Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Δ. Καζάκης σχολιάζοντας την συνέντευξη Ευαγγ. Βενιζέλου: «Αυτό το πράγμα που προετοιμάζεται για τον ελληνικό λαό μπροστά του η ναζιστική κατοχή ήταν παιχνιδάκι» (Βίντεο)


Πηγή: tsak-giorgis.blogspot.com

Όση ευφράδεια και να έχει κανείς δεν είναι πάντα εύκολο να προσπαθήσει με τα λεγόμενα του να κάνει αντιστροφή της πραγματικότητας. Γι’ αυτό ήταν εντελώς αποτυχημένη αυτή η επιδίωξη του Ευαγγ. Βενιζέλου στην συνέντευξη που έδωσε σήμερα.

Η βασική επιδίωξη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ήταν να μεγιστοποιήσει την τρομοκρατία στον ελληνικό λαό για να δεχθεί μοιρολατρικά την εξαθλίωση του. Αφού μας είπε ότι έχουμε πόλεμο συνέχισε: «Αν χάσουμε τον πόλεμο αυτό η χώρα θα έχει πάει δεκαετίες πίσω. Θα έχει επέλθει καταστροφή αντίστοιχη μια πολεμικής ήττας με εξαίρεση τις απώλειες ανθρώπινων ζωών».

Και ενώ κρατούσαμε σημειώσεις για να σχολιάσουμε αναλυτικά την συνέντευξη Βενιζέλου, το θεωρήσαμε πλεονασμό ακούγοντας ραδιοφωνική συνέντευξη του οικονομολόγου-αναλυτή Δημήτρη Καζάκη.–στον ρ/σ 98,9 φιλοξενούμενος του Μ. Κακλαμάνου-.

Σε ελάχιστα λεπτά αποδόμησε όλα όσα μας είπε ο αντιπρόεδρος της μνημονικής κυβέρνησης του ΓΑΠ.
Αφού ο Δ. Καζάκης, χαρακτήρισε, όσο πιο κόσμια μπορούσε, «κοτσάνες» αυτά που είπε ο Βενιζέλος τον ακούμε να μας λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο που παραθέτουμε: Η κυβέρνηση «ήδη εφαρμόζει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο μας καταδικάζει σε υπανάπτυξη για δεκαετίες. Για δεκαετίες η ελληνική οικονομία δεν πρόκειται να σηκώσει κεφάλι …Τα δισέγγονα μας θα ζουν πολύ χειρότερα απ’ ότι ζούσαν οι παππούδες μας και οι παππούδες μας έζησαν κατοχή. Σας πληροφορώ ότι αυτό το πράγμα που προετοιμάζεται για τον ελληνικό λαό μπροστά του η ναζιστική κατοχή ήταν παιχνιδάκι..» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου