Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ποιόν βολεύει η ανακοίνωση του Χριστόδουλου Ξηρού;



του Σταύρου Κατσούλη
από  http://seisaxthia-epam.blogspot.gr/


Σαν να μην είχαμε άλλα προβλήματα σε αυτήν την χώρα, από σήμερα έχουμε και την δημοσιότητα της ανακοίνωση του Χριστόδουλου Ξηρού όπου ούτε λίγο, ούτε πολύ, ανακοίνωσε την επανασύσταση της 17Ν. Φυσικά, όπως ακριβώς ήταν και στο παρελθόν, έτσι και η νέα 17Ν του Χριστόδουλου Ξηρού, είναι και πάλι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του καθεστώτος...

Με περίσσιο "πατριωτικό" λόγο, αναφορές στον Ύμνο της Ελευθερίας και άλλα ρητά και έχοντας στο φόντο τις φωτογραφίες του Κολοκοτρώνη και του Άρη, ο Ξηρός ανακοίνωσε - υποτίθεται - στους κυβερνώντες, ότι θα τους κάνει να πληρώσουν για τον δωσιλογισμό τους. Αλλά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Το ερώτημα που θα πρέπει να έχουμε όλοι εμείς οι πολίτες, δεν είναι το ποιός είναι ο Χριστόδουλος Ξηρός και οι όμοιοί του, ούτε ποιος τον ελευθέρωσε - αυτό το ξέρουμε βέβαια, το ίδιο το καθεστώς - αλλά το ποιος επωφελείται από την ανακοίνωση αυτή.

Είχαμε τα πρόσφατα γεγονότα με τις τραγικές δολοφονίες και άλλα περιστατικά, που είχαν....
ως στόχο τους να προκαλέσουν σοβαρότατες ανωμαλίες και αιματοκύλισμα στην χώρα μας. Απέτυχαν όμως, γιατί ο Λαός κράτησε την ηρεμία του, παρά τα καλέσματα από διάφορες μεριές για εκδίκηση. Αλλά παρ όλη την αποτυχία του, το καθεστώς έχει δώσει τον λόγο του στους επικυρίαρχους, να ολοκληρώσουν την αποστολή τους.  Οπότε, το σχέδιο θα πρέπει να προχωρήσει κανονικά και ακάθεκτα στο επόμενο στάδιο. Το συγκεκριμένο γεγονός της ανακοίνωσης του Ξηρού, είτε έμμεσα, είτε άμεσα - και δεν με ενδιαφέρει το πως - αποτελεί μιά ακόμα επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου (Psy Op) ενάντια στον Ελληνικό Λαό, που φανερά πλέον, έχει αρχίσει να ξυπνά από τον λήθαργό του.  Ως εκ τούτου, είναι φανερό ότι υπάρχουν κάποιοι, που αφουγκράζονται τον Λαό μας, από πολύ κοντά. Όχι βέβαια, γιατί ενδιαφέρονται γι αυτόν, αλλά για να ξέρουν πως να μιλήσουν την γλώσσα του. Αλλά γιατί να θέλουν να μιλήσουν την γλώσσα του Λαού; Και ποιον συμφέρει αλήθεια μια νέα 17Ν, έτοιμη να χύσει αίμα;

 Όπως γίνεται συνήθως σε όλες τις περιπτώσεις όπου κάποιος πιστεύει ότι είναι ανώτερος και καλύτερος των υπόλοιπων, ο Ξηρός, μας είπε λίγο-πολύ, ότι θα κάνει την επανάσταση για εμάς, χωρίς εμάς, και μάλιστα με τις μεθόδους της 17Ν. Αλλά άσχετα με το ότι τέτοιες πράξεις είναι σήμα κατατεθέν του φασισμού που μας κυβερνά, υπάρχει και κάτι πολύ πιο φανερό και οφθαλμοφανές στην ανακοίνωσή του.  Όποιος διαβάσει, ακόμα και όχι πολύ προσεχτικά την ανακοίνωσή του, θα δει αμέσως το αυτονόητο: Ότι δηλαδή, η γλώσσα, τα νοήματα και οι αναφορές που υπάρχουν στην ανακοίνωση δεν έχουν καμιά, μα καμία απολύτως σχέση με την παλαιά 17Ν. Εάν κάποιος τύχαινε να διαβάσει την ανακοίνωση αυτή χωρίς να ξέρει τον υποτιθέμενο συντάκτη της, τουλάχιστον μέχρι του σημείου που γίνεται η αναφορά στα όπλα, θα πίστευε ότι τον εκφράζει απόλυτα. Προφανώς, η ανακοίνωση του Ξηρού, αναφερόταν σε μεγάλο μέρος της, στις ίδιες διαπιστώσεις που κάνει η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού, και μάλιστα, όπως μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας, εκφρασμένα με τον ίδιο τρόπο που το κάνει ο ίδιος ο απλός Λαός. Με την διαφορά βέβαια, ότι ο Ξηρός φέρεται να ισχυρίζεται ότι είναι έτοιμος να χύσει το αίμα κάποιων για να λύσει το πρόβλημα. Τι σημαίνουν όλα αυτά αλήθεια;

Πρώτον, εδώ έχουμε μια de facto εξίσωση του απλού Λαού, με τον τρομοκράτη.

Του τρομοκράτη δηλαδή, ο οποίος φέρεται να μην έχει κανένα πρόβλημα να αρχίσει μια θρυαλλίδα κακού, η οποία θα αποτελέσει την δικαιολογία του καθεστώτος για να επιβάλει το είδος διακυβέρνησης που ποθεί να επιβάλει εδώ και τόσο καιρό για να διατηρηθεί, αλλά δεν έχει την δικαιολογία για να το κάνει. Φανταστείτε το χάος και τις τραγικές αιματοχυσίες που θα μπορούσε να προκαλέσουν συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις ενάντια στο καθεστώς και οποιονδήποτε άλλο φυσικό η νομικό πρόσωπο ο κ. Ξηρός - ή καλύτερα, τα αφεντικά του - θα θέσουν ως στόχο του. Σε μια τέτοια περίπτωση, όποιος μιλά ή μίλησε κάποτε με τον τρόπο που μιλά ο Ξηρός, θα θεωρείται εν δυνάμει τρομοκράτης. Έχουμε δηλαδή, έναν τρόπο εξίσωσης της συντριπτικής πλειοψηφίας του Λαού με την τρομοκρατία αλλά και ειδικότερα και πιο σημαντικά, του μέρους εκέινου του Λαού, που εκφέρει ανγό πατριωτικο λόγο, με την τρομοκρατία.

Δεύτερον, το καθεστώς, μπορεί να χρησιμοποιήσει την επίσημη "επανασύσταση" της 17Ν, για να επιβάλει την ολοκληρωτική καταστολή που θεωρεί αναγκαία για την επιβίωσή της.

Ποιος αλήθεια σήμερα δεν διαπιστώνει τα ίδια πράγματα που διαπιστώνει και ο Ξηρός στην ανακοίνωσή του; Σωστά το μαντέψατε: Αυτοί που δεν μιλούν όπως ο Ξηρός, είναι μόνο οι πραιτοριανοί και οι παραστάτες του καθεστώτος.  Και πως αυτοί θα υπερασπίσουν το καθεστώς τους; Μα φυσικά, όπως πάντα, με την συμβολή των εταίρων μας. Σκεφθείτε μιά Ελλάδα, μιά χώρα ολόκληρη, σε κατάσταση Ιερισσού, όπου οι ιδιωτικοί στρατοί, θα αλωνίζουν τον δρόμο, και θα μας "προστατεύουν" από τους "τρομοκράτες". Άλλο που δεν ήθελε το σημερινό καθεστώς υποτέλειας και δωσιλογισμού. Και τότε, οι εκλογές βέβαια, δεν θα έχουν ούτε καν την τυπική αξία που κάποτε είχαν.

Ποιον λοιπόν θα επιχειρήσει να καταστείλει το καθεστώς και τώρα με την σοβαρότατη - αλλά στημένη - δικαιολογία της τρομοκρατίας; Εσένα, εμένα, τον γείτονα γιατί ούτε λίγο ούτε πολύ, είπαμε κάτι το απολύτως αυτονόητο. Μην ξεχνάμε, ότι αυτά τα τεχνάσματα, τα έχουμε δει στην Ιστορία, αλλά και πολύ πιο πρόσφατα, και μάλιστα όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις με την προσωπίδα ενός ψεύτικου πατριωτισμού. Το είδαμε δηλαδή για παράδειγμα, να εκφράζεται με την καταστολή των οργάνων της τάξης στις ΗΠΑ, όπου με δικαιολογία τον "πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία", θεσμοθέτησαν τα πασίγνωστα Patriot Acts, μέσω των οποίων όποτε και αν αποφασίσει το καθεστώς τους, ο κάθε Αμερικανός πολίτης μπορεί πλέον να οριστεί ως ένοχος πριν αποδείξεως. Και αυτό στην καλύτερη περίπτωση, γιατί στην χειρότερη, απλά σε σκοτώνουν.

Αλήθεια, τι μας κάνει να πιστεύουμε, ότι εφ' όσον το υπέρ-διεθνές ιδιωτικό συμφέρον, το έχει κάνει ακόμα και στις ΗΠΑ, δεν θα επιχειρήσει να το κάνει και στην Πατρίδα μας; Και εδώ που τα λέμε, τι μας κάνει να νομίζουμε ότι δεν θα επιχειρήσουν να το κάνουν πλήρως και ολοκληρωτικά, στην δικιά μας Πατρίδα, που ήδη θεωρούν πλήρως αποτυχημένη και ως εκ τούτου προς διάλυση; Κανονικά, τίποτα. Δηλαδή, θα έπρεπε να είχαμε καταλάβει προ πολλού, ότι όταν ένα καθεστώς, όπως αυτό της μεταπολίτευσης και μετά, φτάνει προς το τέλος του, θα κάνει τα πάντα για να κρατηθεί στην εξουσία. Η κατάλυση της Δημοκρατίας ως ήθος και ιδέα, δεν είναι παρά η αρχή. Μαζί με το συνεργαζόμενο κοινοβούλιο του, το σύστημα διαπλοκής και τα εγχώρια συμφέροντα που το στηρίζουν, ήδη έχουν κατασπαράξει ολόκληρη την δημόσια περιουσία που ανήκει στον Λαό. Αυτό, ήδη οδηγεί προς τον θάνατο, πολλούς από τους συμπολίτες μας. Είναι προφανές λοιπόν, ότι όσο στριμώχνεται αυτό το σύστημα απόλυτης εκμετάλλευσης στην γωνία του τοίχου, τόσο πιο μεγάλη η πιθανότητα να επιτεθεί με ευρέως θανατηφόρα αποτελέσματα ενάντια στον Λαό, που με ολοένα επιταχυνόμενο ρυθμό αφυπνίζεται και ήδη τον απειλεί με αφανισμό και φανερή πλέον από-νομιμοποίηση μέσω των επερχομένων εκλογών.

Τρίτον, θα μπορέσουν να να αμφισβητήσουν ακόμα και τα βασικά του πολιτεύματος, ώστε να συνεχίσουν να διακυβερνούν μέσω της μόνιμης πλέον ανωμαλίας.

Οι εκλογές που έρχονται, δεν έχουν κάποια σοβαρή ή σημαντική ουσία για έναν Λαό που παραπαίει. Εκτός από μία: Την επίσημη καταγραφή, ότι το κυβερνητικό σχήμα αλλά και η αντιπολίτευση, ΔΕΝ πείθουν πλέον, ούτε και τους αποδέχεται η πλειοψηφία του Λαού. Όποια δικαιολογία και να επινοήσουν, όποιον ανασχηματισμό ή συνεργασία κομμάτων και να επιχειρήσουν, εάν την επιχειρήσουν, δεν θα μπορέσει πλέον να κρύψει το αδιαμφισβήτητο γεγονός του χάσματος μεταξύ κυβέρνησης και την θέλησης του Λαού, το οποίο θα είναι ένα αγκάθι που δεν θα μπορέσει να ξεφορτωθεί καθόλου εύκολα. Αυτό το αναπόφευκτο, είναι κάτι που το καθεστώς προφανώς δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να υπάρξει.

Όσο πλησιάζει η ώρα και η στιγμή για να υπάρξει πλέον η χειροπιαστή απόδειξη της αναντιστοιχίας του καθετώτος με την θέληση του Λαού, τόσο πιο άγριο, ανάλγητο, θανατηφόρο και προδοτικό θα γίνεται.  Ήδη, μέσα στους θώκους της απόλυτης διαφθοράς του σημερινού κατοχικού καθεστώτος, υπάρχει σίγουρα η σοβαρή εκτίμηση ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Το μίσος της συντριπτικής πλειοψηφίας του Λαού για τα δύο παλαιά κόμματα, είναι τόσο μεγάλο που δεν υπάρχει καμιά απολύτως δυνατότητα πολιτικής ανάκαμψης γι αυτούς. Οι εφεδρείες του συστήματος από την άλλη, που περιμένουν την σειρά τους στην "τσιπρααριστερά", επίσης, δεν πείθουν όσο θα ήθελε το σύστημα. Οπότε; Το ρωτάμε ακόμα; Η μια πιθανή απάντηση, την οποία ετοιμάζει το καθεστώς, είναι να υπάρξει ένας σοβαρότατος λόγος, μια δικαιολογία, κάποια γεγονότα πιθανώς, για να κάνει αυτό που νομίζει ότι 100% σίγουρα θα την κρατήσει στην εξουσία.

Αλλά, ευτυχώς έτσι νομίζουν μόνο. Αυτό που έχει πλέον 100% σίγουρα γίνει ήδη, είναι η ανατροπή όλων τους.  Η ανατροπή τους δηλαδή, έχει ήδη γίνει στην καρδιά του Λαού. Αυτό που απομένει, είναι να βρεί τον τρόπο ο Λαός να τους ξεφορτωθεί μιά και καλή, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η κρίσιμη μάζα του κοματιού του Λαού που θα επιφέρει την ποθητή αλλαγή εκέινη, ήδη σχηματίζεται.  Γι αυτόν τον λόγο, ο Λαός μας, θα δείξει και πάλι την πρέπουσα ηρεμία και δεν θα αφήσει το καθεστώς να τον αιματοκυλήσει, για να δοθεί για μιά ακόμη φορά η δικαιολογία στο καθεστώς να εκφράσει το απόλυτο και αδίσταχτο μίσος που έχει εναντίον μας.

Κι εδώ έρχεται ο ρόλος του κάθε ΕΠΑΜήτη αλλά και κάθε αγνού Πατριώτη: Τώρα όσο ποτέ άλλοτε, πρέπει να ενδυναμώνουμε, να ενημερώνουμε, να οργανώνουμε και να λέμε την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό. Να κάνουμε ότι περνά από τα χέρια μας, τα πόδια μας, το μυαλό μας, τον λόγο μας και την ψυχή μας,  για να προετοιμάσουμε τον Λαό μας έτσι ώστε να κάνει την σωστή κίνηση, υπέρ του Λαού μας και όχι υπέρ του καθεστώτος και των συνεργατών του που παίζουν τα παιχνίδια τους και παρουσιάζουν ψευτο-επαναστάτες, που το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να  χειραγωγήσουν, να σπείρουν το χάος και την καταστροφή και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου