Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Pitsirikos : Ώσμωση εγκληματιών με την οικονομική ελίτ



του «Pitsirikos»


Επί χρόνια, πολιτικοί και παπαγαλάκια έχουν ξεσκιστεί να μιλάνε για την ώσμωση μεταξύ ποινικών κρατουμένων και μελών επαναστατικών οργανώσεων (ή «τρομοκρατικών οργανώσεων» για όσους προτιμούν την κρατική εκδοχή.) Ατελείωτες αναλύσεις για αυτήν την ώσμωση.

Εν τω μεταξύ, ενώ τα παπαγαλάκια και τα αφεντικά τους μας τρέλαναν με τις περισπούδαστες αναλύσεις για την ώσμωση μεταξύ ποινικών κρατουμένων και μελών επαναστατικών οργανώσεων, πέρασε εντελώς απαρατήρητο το γεγονός πως μια οργάνωση με δολοφόνους, ληστές, μπράβους και νονούς -όπως η Χρυσή Αυγή- συμμετείχε στις εκλογές και μπήκε στη Βουλή.

Τώρα που η Χρυσή Αυγή σοβαρεύτηκε, αναβαθμίστηκε και άρχισε να δολοφονεί και ...
Έλληνες -γιατί μέχρι τώρα προσπαθούσε αλλά δεν τα κατάφερνε-, ανακάλυψαν πως υπάρχει ένα μικρό θέμα.

Είναι κάπως περίεργο να λυσσάς επί χρόνια για την σχέση ποινικών κρατουμένων και μελών επαναστατικών οργανώσεων, και να μην έχεις παρατηρήσει πως συμμετείχε στις εκλογές μια οργάνωση του υποκόσμου. Δεν είναι;

Δηλαδή, τι διαφορά έχουν οι ποινικοί κρατούμενοι από τους χρυσαυγίτες δολοφόνους. Πιο καλά παιδιά είναι οι ποινικοί.

Αλήθεια, γιατί ο Άρειος Πάγος επέτρεψε στη Χρυσή Αυγή να συμμετάσχει στις εκλογές; Πώς επιτρέπεις να συμμετέχει στις εκλογές ένα ναζιστικό κόμμα;

Κανείς δεν έχει απαντήσει σε αυτό το ερώτημα.

Θα απαντήσω εγώ.

Η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία εφεδρεία του συστήματος.

Είναι η ώσμωση εγκληματιών με την οικονομική ελίτ.

Είναι οι «νόμιμοι» εγκληματίες.

Η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ελπίδα της οικονομικής ελίτ να διατηρήσει τα προνόμια της και να αποφύγει τα δικαστήρια, τις φυλακές ή την φυγή.


Αλλά αυτό τα παπαγαλάκια δεν θα το πουν ποτέ.

1 σχόλιο: