Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ανοιχτή επιστολή προς ΕΡΤ για την εκπομπή τους από το Πολυτεχνείο




ΠΡΟΣ: ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ

ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ: ΟΛΓΑ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ του Γεωργίου

Θέμα: «Περί του δελτίου ειδήσεων σας μέσα από το Πολυτεχνείο»


Έλαβα γνώση ότι προτίθεστε να εκπέμψετε το δελτίο ειδήσεων σας μέσα από το Πολυτεχνείο και ότι εάν αυτό συμβεί έχετε λάβει προειδοποίηση εσείς και /ή η Σύγκλητος προβείτε σε αυτό θα εισβάλλουν τα ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο.

Πριν προχωρήσετε στο εγχείρημα αυτό έχετε υπʼ όψιν τα παρακάτω:

Γνωρίζετε και εσείς πολύ καλά ότι αυτές τις μέρες που ζυγώνει η Επέτειος του Πολυτεχνείου, εάν συμβεί κάτι τέτοιο το τι είπατε και το τι κάνατε πριν γίνει τέτοια εισβολή ΜΑΤ θα συγκριθεί άμεσα με το τι είχε ειπωθεί και τι εξέπεμπαν οι Φοιτητές τον Νοέμβριο του 1973.

Ως θυγατέρα του επισήμου θύματος του Πολυτεχνείου Γεωργίου Α. Γεριτσίδη του οποίου η πολιτική δολοφονία καλύφθηκε από εκείνα τα γεγονότα, σας δηλώνω ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΕΤΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΜΑΣΣΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ Ο,ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΜΕ.

Εάν θέλετε και αξιώνετε να ταυτισθείτε με τους Φοιτητές και συνΑγωνιστές τους του Πολυτεχνείου 1973, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΙΤΗΜΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ «ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΛΟΓΩ:

1. ΣΑΦΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ ΝΟΘΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ http://crimesagainstgreeks.com

2. ΣΩΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ http://justiceforgreece.wordpress.com

3. ΑΚΡΑΤΟΥ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
http://www.humansupport.gr & http://justiceforgreece.wordpress.com

4. ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ π.χ. http://news247.gr

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Όταν θα μπαίνουν τα ΜΑΤ θα πρέπει να ζητάτε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ και από τα κόμματα της δήθεν αντιπολίτευσης-αντιμνημονιακής τοποθέτησης να παραιτηθούν επίσης.

Όταν θα μπαίνουν τα ΜΑΤ θα πρέπει να ζητάτε ΑΜΕΣΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

Εάν λοιπόν αναβιώσετε το Πολυτεχνείο, αναβιώστε το για τον Ελληνικό Λαό μεταφέροντας την πνιγμένη φωνή όλων των Ελλήνων αντί για ακόμα μία φορά να γίνετε ο καμβάς όπου εσείς επιτρέπετε στο καθεστώς Σαμαρά να κάνει επικοινωνιακή επίδειξη δύναμης, εκβιασμού  και τρομοκρατίας σε όλους, ενώ στην ουσία μπορείτε να τον δείξετε ως αυτό που είναι : ένα ποντίκι που βρυχάται διότι έχει την στήριξη εμμέσως πλην σαφώς όλων όσων το παίζουν αντίθετοι του και κρατούν μικρόφωνο με την σφραγίδα των ΜΜΕ.

Εν αναμονή του πραγματικού σας δείγματος γραφής και της πραγματικής σας τοποθέτησης.

Όλγα Γ. Γεριτσίδου,

Μέλος και Αγωνίστρια της πραγματικής Γενιάς του Πολυτεχνείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου