Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Δ. Καζάκης: Μια τρομοκρατική ενέργεια κατά παραγγελία

του Δημήτρη Καζάκη

Τελικά, η κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου δεν ωχριά προ ουδενός. Πρόκειται για την μεγαλύτερη και η πιο επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση στην ιστορία της Ελλάδας, η οποία έχει γραπωθεί στην εξουσία και δεν θέλει με τίποτε να την εγκαταλείψει. 

Γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν έχει κανένα, μα κανένα λαϊκό και εκλογικό έρεισμα. Πρόκειται για μια συμμορία υποδίκων στη συνείδηση της μεγάλης πλειοψηφία του ελληνικού λαού, οι οποίοι έχουν σφετεριστεί κατάφωρα την εξουσία και έχουν διαπράξει εσχάτη προδοσία ξεπουλώντας την χώρα στους δανειστές της.

Ξέρουν λοιπόν τι τους περιμένει μόλις η νομιμότητα αποκατασταθεί στην χώρα από τον λαό με την ανατροπή του καθεστώτος δεσμεύσεων που έχουν επιβληθεί πραξικοπηματικά και παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου, εσωτερικού και διεθνούς. Ξέρουν ότι βουλιάζουν αύτανδροι και προβαίνουν σε πράξεις απελπισίας. Τέτοια είναι η περίφημη «έξοδος στις αγορές», αλλά και η πυροδότηση ενός αυτοκινήτου γεμάτου με εκρηκτικά έξω από κτήριο της Τραπέζης της Ελλάδος.

Υπάρχει έστω κι ένας σκεπτόμενος Έλληνας που να πιστεύει ότι και οι δυο αυτές πράξεις δεν έχουν τους ίδιους εντολείς; Υπάρχει έστω κι ένας σκεπτόμενος Έλληνας που να πιστεύει ότι η έκρηξη του αυτοκινήτου ήταν μια αιφνιδιαστική τρομοκρατική ενέργεια χωρίς καμιά σχέση με το παρακράτος και την κυβέρνηση; Υπάρχει έστω κι ένας σκεπτόμενος Έλληνας που να πιστεύει ότι το σκηνικό αυτό δεν είναι κατά παραγγελία της ίδιας της κυβέρνησης προκειμένου να αναβιώσει την θεωρία των «δυο άκρων»;

Η κυβέρνηση των χειρότερων τρομοκρατών και δοσίλογων της νεότερης πολιτικής ιστορίας της χώρας, γνωρίζει πολύ καλά ότι η τρομοκρατία που ασκούσε έτσι ξετσίπωτα εναντίον του ελληνικού λαού, δεν περνά πια. Δεν τρομάζει πια ο Έλληνας με τις τρομοκρατικές υστερίες που οι δωσίλογοι συνόδευαν την έξοδο από το ευρώ. Δεν τρομοκρατείται πια ο Έλληνας από την μαύρη προπαγάνδα. Έχει τρομοκρατηθεί πολύ περισσότερο από ότι βιώνει μέσα στο ευρώ και υπό το καθεστώς των δανειστών. Κι έτσι η κυβέρνηση των σφετεριστών και δοσίλογων βάζει μπρος τα μεγάλα μέσα: τις τρομοκρατικές ενέργειες του παρακράτους. Του δικού της σκοτεινού παρακράτους.

Μόνο που κάνουν τραγικό λάθος, αν νομίζουν ότι θα σωθούν σπρώχνοντας την χώρα στο χάος, ώστε να εμφανιστούν ως «εγγυητές της ομαλότητας». Απλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να πείθουν ακόμη και τους λιγοστούς ψηφοφόρους που τους έχουν απομείνει ότι είναι άκρως επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν το ταχύτερο. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να δυναμώνουν την οργή του λαού εναντίον τους και να κάνουν ακόμη πιο σκληρούς τους όρους της ιστορικής ανταπόδοσης.


Να τελειώνουμε λοιπόν το ταχύτερο δυνατό με όλου αυτούς τους γνωστούς και σεσημασμένους τρομοκράτες της κυβέρνησης. Μια για πάντα. Να μην επιτρέψουμε να σπρώξουν την χώρα στο χάος του παρακράτους, του δικού τους παρακράτους, όπως φαίνεται ότι θέλουν να κάνουν. Η σκιά της Νέμεσις έχει ήδη πέσει βαριά πάνω τους. Εξ ου κι ο πανικός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου