Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ TOY ΕΠΑΜ για τη μεγάλη συναυλία στην ΕΡΤ την Τετάρτη 11/9/13



Μετά από τρεις δύσκολους μήνες η ΕΡΤ είναι ακόμα σε λειτουργική κατάληψη από τους ίδιους τους εργαζομένους. Μετά από τρεις δύσκολους μήνες το πρόγραμμα της ΕΡΤ βγαίνει κανονικά και αποτελεί μια πηγή ενημέρωσης που ήρθε να συμπληρώσει το κενό που υπάρχει ανάμεσα στα παράνομα χουντοκάναλα.

Οι συναγωνιστές που έχουν μείνει στην ΕΡΤ, κάνουν πράξη αυτό που εμείς στην θεωρία λέμε λειτουργική κατάληψη. Αυτοί οι συναγωνιστές είναι εκεί σε εικοσιτετράωρη βάση και παλεύουν πλέον, όχι μόνο για μια αντικειμενική ενημέρωση, όχι για τις θέσεις που έχασαν, όχι για το προσωπικό τους συμφέρον, αλλά παλεύουν για ένα κοινό σκοπό; την ανατροπή και την απελευθέρωση.

Αυτοί οι συναγωνιστές λοιπόν, γιατί για μας συναγωνιστές είναι, χρειάζονται την ηθική έστω συμπαράστασή μας όλο και περισσότερο κάθε μέρα που περνάει.

Για τον λόγο αυτό, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, ακριβώς τρείς μήνες μετά από το κλείσιμο της ΕΡΤ, διοργανώνεται μεγάλη συναυλία στις 19.30, προς εορτασμό του γεγονότος.

Όλοι εμείς οι ΕΠΑΜίτες, με φίλους και συγγενείς, καλούμαστε να πάμε στην ΕΡΤ και να γιορτάσουμε μαζί τους. Όχι τους τρεις μήνες που είναι κλειστή η ΕΡΤ, αλλά τους τρεις μήνες που η ΕΡΤ είναι ανοικτή, ελεύθερη, ακομμάτιστη και δουλεύει όπως θα έπρεπε να δουλεύει. Γιατί αυτή την ΕΡΤ θέλουμε.

Ελάτε όλοι να τα πούμε εκεί, στον προαύλιο χώρο, μαζί με τους φίλους μας από την ΕΡΤ και όλο τον υπόλοιπο κόσμο, να διασκεδάσουμε και ταυτόχρονα να προετοιμάσουμε τις επόμενες λειτουργικές καταλήψεις. Οι πυρήνες μας να οργανώσουν την παρουσία μας , να έχουμε μαζί μας τα σηματάκια μας και τις σημαίες μας που θα τις σηκώσουμε ανάλογα με την εξέλιξη. Να φέρουμε φυλλάδια και υλικό να μοιράσουμε. Οι πυρήνες που έχουν συνέλευση την Τετάρτη είτε να την αναβάλουν είτε να την μεταφέρουν εκεί λίγο πριν τη συναυλία.

Το Οργανωτικό Γραφείο του ΕΠΑΜ

Αθήνα 8/9/13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου