους...

Λαϊκή Συνέλευση Γαλατσίου

Οι κλέφτες της κυβέρνησης και της «συμμορίας» ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ («τρόικα») βγήκαν πάλι παγανιά! Μετά τους μισθούς μας, κλέβουν με τα χαράτσια τους και τα σπίτια μας, ξεπουλάνε κάθε δημόσιο κοινωνικό αγαθό, καταργούν βιβλία στα σχολεία, κλείνουν νοσοκομεία, λεηλατούν ασφαλιστικά ταμεία. Μας κλέβουν το δικαίωμα στη ζωή και την ελπίδα!


Είσαι εργαζόμενος των 800 ευρώ; Θα πληρώσεις φόρο «αλληλεγγύης» για τον …άνεργο. Είσαι άνεργος; Κι εσύ θα πληρώσεις «έκτακτες εισφορές», για να πληρωθούν οι …συντάξεις! Είσαι συνταξιούχος; Θα σου κόψουμε κι άλλο τη σύνταξη –κι ας είναι του ΟΓΑ των 400 ευρώ, γιατί «τα ταμεία είναι ελλειμματικά». Ετοιμάζεσαι για συνταξιοδότηση; Θα σου πετσοκόψουμε στο μισό το εφάπαξ, κι άλλο τόσο τη σύνταξη, για να δώσουμε στην …Παιδεία. Είσαι φοιτητής; Θα σπουδάσεις σε ένα πανεπιστήμιο-επιχείρηση, όπου θα πληρώνεις για τα πάντα, θα συλλέγεις «μονάδες» και θα παίρνεις πτυχίο-διαβατήριο για την ανεργία. Είσαι μήπως μαθητής; Θα ξεχάσεις το βιβλίο, θα παπαγαλίζεις την ..εταιρεία-χορηγό του σχολείου σου και θα πηγαίνεις κυρίως φροντιστήριο….

Το θράσος κυβέρνησης και τρόικας δεν έχει όρια. Από τη μια μειώνουν τους συντελεστές φορολόγησης των επιχειρήσεων, συνεχίζουν τις απεριόριστες φοροαπαλλαγές στο κεφάλαιο, εκποιούν το δημόσιο συσσωρευμένο πλούτο και τις δημόσιες υποδομές, και από την άλλη συνεχίζουν να χαρακώνουν βάναυσα και άδικα την πλειοψηφία της κοινωνίας. Τα πρόσφατα, αλλά και τα επόμενα δήθεν έκτακτα φοροληστρικά μέτρα τους αποτελούν τη μεγαλύτερη ληστεία σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, αλλά προστατεύουν και αφήνουν στο απυρόβλητο το μεγάλο κεφάλαιο, αυτούς που πραγματικά …δεν πληρώνουν!

Μας τρομοκρατούν με το ενδεχόμενο χρεοκοπίας,  αλλά ακριβώς αυτή η πολιτική είναι που  χρεοκοπεί  τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, χρεοκοπεί  την  ίδια  την  χώρα,   και μας  οδηγεί  στη  μαζική εξαθλίωση, πίσω στις μαύρες δεκαετίες του ‘50 και του ‘60.

Δεν θα ανεχθούμε να ληστεύουν τα βιβλία των παιδιών μας, να στερούν στους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, το ρεύμα, να μας μετατρέπουν σε ανθρώπους των σπηλαίων. Διεκδικούμε το δικαίωμα στη ζωή με πρόσβαση σε όλα τα κοινωνικά αγαθά.

Η Λαϊκή Συνέλευση Γαλατσίου καλεί τους εργαζόμενους, τη νεολαία, όλο τον λαό του Γαλατσίου, σε μαζικό ξεσηκωμό ενάντια στις έκτακτες ληστρικές εισφορές, οι οποίες μόνο έκτακτες δεν είναι καθώς το τέλος ακινήτων ισχύει για τουλάχιστον 4 χρόνια, ενώ η έκτακτη εισφορά για 5!! Να δημιουργήσουμε ένα πλατύ, μαζικό κίνημα ανυπακοής ενάντια στα χαράτσια, στο μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο, την κυβέρνηση, το ΔΝΤ, την ΕΕ και τους ευρω-τραπεζίτες.

ΝΑ  ΦΥΓΟΥΝ  ΟΛΟΙ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΤΡΟΙΚΑ-ΧΡΕΟΣ

Η λαική Συνέλευση Γαλατσίου διοργανώνει:

Τριήμερο Αγωνιστικών Εκδηλώσεων!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου