Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Γ. Μακριδάκης: Εκλογές τώρα!



του Γιάννη Μακριδάκη

Ήταν θέμα χρόνου να φτάσει η κυβερνώσα ακροδεξιά τη Δημοκρατία στον πάτο. Όταν φασίστες με περιβολή και προσωπίδα δημοκράτη κυβερνούν κατ’ εντολή των ξένων αφεντικών τους, καταλύοντας τους θεσμούς και το Σύνταγμα, μεθοδεύοντας την εκποίηση και την εκπόρνευση της χώρας και της ζωής όλων μας, εξαπολύοντας χημικό πόλεμο και ανελέητους εκτεταμένους ξυλοδαρμούς εναντίον των πολιτών που υπερασπίζονται τη ζωή τους και την πατρίδα όπως έχουν υποχρέωση,  αυτή είναι η αναπόφευκτη κατάντια, η οποία στη συνέχεια οδηγεί ολοταχώς και απολύτως προς τον εμφύλιο αν δεν σταματήσει εδώ, με εκλογές φυσικά.

Η Ελλάδα εδώ και χρόνια πάσχει από έλλειψη Δικαιοσύνης, ασθένεια του πολιτικού βίου η οποία εμφανίζεται πάντοτε μαζί με την παρουσία ακροδεξιών ολοκληρωτικών κυβερνήσεων που αφενός νομοθετούν άδικα, παρανοϊκά πολλές φορές και φυσικά μεροληπτικά υπέρ των ισχυρών, αφετέρου παρεμβαίνουν στο έργο των δικαστών απροκάλυπτα.

Οι επικίνδυνοι και προφανώς μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης εκπρόσωποι της κυβερνώσας ακροδεξιάς ξεπλένουν σήμερα την συμμορία των νεοναζί και προετοιμάζουν το έδαφος για μια ευρεία συνεργασία ακροδεξιών με εγκληματίες για να αποτελειώσουν τη χώρα.

Η αξιωματική αντιπολίτευση και η όποια Αριστερά έχει απομείνει στην πολιτική μας ζωή έχουν χρέος να μην ξαναπάνε για ύπνο αν δεν παραιτηθεί η κυβέρνηση και δεν προκηρυχθούν εκλογές. Διότι αν περάσει κι αυτό έτσι, με τα καθεστωτικά παπαγαλάκια να υποβαθμίζουν το θέμα προσωποποιώντας το στον κάθε Μπαλτάκο, το επόμενο μεγάλο θέμα που θα ανοίξει αλλά θα κλείσει πολύ σύντομα και κανείς δεν θα του δώσει σημασία, πολλοί θα ικανοποιηθούν κιόλας από αυτό, θα είναι η εξορία και η μεταφορά στη Γυάρο όλων όσων κατά καιρούς έχουμε εκφραστεί πολιτικά ενάντια σε αυτά τα ακροδεξιά κατακάθια και τις πρακτικές τους που προσβάλουν την νοημοσύνη και την αξιοπρέπειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου