Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Α. Παπαντωνίου: Το ανάχωμα

του Αντώνη Παπαντωνίου*


Ιστορικοί Καιροί, Ιστορικές Αποφάσεις,Ιστορικές Ευθύνες.

Η περίοδος που ζούμε διαχρονικά εδώ και αρκετές δεκαετίες, με αποκορύφωμα την τελευταία τετραετία είναι περίοδος που θα δώσει στον Ιστορικό του μέλλοντος την αφορμή αλλά και το δικαίωμα να χαρακτηρίσει τη σύγχρονη Πολιτική Ιστορία της Πατρίδας μας σαν την πιό σκοτεινή, ύπουλη και προδοτική στην διάρκεια της ύπαρξης του Ελληνικού Κράτους από την εποχή της Απελευθέρωσής του από τον Οθωμανικό Ζυγό. Και τούτο γιατί ποτέ με τέτοια μεθοδικότητα, σχεδιασμό και σκοπιμότητα δεν επιχειρείται η διάλυση του Ελληνικού Έθνους και η υποδούλωση του Ελληνικού Λαού σε ξένα συμφέροντα, σε ξένες Δυνάμεις, στην σύγχρονη , όπως εκφράζεται από το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Σύστημα με αιχμή του Δόρατος την Ευρωπαική Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και εκτελεστικό όργανο τη σύγχρονη Ναζιστική Γερμανία.
 
Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η κατάλυση της Εθνικής μας Κυριαρχίας γινότανε, όταν πετύχαινε, όπως το 1940 με την χρήση των όπλων από τον επίδοξο Κατακτητή, που βέβαια η φανερή παρουσία του προκαλούσε πάντα την αντίσταση του Υπερήφανου Ελληνικού Λαού που, μετά και την υποταγή του στις πολυπληθέστερες και υπερεξοπλισμένες εχθρικές Δυνάμεις, συνέχιζε την ηρωική του αντίσταση με όλα τα μέσα και, κυρίως, με την ψυχή του τον Αγώνα για την Απελευθέρωσή του και την πετύχαινε μόνος του! Βλέπετε ο εχθρός ήταν φανερός, εύκολα ορατός στην καθημερινότητά μας. Σήμερα οι συνθήκες και οι όροι έχουν αλλάξει. Έχουν εκμοντερνισθεί και δεν προκαλλούν το συναίσθημα με την φυσική παρουσία Στρατιωτικών Δυνάμεων, αλλά με μέσα Οικονομικά, μη άμεσα ορατά και προκλητικά, χρησιμοποιώντας επιλεγμένους ντόπιους Συνεργάτες-Προδότες, που πάνε πίσω αρκετές δεκαετίες.
 
Πως να χαρακτηρίσει λοιπόν κανείς την αναγνώριση το 1963 από τον Κ. Καραμανλή του Δημόσιου Χρέους πριν τον Πόλεμο και την Κατοχή απο το 1898 και μάλιστα ; Πως να χαρακτηρίσει κανείς την μετά ένα χρόνο επαναβεβαίωση της αναγνώρισης αυτής από τον που με πρωτεργάτη τον τότε Υπουργό Οικονομικών Κ. Μητσοτάκη πρόσθεσε και για στους Επικυρίαρχους; Πως να χαρακτηρίσει κανείς την διάλυση της Ελληνικής Οικονομίας επί της εποχής του Ανδρέα Παπανδρέου με την νομιμοποίηση της πράξης προσχώρησής μας στην Ευρωπαική Ένωση παρ όλο το σύνθημα και την διαβεβαίωση προς τον Ελληνικό Λαό πρίν τις Εκλογές του 1981. Τότε ήταν που διαλύθηκε όλος ο Οικονομικό Ιστός της Πατρίδας μας με την δημιουρία των , των , των τιμών και τόσα άλλα.
 
Ακολούθησε και συνέχισε το θεάρεστο έργο ο Κ.Μητσοτάκης με το ξεπούλημα ακόμα και σε μαφιόζους πολύ σημαντικών Βιομηχανικών μονάδων, βλέπε στην Καλτσεστούτσι και τον κληρονόμησε ο άλλος Μέγας Σοσιαλδημοκράτης και Πολιτικός Κ.Σημίτης με την μεγάλη απάτη του Χρηματιστηρίου, την ένταξη στο ΕΥΡΩ με το έτσι γουστάρω, τα swap και την σύγχρονη λεηλασία όλων των συμμετεχόντων στις Κυβερνήσεις του.
 
Αφού πρηγήθηκε λοιπόν όλο αυτό το πλαίσιο της υποταγής, όπως το περιγράψαμε σε συντομία, σαν Ιστορικό, στις 5-5-2010 ήρθε στο Καστελόριζο ο <λεφτά υπάρχουν< ακατανόμαστος να εκχωρήσει την Εθνική μας Κυριαρχία στις ξένες Δυνάμεις που αναφέραμε, υπογράφοντας μαζί τους την..... φέρνοντας στην Πατρίδα μας και επίσημα τον ξένο Κατακτητή, κάτι που δεν έχει Ιστορικό προηγούμενο. Ακόμα και ο Τσολάκογλου τους βρήκε μέσα στην Πατρίδα μας μετά από έναν ατυχή αλλά και Ηρωικό Πόλεμο! Και εδώ αρχίζει, από αυτήν ακριβώς τη στιγμή, που παραδόθηκε η Χώρα μας στους ξένους Κατακτητές η τεράστια ευθύνη που έχει η Αριστερά, με όποιους χρωματισμούς και προσδιορισμούς. Πως λοιπόν αντέδρασε σε αυτό το Έγκλημα που είναι το Έγκλημα των Εγκλημάτων; πως αντέδρασε όταν άρχισε να καταργείται κάθε Συνταγματικό Δικαίωμα των Ελλήνων Πολιτών; πως αντέδρασε  όταν άρχισαν να αυτοκτονούν (δολοφονούνται) άνθρωποι  απο απελπισία, να τρέφονται απο τα σκουπίδια, να μεταναστεύουν εκατοντάδες χιλιάδες στο Εξωτερικό για ένα κομμάτι ψωμί, να βλέπουν να μειώνεται ο πληθυσμός της Ελλάδας σε απόλυτους αριθμούς για πρώτη φορά μετά τον φοβερό χειμώνα του 1941-1942, στην διάρκεια της πρώτης Ναζιστικής Κατοχής, νΑ πεθαίνουν δεκάδες χιλιάδες Έλληνες από έλλειψη Ιατροφαρμακευτκής και Νοσοκομειακής Περίθαλψης, να υπάρχουν χιλιάδες άστεγοι κυρίως στα μεγάλα Αστικά Κέντρα, να λυποθυμούν παιδιά στα Σχολεία απο έλλειψη τροφής, να πεθαίνουν Άνθρωποι απο έλλειψη Ηλεκτρικού Ρεύματος και δυνατότητας θέρμανσης τον χειμώνα, να τεμαχίζεται ο Τόπος μας και να πωλείται ένανι ;; Τελικά τι να πρωτοπεί κανείς!
 
Ο κατάλογος είναι τεράστιος και τέλος δεν έχει. Και όμως αντέδρασαν και αντιδρούν με δριμύτητα. Αναγνωρίζω ότι λίγο πιό πάνω υπερέβαλα και ζητώ συγγνώμη. Αντέδρασαν και αντιδρούν γιατί συνεχώς διαμαρτύρονται, διαπιστώνουν και καταγγέλλουν όλα τα παραπάνω, απο του . Αντέδρασαν και αντιδρούν συμμετέχοντας διαδοχικά σε όλες τις Εκλογικές Διαδικασίες παρά το ότι ΟΛΕΣ, μηδεμιάς εξαιρουμένης, έχουν  πραγματοποιηθεί κατά παραβίαση και μιάς διάταξης του Συντάγματος, δίδοντας Νομιμοφάνεια στη λειτουργία της λεγόμενης , με στόχο να συνεχίσουν τις διαπιστώσεις και καταγγελίες τους που θα.....ανατρέψουν τη Κυβέρνηση και θα την αναλάβουν αυτοί που θα με τούς Κατακτητές, δηλαδή θα αναγνωρίσουν όλα τα Εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί.
 
Και αυτό γιατί επαναδιαπραγμάτευση σημαίνει στα απλά Ελληνικά αναγνώριση της ύπαρξης Δανειακών Συμβάσεων, Μνημονίων και όλου τού παράνομου Πλαισίου που έχει διαμορφωθεί και ότι θα ζητήσουν κάποιες επί μέρους οριακές διαφοροποιήσεις. Γιατί αυτό σημαίνει Σύμβασης στη Νομική Επιστήμη, για να μην μακρυγορήσω και με άλλα πολλά που καθιστούν την επίκληση της όποιας έννοιας επαναδιαπραγμάτευσης όχι απλά μια ουτοπία, αλλά μια απόλυτη εξαπάτησητου Ελληνικού Λαού!!!
 
Και όμως φίλοι μου παρ όλα αυτά , αυτή είναι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΤΗς ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ (άραγε με ποιούς);
 
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!! Και μια έκκληση από εμένα πρός όλους ανεξαρτήτως χρώματος .

ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.

 
* ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Αντώνης

  Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.)- Νομικός

  Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου