Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Υπόθεση Μπαλτάκου: Η δημοκρατία σε κίνδυνο




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΑΘΗΝΑ, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Ο κ. Σαμαράς και η ακροδεξιά παρέα του, την οποία μέχρι σήμερα υπηρετούσε πιστά και ο κ. Μπαλτάκος,  έχουν δείξει με κάθε τρόπο ότι  λειτουργούν με τη μέθοδο των «μαφιόζων». Οπότε μάλλον δεν θα πρέπει να τους παραξενεύει που και το «αδελφάκι τους», Χρυσή Αυγή, χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους: Κρυφές κάμερες, καταγραφή τηλεφωνικών συνομιλιών, εκβιασμοί πολιτικών παραγόντων και άλλου τέτοιου είδους μέθοδοι ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, όπως συνηθίζουν οι νονοί της νύχτας και οι νταβαντζήδες.

Δυστυχώς σε αυτή την προσπάθεια εκφασισμού της ελληνικής κοινωνίας, η Δικαιοσύνη δεν είναι άμοιρη ευθυνών και πρέπει έστω και τώρα να πάρει θέση και προστατεύσει τη Δημοκρατία.

Ένα πάντως είναι σίγουρο ότι κάθε Έλληνας δημοκράτης – πατριώτης, δεξιός και αριστερός, έχει μόνο μια επιλογή: Να τελειώνει μαζί τους.

Οσο και αν κάποια κέντρα εξουσίας και ενημέρωσης προσπαθούν να παρασύρουν τους Ελληνες πολίτες και να τους εμπλέξουν να διαλέξουν στρατόπεδο, ανάμεσα στην ομάδα Σαμαρά και στην ομάδα Κασιδιάρη, είναι ξεκάθαρο ότι και οι δύο εξυπηρετούν τα ίδια άνομα συμφέροντα και είναι το ίδιο επικίνδυνοι για τη χώρα και τη δημοκρατία, άρα για την κάθε ελληνική οικογένεια.

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση έχει ξεκινήσει. Τα οικονομικά συμφέροντα, που λυμαίνονται τη χώρα τα τελευταία χρόνια το γνωρίζουν και δημιουργούν το νέο τους στήριγμα τη Χρυσή Αυγή.

Ωστόσο ο λαός δεν ξεγελιέται πλέον. Στην εκλογική αναμέτρηση των Ευρωεκλογών, θα στείλει το μήνυμά του, αναδεικνύοντας νέες και άφθαρτες δημοκρατικές δυνάμεις, με βαθιές λαϊκές ρίζες, όπως το Ε.ΠΑ.Μ., το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως ρυθμιστής των εξελίξεων υπέρ των συμφερόντων του Ελληνικού λαού.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου