Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Το Ε.Πα.Μ. για την υπόθεση "Ξηρού"




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούμε την καταρρέουσα συγκυβέρνηση των σαμαροβενιζέλων, όσους κρύβονται πίσω απ’ αυτήν και τα γνωστά παπαγαλάκια τους, να σταματήσουν τα «καλαμπούρια» με την δήθεν απόδραση Ξηρού. Δεν πείθουν κανέναν. Δείχνουν την απελπισία τους μπροστά σε αυτό που τους επιφυλάσσει οσονούπω ο ελληνικός λαός.

Προειδοποιούμε: Κανένα σενάριο στρατηγικής της έντασης και τρομοκρατίας δεν πρόκειται να περάσει. Ο ελληνικός λαός παρά την σχεδόν απελπιστική κατάσταση που βιώνει με ευθύνη των δωσιλόγων και των ξένων αφεντάδων τους, είναι πολύ ώριμος πια, για να χάφτει τα ψέματα και τις προβοκάτσιες τους. Δεν φοβάται και δεν τρομοκρατείται. Προετοιμάζεται!

Γνωρίζει πολύ καλά, ότι το μαζικό λαϊκό κίνημα αντίστασης και αγώνα για την Απελευθέρωση της πατρίδας, τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη δεν έχει ανάγκη από νταήδες και  κουμπουροφόρους ενός δήθεν ένοπλου αγώνα, ή μιας δήθεν ατομικής τρομοκρατίας, ούτε τους «μπρατσαράδες» μαστροπούς της νύκτας και τον υπόλοιπο συρφετό της «Χρυσής Αυγής». Είναι το βαθύ κράτος που επιστρατεύει, είτε ηλίθιους ψυχάκηδες, που νομίζουν ότι ανακάλυψαν τον τρόπο να γίνουν ήρωες, είτε γραφικούς τύπους σαν τον Χριστόδουλο Ξηρό, που προσπαθούν να τον παρουσιάσουν ως δήθεν σύμβολο της «επαναστατικής» πάλης και ο οποίος πρόθυμα δέχτηκε να παίξει το ρόλο του πρακτορίσκου, όπως προφανώς πάντα υπήρξε.

Είναι ολοφάνερο, ότι αυτό το κλίμα βίας και τρομοκρατίας, που με επιμέλεια εξυφαίνουν τον τελευταίο καιρό, είναι σχεδιασμένο και απόλυτα ελεγχόμενο από τις «μονταζιέρες» των μυστικών τους υπηρεσιών και με σκοπό να σπείρουν το φόβο και την σύγχυση στο λαό και ταυτόχρονα να ενοχοποιήσουν το ραγδαία διογκούμενο Εθνικοαπελευθερωτικό, Πατριωτικό και Δημοκρατικό κίνημα.

Επαναλαμβάνουμε: ματαιοπονούν και απλά, στον πανικό τους, επιβαρύνουν τη θέση τους. Η «απόδραση» Ξηρού και τα «διαγγέλματά» του προσβάλουν την κοινή λογική, τα σύμβολα της ιστορίας, τους ήρωες και αυτόν ακόμα τον καθημερινό λόγο του Λαού. Τα εξευτέλισε με το να τα καταβαραθρώσει στο ίδιο επίπεδο με την δικιά του άρρωστη και εγκληματική τρομοκρατία. Εξοργίζουν, πείθοντας και τον τελευταίο πολίτη για την οργανωμένη σκηνοθεσία σε βάρος του.

Το Ε.Πα.Μ μαζί με όλον το Λαό, δεν δέχεται από κανέναν "αδειοδοτούμενο" του κράτους κατοχής, να εκφράζεται για το Λαό, χωρίς αυτόν και να καπηλεύεται τα σύμβολα του Έθνους και της Πατρίδας μας, για να τον χειραγωγήσει προς την ίδια την καταστροφή του.

Η εθνικής ανεξαρτησία, η δημοκρατία και η αξιοπρέπεια είναι υπόθεση του ίδιου του Λαού, αυτοπροσώπως και μαζικά οργανωμένου, και όχι απατηλές φαντασιώσεις κάποιων φαμφαρόνων "παλληκαράδων" της κακιάς ώρας, που τείνουν τα "κουμπούρια" τους κάτω από την πλήρη καθοδήγηση των μυστικών υπηρεσιών.


ΤΟΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ!!!



Αθήνα 21 Ιανουαρίου 2014
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου