Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Σοκ-Σαμαρά στη πτήση 511 Στουτγάρδη-Θεσσαλονίκη-Αθήνα> Επί 40' οι επιβάτες τον γιούχαραν και του φώναζαν "προδότη" και "Συμπιλίδη"!




Η πτήση 511 Στουτγάρδη-Θεσσαλονίκη-Αθήνα προσγειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Αεροδρόμιο της Μίκρας στη συμπρωτεύουσα. Περίπου 140 επιβάτες θα συνεχίζαμε την πτήση με τελικό προορισμό το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας.

Λίγο πριν την αναχώρηση επικρατεί μια απρόσμενη κινητοποίηση στο αεροπλάνο.

Η είδηση ότι το πλήρωμα περιμένει να ανέβει κάποιος επίσημος διαδίδεται από στόμα σε στόμα ανάμεσα στους επιβάτες.

Σε λίγο θα δούμε μια συνοδεία 10 ανδρών της Ασφάλειας οι οποίοι βρισκόντουσαν σε επαγρύπνηση λες και συνόδευαν τη Μέρκελ. 

Λίγο πιο μπροστά περπατούσε με το γνωστό νευρικό βηματισμό του ο αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Με το που κάθησε στη πρώτη θέση άρχισαν τα πρώτα οργισμένα σχόλια από τους συνεπιβάτες μου και σε λίγο όλο το αεροσκάφος πήρε φωτιά στη κυριολεξία!

Οι πιο πολλοί δίπλα μου άρχισαν να τον γιουχάρουν, να του φωνάζουν «φτού σου προδότη» και να τραγουδούν εν χορό «Συμπιλίδης-Συμπιλίδης».

Κάποιοι στιγμή 4 επιβάτες σηκώνονται και κατευθύνονται απειλητικά προς το μέρος του.

Τότε αναλαμβάνουν δράση οι γορίλες και οι επιβάτες κάθονται στη θέση τους αλλά τα γιούχα συνεχίζονται ασταμάτητα. Όσο κράτησε η πτήση οι επιβάτες έβριζαν και οι αεροσυνοδοί σοκαρισμένες σχεδόν παρακολουθούσαν το θέαμα.

Ακόμη κι όταν έκλεισαν οι συρόμενες πόρτες της πρώτης θέσης οι αποδοκιμασίες συνεχίσθηκαν η μάλλον δεν σταμάτησαν ποτέ.

Όσο κράτησε η πτήση από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα επικρατούσε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στο αεροπλάνο.

Όταν προσγειωθήκαμε στα Σπάτα οι σωματοφύλακες του Σαμαρά έκαναν ένα τείχος μπροστά από τους υπόλοιπους επιβάτες και ο αρχηγός της ΝΔ εγκατέλειψε σε δευτερόλεπτα το αεροπλάνο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου