Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Το ΕΠΑΜ δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στον Παλαιστινιακό λαό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χθες Παρασκευή 1η Αυγούστου 2014, ο Πρέσβης της Παλαιστίνης Maruan Tobassi έδωσε συνέντευξη στο e-roi.gr, όπου αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση της Γάζας  μετά την εισβολή του Ισραήλ. Μετά τη συνέντευξη ο κος Tobassi συναντήθηκε και συνομίλησε για περίπου μισή ώρα με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη και με τον Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο, Πρέσβη ε.τ. και μέλος της Π.Γ. του Μετώπου.

Ο Δημήτρης Καζάκης εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τα εγκλήματα που διαπράττονται αυτή τη στιγμή στην Γάζα από το Ισραήλ. Επίσης καταδίκασε στον συνομιλητή του την στρατιωτική συνεργασία που έχει αναπτύξει το καθεστώς των Αθηνών με το Ισραήλ, συνεργασία που επιτρέπει στο Ισραήλ να χρησιμοποιεί και τα Ελληνικά νησιά για την πραγματοποίηση ασκήσεων και υπογράμμισε ότι ο Ελληνικός λαός αντιτίθεται σε αυτή την πολιτική. Αναφέρθηκε επίσης στην ξένη κατοχή της Ελλάδας και στο πρόγραμμα διάλυσης της χώρας εάν συνεχιστεί η παρούσα πολιτική.

Ο Πρέσβης της Παλαιστίνης, εξέφρασε μεταξύ άλλων, την ευχαρίστησή του για τις θέσεις του ΕΠΑΜ ως προς την εισβολή στην Γάζα και διαπίστωσε ότι το αίσθημα του Ελληνικού λαού προς τον Παλαιστινιακό παραμένει αδελφικό και είναι αμοιβαίο.

Ήταν μια ιδιαιτέρως θερμή συνάντηση στην οποίαν θα υπάρξει συνέχεια μια και ο Παλαιστίνιος Πρέσβης μας κάλεσε να τον επισκεφθούμε στην Πρεσβεία. Ήταν επίσης η πρώτη επίσκεψη Πρέσβη στα γραφεία του ΕΠΑΜ.

Αθήνα 2 Αυγούστου 2014

Η Π.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου