Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!


Η Ραδιοφωνική Εκπομπή ΑΕ  των Μάνου Κακλαμάνου και Δημήτρη Καζάκη στον Ρ/Φ σταθμό Ράδιο 9 στη συχνότητα 98,9 ΠΑΥΘΗΚΕ!

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕΙ!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΦΙΜΩΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Ο  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ  ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ - ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!

23 σχόλια:

  1. με ποια αιτιολογια επαψε; ποιος την επαψε! μηπως γιατι ο κος Καζάκης εκανε κουρελοπανο το πρωι τον δσλγ Μιχελακη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προχθές που έκαναν ένα debate με τον Μπουμπούκο, τον οποίο έκανε ο Καζάκης να μην ξέρει από πού να φύγει, εκείνος απείλησε τον Κακλαμάνο: "Γνωρίζει ο Κοντομηνάς τι λέτε εσείς εδώ μέσα;" ρώτησε όλο νόημα. Ο Κακλαμάνος έπιασε το υπονοούμενο και τον ρώτησε ευθέως: "Δηλαδή με απειλείτε;". Φαίνεται πως από εκεί έγινε η ρουφιανιά. Ο Μπουμπούκος νιώθει ότι μεγάλο μέρος των πρώην ψηφοφόρων του έχουν στραφεί προς τον Καζάκη και προσπαθεί πάση θυσία να περιχαρακώσει τα... χωράφια του. Άι σιχτίρ λαμόγια...

      Διαγραφή
  2. ειστε σίγουροι ? μήπως αναβλήθηκε για σήμερα για άλλους λόγους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΠΑΣΑΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mε την ''ΝΤΡΟΠΗ'' δεν παθαίνουν τίποτα...υπάρχουν αποτελεσματικότεροι τρόποι έκφρασης!!όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος .(Καλημέρες φίλοι μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτι ήξερε που ο μπουμπούκος έλεγε συνέχεια το όνομα του Κοντ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζούμε κατάσταση πολέμου και πρέπει να φερθούμε ανάλογα. Η αντισυνταγματική κυβέρνηση ετοιμάζεται να δώσει τα κλειδιά της χώρας στους δανειστές. Προτείνω να ηχήσουν οι σειρήνες πολεμικής απειλής σε όλες τις πόλεις και μη σταματούν όλη μέρα. Όλος ο λαός να πάρει θέση μάχης. Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τώρα άρχισε μια εκπομπή με τον Κουμπαρούδη ο οποίος διάβασε μια κοινή ανακοινωση των Καζάκη-Κακλαμάνου ότι παραιτούνται από τη μικροφωνική τους κυριαρχία και περιμένουν τον κόσμο στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη στις 5 τη κυριακή..ότι καταλάβατε , καταλάβατε..ποιος ξέρει τι έχει συμβεί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καζακη κανε μας περιφανους...δεν προκειται να κατανοησουν ποτε αυτα τα βρομοσκυλα του δοσηλογισμου, οτι η προδοσια τους δεν οφειλεται στην ιδεολογικη τους αντιληψη, αλλα στις πραξεις τους οι οποιες ειναι ασχετες με την παραταξη που ανηκουν.Γι'αυτο και: Γεωργιος Ανδρεα Παπανδρεου,Ευαγγελος Βενιζελος, Γεωργιος Παπακωνσταντινου, Αντωνιος Σαμαρας ,Γεωργιος Καραντζαφερης, αδωνης μπουμπουκος γεωργιαδης , τα υπολοιπα στελεχη των τριων παραταξεων και φυσικα ο προεδρος της δημοκρατιας μας Καρολος Παπουλιας και οσοι αλλοι αυτονοητοι που ξεχασα ,ακομα και στην δικη τους δεν θα παραδεχθουν την προδοσια απεναντι στην χωρα μας, γιατι να ξερετε πως δικη θα γινει και θα ειναι δικαιη αφου θα πραγματοποιηθει με τους δικους μας ορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κραυγαζε ο μπουμπουκος κοντομινα και κοντομινα τι περιμενατε να σταθη συμαχος στον λαο ο επιχειριματιας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. akoma kai ena mikro idos diamartirias arkei, valte oloi photografia anomymous sto profilo sas!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για όσους πρόλαβαν να δούν την αναμέτρηση, κατάλαβαν ότι:
    α) Ο Καζάκης μίλησε 5 λεπτά, ο Κακλαμάνος 10 λεπτά και ο Γεωργιάδης 1 ώρα.
    β) Τα οικονομικά στοιχεία και τα ιστορικά γεγονότα που έθεσαν και οι δυό μπορούν κάλλιστα να διαστρεβλωθούν οπότε δεν χρήζουν εμπιστοσύνης.
    γ) Σ'αυτά που θα πρέπει να σταθούμε είναι:
    1) Σε μια εποχή που η χώρα περνάει τα πάνδεινα και χρειάζεται ενότητα, είναι αδιανόητο Έλληνας να αποκαλεί Έλληνα "ΕΧΘΡΟ" επειδή έχει διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις. Η χώρα χρειάζεται ενότητα, και όχι περεταίρω διάσπαση.
    2) Άνθρωπος που ξεστομίζει στην εποχή του μέγιστου πολιτικού αίσχους ότι αγαπάει την πολιτική και έχει πληρώσει από την τσέπη του για να γίνει πολιτικός μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Ότι είναι κομμάτι του αίσχους, και κομμάτι του συστήματος όπου οι πλούσιοι ευνοούνται και οι φτωχότεροι μένουν στο περιθώριο. Οπότε ότι και αν λέει, το λέει υπέρ της τσέπης του.

    Για μένα αυτά είναι τα συμπεράσματα.
    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωρα Για Πραξεις.ολοι εξω στους δρομους..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ψυχραιμια παιδια. Εγω τουλαχιστον, δεν μπορω να πω γιατι σταματησε η εκπομπη και καποια απ υτα που λετε ειναι υπερβολικα - στη τελική ο λογος θα αντανακλα κυριως στην διευθυνση του σταθμου, μην το ξεχναμε αυτο.
    Παντως θα μαθουμε τις επομενες μερες περισσοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ασχετα με αυτη την αλητεια... πρεπει να τα κανουμε το κοινοβουλιο σταχτη... μαζι μ'αυτους μεσα. Η χωρα ειναι στο ελεος των δανειστων κι αυτοι ακομα με τα φραγκα τους ασχολουνται! Αν δε χυθει αιμα δε προκειται να αλλαξει τιποτα σ'ατη τη γαμημενη τη χωρα! Αλλα πως να οργανωθουμε μπορειτε να μου πειτε? Να μεζαυτουμε οσοι δε μαζευτηκαμε ποτε και μπουκαρουμε εκει μεσα και να σπασουν κεφαλια! Με ειρηνικες διαδηλωσεις δε γινεται τιποτα. ΑΙΜΑ μπας και καταλαβουν τα χοντρογουρουνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ανωνυμε των 6.18 αλλο το κοινοβουλιο και αλλο οι αλητηριοι που καταφεραν να ειναι εκει μεσα εξαπατωντας τον ελληνικο λαο.το τι θα γινει και με το κοινοβουλιο και με αυτους θα πρεπει να το αποφασισει ο λαος και οχι εμεις εδω περα ή καποιοι αλλοι στα σχολια αλλων μπλογκς. προς το παρον οπως εχουν τα πραγματα το αιμα θα χυθει αν το αποφασισουν αυτοι οι αλητες και θα ειναι το δικο μας αιμα. γι αυτο λοιπον ας οργανωθουμε οπου μπορει και νομιζει ο καθενας και ας παλεψουμε χωρις μεγαλα λογια.ριξε μια μια ματια στους πεντε στοχους που εχει σαν προγραμμα το ΕΠΑΜ για παραδειγμα.[εχουν αναρτηθει και σ αυτο το μπλογκ στην ακρη της σελιδας αριστερα].νομιζω οτι αν παλεψουμε για αυτους τους στοχους θα απαλλαγουμε και απο τους τοκογλυφους και απο τα ντοπια τσιρακια τους και θα παρουμε την πατριδα μας και τη ζωη μας στα χερια μας.με μια μπουκα στη βουλη εστω και αιματηρη δεν βλεπω αποτελεσμα.ασε που τετοια πραγματα ωφελουν αυτους που εχουν την εξουσια, και αυτη τη στιγμη την εξουσια δεν την εχει ο λαος.θελει περισσοτερη προσοχη το πραγμα.η εξουσια δεν ασκειται μονο απο τη βουλη. κατελαβα τη βουλη δεν σημαινει κατελαβα την εξουσια.κανω λαθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαρια οχι δεν κανεις λαθος... αυτα που ειπα ειναι καπως ουτοπικα αλλα... το να κανεις σταχτη τη βουλη ειναι μια συμβολικη πραξη...αν δε, ειναι και οι 300 μεσα τοτε ειναι κατι πιο πρακτικο. :) Η βια φερνει βια. Αυτο δε το αρνειται κανεις. Και προσωπικα ειμαι κατα καθε μορφης βιας. Ειναι η πρωτη φορα ομως που αληθεια δε νιωθω οικτο για οτι και να παθουν αυτα τα καθικια που μας βουλιαξαν στη μιζερια. Σκεψου οτι αν βγαλεις απο τη μεση τον εντολοδοχο (βλ.κυβερνηση), πως θα μπορεσουν τα κορακια της ευρωπης να περασουν τα απανθρωπα μετρα τους στον λαο? Μεσω ποιου? Ολοκληρη η χωρα θα παρελυε.Ολοι οι σφετεριστες της δημοσιας περιουσιας μας θα χαναν τη γη κατω απο τα ποδια τους. Δικοπο μαχαιρι βεβαια γιατι δε μπορεις να προβλεψεις ποιος και με τι τροπο θα αναλαβει την εξουσια.Αλλα πρεπει να ρισκαρεις. Και παλι ουτοπικα αυτα που εκφραζω αλλα στο πισω μερος του μυαλου μου εχω το παραδειγμα της Αργεντινης που η απογνωση τους οδηγησε σε εν ψυχρω δολοφονιες πολιτικων και τραπεζιτων. Αυτοι τα καταφεραν ετσι. Εμεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ουτε εγω τους λυπαμαι οτι κι αν παθουν.ειδικα οταν σκεφτομαι γονεις πουχουν αυτοκτονησει εξαιτιας τους, αστεγους και ανεργους, παππουδες και γιαγιαδες που πολεμησανε για τουτο τον τοπο και σερνονται μες στην ανεχεια και την ανημπορια, και κυριως τα παιδια μας που αρχισαν να σκορπιζουν σαν τα κυνηγημενα πουλια στις τεσσερις γωνιες της γης. ειναι πολλα τα εγκληματα τους κι ασυγχωρητα. δεν μπορεις οσο κι αν θελεις να συγχωρησεις, δεν εχεις δικαιωμα να συγχωρησεις. ομως ειναι δικοπο μαχαιρι οπως λες κι εσυ και νομιζω οτι πρεπει να τα μετραμε τα βηματα μας.ο λαος ειναι ανοργανωτος κι αυτοι εχουν δομες εξουσιας στα χερια τους και σιγουρα εχουν και πλανα.ισως να επιδιωξουν και μια συγκρουση τωρα που ειμαστε ακομα ανετοιμοι κι εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να κερδισουν. μονο χαζοι δεν ειναι. η γνωμη μου λοιπον ειναι πως θελει προσοχη πολλη οσο κι αν φουσκωνει το δικιο την οργη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Ellada/Politiki/epistolh-samara-stoys-eyrwpaioys.1508707.html

    'Αλλος ενας σωτηρας του εθνους! Ισως τελικα ο πιο σιχαμενος απο ολους αυτους τους προδοτες! Και λεω... οι μασκες πεσαν. Δεν υπαρχει πια τιποτα κρυφο! Ολοι μας ξερουμε τι θελει η τροικα και οι προδοτες πολιτικοι μας! Αλλα! Ο ελληναρας που δε ξερει τιποτα αλλο εκτος απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα παει παλι στις καλπες και θα ψηφισει αβασανιστα τον Σαμαρα ! Ε καλα να παθουμε! Το θεμα ειναι οτι μαζι με τους ηλιθιους που θα ψηφισουν τον Σαμαρα θα υποφερουν και οι υπολοιποι! Δυστυχως αυτοι ειμαστε. Το κεφαλι κατω και στα τεσσερα λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή