Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Εμπρός τη φιέστα τους να την κάνουμε βραδιά Ελευθερίας, γιορτή Δημοκρατίας


             
                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ληστοσυμμορία των δωσιλόγων και των προδοτών, που παριστάνει την ελληνική κυβέρνηση, για να ευχαριστήσει τα αφεντικά της, που την κρατάνε με το ζόρι στη «ζωή» σε βάρος του ελληνικού λαού, κατέβηκε και το τελευταίο σκαλοπάτι του αυταρχισμού και της αυθαιρεσίας απαγορεύοντας αύριο 8 του Γενάρη ημέρα της επίσημης ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα κάθε συγκέντρωση και κάθε εκδήλωση των πολιτών σχεδόν σε ολόκληρη την πόλη των Αθηνών.

Φέρνει έτσι στο παρόν επαίσχυντες καταστάσεις που είχαμε να τις ζήσουμε από την εποχή της χούντας των συνταγματαρχών.

Με ένα θλιβερό κείμενο απόφαση - διαταγή που υπογράφει, ξεφτιλίζοντας το εθνόσημο που φέρει, ο αττικάρχης Κ. Μιχαιρίνας, οι δωσίλογοι ληστοσυμμορίτες επιβάλουν την επαίσχυντη κατοχική απαγόρευση αποδεικνύοντας έτσι τον πανικό τους μπροστά στην οργή του ελληνικού λαού για τα εγκλήματα που διαπράττουν σε βάρος του. Τρέμουν στη διάθεσή του να αντισταθεί συμμετέχοντας μαζικά στα αυριανά προγραμματισμένα συλλαλητήρια.

Προσπαθούν έτσι βάζοντας στο γύψο μια ολόκληρη πόλη για να μην ενοχληθούν τα μεγάλα αφεντικά, οι αρχισυμμορίτες της Ε.Ε. και της ευρωζώνης και τους χαλάσει η μόστρα των success stories, προσπαθώντας, οι ντόπιοι υποτακτικοί, να τους πείσουν ότι ελέγχουν τη κατάσταση και ο ελληνικός λαός δέχεται τα πάντα αδιαμαρτύρητα.

Πλανώνται πλάνην οικτράν. Ο ελληνικός λαός αύριο θα διαδηλώσει, μαζικά. Και όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά παντού στην Ελλάδα. Τους υποσχόμαστε μια υπέροχη βραδιά. Όλος ο λαός στους δρόμους. Σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε δρόμο και πλατεία θα τους δείξει οσονούπω τι εστί το αγαπημένο φρούτο του Αδώνιδος, το βερύκοκο!

Το ζήτημα όμως δεν είναι τι κάνει η καταρρέουσα ληστοσυμμορία Σαμαρά-Βενιζέλου. Αλλά τι κάνει η αντιμνημονιακή, δήθεν, αντιπολίτευση από τους ΑΝΕΛ μέχρι τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Που είναι αυτοί; Που κρύβονται; Πέραν από βαρετές ανακοινώσεις καταδίκης των απαγορεύσεων γιατί δεν καλούν τα μέλη και τους φίλους τους να συμμετάσχουν στα αυριανά συλλαλητήρια; Που είναι τα συνδικάτα και οι αρχισυνδικαλιστές, γιατί δεν καλούν τους εργαζόμενους σε μαχητικές απεργίες προάσπισης της Δημοκρατίας που κατακρεουργείται; Καιρός είναι, ακόμα προλαβαίνουν! Δεν θα το κάνουν όμως. Θα τους δούμε να ανταλλάσσουν χειραψίες και να χαριεντίζονται με τους δωσίλογους στους χώρους της «ευρωπαϊκής» φιέστας. Γιατί έτσι επιτάσσει το πρωτόκολλο. Κι ας ματώνει ο λαός, κι ας τον γδέρνουν τράπεζες και εφορία. Αυτοί μη το «συνταγματικό» τους τόξο τάραττε, μηδέ το ευρωπαϊκό τους «όραμα»!

     Εμείς όμως ξέρουμε το Καθήκον μας

Θα είμαστε όλοι εκεί στους δρόμους και τις πλατείες. Σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα στο χώρο που ήδη από χθες πριν τις απαγορεύσεις έχουμε προγραμματίσει. Εκεί θα ενωθούμε με κάθε φορέα και κάθε ελεύθερο και δημοκράτη πολίτη που αισθάνεται το ίδιο Καθήκον να υπερασπιστεί το δικό του είναι πρώτα. Το Είναι της τάξης του, το Είναι της χώρας του. Καλούμε κάθε δημοκράτη πολίτη να ενωθεί μαζί μας αύριο στις 6 το απόγευμα στη πλατεία Κοραή, κοντά στα Προπύλαια. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Όλοι μαζί ας δείξουμε τη δύναμή μας. Αυτοί είναι που φοβούνται και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν με τις απαγορεύσεις. Στη πράξη δεν θα τολμήσουν να πειράξουν τρίχα πολίτη που με θάρρος και αυταπάρνηση θα εκφράσει την ελεύθερή του βούληση.

Πιο ειδικά, όμως, καλούμε τα μέλη και τους υποστηρικτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ να έλθουν να ενωθούν μαζί μας. Ας δείξουν κι αυτοί μια φορά στις κομματικές τους ηγεσίες ότι υπάρχουν και έχουν κι αυτοί φωνή. Ας σπάσουν επί τέλους τους φράκτες των κομματικών μαντριών κι ας ενωθούν με όλο το λαό σε μια μεγάλη και μαχητική διαδήλωση.

        Εμπρός να κάνουμε αυτή τη βραδιά
        στις 8 του Γενάρη
        δική μας βραδιά, βραδιά Ελευθερίας
        και γιορτή Δημοκρατίας.

Αθήνα 7 Ιανουαρίου 2014
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου