Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

"Πιτσιρίκος": Με εντολή Σαμαρά ο Μήτρογλου στη Φούλαμ



του "Πιτσιρίκος"

Με εντολή Σαμαρά, ο πιλότος του πρωθυπουργικού αεροπλάνου το προσγείωσε στην Κεφαλονιά, ενώ με εντολή Σαμαρά οι αεροσυνοδοί έβγαλαν τα σουτιέν τους και τραβούσαν τα βυζιά τους. Με εντολή Σαμαρά θα χτυπήσει ο Χριστόδουλος Ξηρός και με εντολή Σαμαρά θα πουλήσει ο Ολυμπιακός τον Μήτρογλου στη Φούλαμ.

Με εντολή Σαμαρά θα διατεθεί για την Παιδεία και την Υγεία το ποσό των 17,39 εκατ. ευρώ από μίζες, αφού τις υπόλοιπες μίζες θα τις κρατήσουν.

Πολλές εντολές δίνει ο Σαμαράς, θα έχει επηρεαστεί από την στενή φιλία του με τον Θεό.

Βέβαια, ο Σαμαράς έχει ξεπεράσει σε εντολές και τον Θεό. Καλά που δεν ζει ο Μωυσής γιατί θα είχε πιαστεί η μέση του να κουβαλάει τόσες πλάκες.

Είναι πολύ αστείο που όλα στην χρεοκοπημένη και υπόδουλη Ελλάδα γίνονται με εντολή Σαμαρά –τις εντολές της Τρόικας τις γράφει στα παλιά του τα παπούτσια ο Σαμαράς- αλλά εξηγείται από τις ευρωεκλογές που πλησιάζουν.

Η διαρκής επανάληψη του ακροδεξιού επιτελείου του Σαμαρά πως όλα γίνονται με εντολή Σαμαρά βοηθάει στο να καταλάβει και ο πιο ηλίθιος πως αφενός το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να είναι το χαμηλότερο από την ημέρα της ίδρυσής της και αφετέρου πως ο Σαμαράς έχει τελειώσει οριστικά για την Νέα Δημοκρατία.

Μπροστά στην επερχόμενη συντριβή του, ο Σαμαράς μπορεί να οδηγήσει την χώρα σε εθνικές εκλογές –για να αποφύγει να γίνουν μερικούς μήνες αργότερα και η Νέα Δημοκρατία να πάρει μονοψήφιο ποσοστό-, οπότε και οι εθνικές εκλογές θα γίνουν με εντολή Σαμαρά.

Το στραπάτσο που θα πάθει ο Σαμαράς στις εκλογές δεν θα γίνει με εντολή Σαμαρά.

(Μια που με τις εντολές του Σαμαρά θυμήθηκα τον Μωυσή, θυμήθηκα κι ένα παλιό ανέκδοτο:
-Γιατί οι Εβραίοι μισούν τον Μωυσή;
-Γιατί τους γύρναγε 40 χρόνια γύρω-γύρω και στο τέλος τους πήγε στην μόνη περιοχή της Μέσης Ανατολής που δεν έχει πετρέλαιο.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου