Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Δ. Καζάκης: «Σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται στην κοιλιά ενός θηρίου»



Η εκδήλωση που διοργάνωσε το ΕΠΑΜ για την παρουσίαση του προγράμματος των εκατό πρώτων ημερών μιας κυβέρνησης παλλαϊκού μετώπου με θέμα "Πώς θα περάσουμε σε εθνικό νόμισμα" στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τον κόσμο να ξεχειλίζει από το σινεμά Καλυψώ στην Καλλιθέα.



  
Μια επιτυχία σε μια εκδήλωση - εναρκτήριο λάκτισμα που δείχνει ότι το ΕΠΑΜ βάζει πολύ ψηλά τον πήχη για μια πρωτοφανή πορεία ενόψει των ευρωεκλογών.

"Σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται στην κοιλιά ενός θηρίου. Έχει αρχίσει η διαδικασία της πέψης και το θηρίο ετοιμάζεται να μας αφοδεύσει. Κάποιοι αυτό το θεωρούν επιτυχία γιατί θα βγεις αλλά φαντάσου σε τι κατάσταση θα βρίσκεσαι".

Έτσι άρχισε την ομιλία του στην εκδήλωση για το εθνικό νόμισμα ο γ.γ. του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης και συνέχισε: "προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή χρωστάμε δεν έχουμε δικαιώματα. Ότι δε μας αξίζει αυτός ο τόπος άρα δεν οφείλουμε να τον υπερασπιστούμε".

"Το πως ακριβώς θα καταφέρουμε να σώσουμε την πατρίδα μας, πρακτικά, βήμα προς βήμα, ποσοτικοποιημένα θα αναλυθεί λεπτομερώς σε βιβλίο που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τις Εκδόσεις της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ" προσέθεσε.

"Η χώρα πρέπει να μείνει έρμαιο των πολυεθνικών συγκροτημάτων και της παρασιτικής ελίτ που υπηρετεί τα συμφέροντα τους, για αυτό δεν παρουσιάζουν ένα πραγματικό σχέδιο ανάπτυξης" υπογράμμισε ο Οθωνας Κουμαρέλλας.

"Μας έστρεψαν στον τουρισμό και τις υπηρεσίες ως πρότυπο ανάπτυξης. Να περνάμε καλά κι ας γίνουμε τα γκαρσόνια της Ευρώπης. Διότι κανείς δεν σκέφτηκε ότι αν δεν υπάρχει ένα σοβαρό παραγωγικό υπόβαθρο η χώρα καθίσταται ευάλωτη στην κατάρρευση. Δεν υπάρχουν μοντέλα. Στόχος είναι η ευημερία του τόπου" προσέθεσε.



"Οι νέοι πρέπει να συμμετάσχουν, ο καθένας από το μετερίζι του, στη γενική πολιτική απεργία για την ανατροπή της δωσιλογικής κυβέρνησης" τόνισε ο εκπρόσωπος της νεολαίας του ΕΠΑΜ που συμπλήρωσε: "Κάποιοι αντιλαμβάνονται την κρίση σα φυσικό φαινόμενο, κάτι σαν κρυολόγημα που θα περάσει μόνο του, αρκεί να μην προκαλούμε την εξουσία. Θα διαψευσθούν οικτρά"

Η προσκεκλημένη στην εκδήλωση, βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Ραχήλ Μακρή επεσήμανε πως: "είμαι υπερήφανη που στέκομαι εδώ ανάμεσα σας και συμμετέχω στην εκδήλωση σας γιατί είμαστε όλοι αδέρφια. Ακόμη κι αν διαφωνούμε κάπου ο αγώνας μας είναι κοινός. Όλοι μαζί καλούμαστε να αγωνιστούμε για να τους ανατρέψουμε γιατί η ανατροπή τους είναι μονόδρομος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου