Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ο Τομέας του Ε.Πα.Μ. Πειραιά για τα γεγονότα στο Κερατσίνι




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα «παλικαράκια» που περνούσαν τις γιαγιάδες στο απέναντι πεζοδρόμιο και τις βοηθούσαν να πάρουν τη σύνταξή τους από το ΑΤΜ έκαναν ξανά την εμφάνισή τους, ύστερα από μερικούς μήνες αποχής από την ενεργό δράση.

Για άλλη μια φορά έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο που δεν είναι άλλο από αυτό του φασισμού και ναζισμού.  Όσο κι αν προσπαθούν να δείξουν ότι σκέφτονται, νοιάζονται και πονούν για αυτό τον τόπο και το λαό που τον κατοικεί, δεν το καταφέρνουν. Τους έχουν πλέον καταλάβει όλοι! Το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι να καπηλευτούν την ελευθερία αυτού του λαού με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, τη βία και την αλητεία, μιας και αυτά συνθέτουν τη φύση τους.

Ο όχλος από αυτά τα αγράμματα και αμόρφωτα ανθρωποειδή έκανε πάλι την εμφάνισή του. Ο δολοφόνος γυρνάει ξανά στον τόπο του εγκλήματος. Αυτά  τα θρασύδειλα πιόνια, της χειρότερης έκφρασης του συστήματος, ξαναπήγαν στον τόπο που θανάτωσαν τον Παύλο Φύσσα, βεβηλώνοντας  τη μνήμη του και δείχνοντας  το ιερόσυλο μισάνθρωπο πρόσωπό τους.

Δυστυχώς γι’ αυτούς όμως ο λαός έχει καταλάβει  για καλά το ρόλο τους. Ο καιρός που μπορούσαν με ψέματα και μια τσαντούλα τρόφιμα  να πείσουν για τον «καλό» τους σκοπό, πέρασε. Τώρα μόνο με τσαμπουκά και απειλές μπορούν να κρατήσουν τους ελάχιστους ανεγκέφαλους οπαδούς τους. Μπορείς για λίγο να ξεγελάς τους λίγους! Δεν μπορείς για πολύ να ξεγελάς τους πολλούς!  Ήρθε η ώρα να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν, στους υπονόμους και στα λαγούμια, μαζί με τα άλλα τρωκτικά.  Δεν έχουν θέση οι ιδέες τους  και ότι άλλο πιστεύουν σε αυτή την κοινωνία. Τα πράγματα έχουν αλλάξει και δεν υπάρχει χώρος πλέον για αυτούς. Υπάρχει χώρος μόνο για αγνούς αγωνιστές που μάχονται για δημοκρατία, ελευθερία και λαϊκή κυριαρχία.

Αυτή την ώρα που η κοινωνία ζει τις δραματικές στιγμές της απώλειας της ίδιας της ζωή της, έρχονται  με γιορτές μίσους και διχόνοιας να παίξουν για άλλη μια φορά το πρόστυχο παιχνίδι τους. Την ώρα που ο λαός παλεύει ενωτικά για την ελευθερία του και την αξιοπρέπειά του, έρχονται με το διχαστικό τους λόγο να γίνουν οι καλύτεροι υπηρέτες του συστήματος και των θυτών αυτής της κοινωνίας. Την ώρα που το παραπαίον σύστημα χάνει το βηματισμό του από την πίεση του αντιστεκόμενου λαού, επιστρατεύονται για να σπείρουν φόβο, πανικό και τρόμο,  συνεργαζόμενοι πλήρως  μαζί του όπως έκαναν και οι δοσίλογοι πρόγονοί τους.

Μεταβολή λοιπόν και με στρατιωτικό βήμα πίσω στη βρωμερή και σιχαμερή φωλιά σας που είναι στολισμένη με τα περιττώματα του ναζισμού.

Ο δίκαιος και δημοκρατικός αγώνας του λαού δεν θα ανακοπεί από τις εθνικιστικές και αντιδημοκρατικές κραυγές σας.

26/1/2014

Τομέας Πειραιά του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου