Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΗΟΤ DOC: Χουντικός και καταδικασμένος, διευθυντής της ΝΔ



Σοβαρό θέμα ηθικής τάξης και Δημοκρατίας προκύπτει από τις αποκαλύψεις του νέου τεύχους του HOT DOC που κυκλοφορεί την Πέμπτη στα περίπτερα. Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό, ο πρόσφατα διορισμένος διευθυντής της ΝΔ, (διευθυντής του Γραμματέα του κόμματος Μ Κεφαλογιάννη), είναι Χουντικός. Ο διευθυντής του κόμματος Ηλίας Φιλιππακόπουλος, ο οποίος διορίστηκε πρόσφατα από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά βαρύνεται με δράση ενάντια στους φοιτητές του Πολυτεχνείου την εποχή των Συνταγματαρχών. Υπήρξε πρόεδρος των διορισμένων από τη Χούντα φοιτητικών συλλόγων.

Το περιοδικό δημοσιεύει πληθώρα επιστολών του Ηλία Φιλιππακόπουλου προς τον Παπαδόπουλο μέσω των οποίων τον συγχαίρει για την «Εθνοσωτήριο Επανάσταση» και το έργο του. Ακόμη και όταν η Ελλάδα εκδιώκεται από το Συμβούλιο της Ευρώπης λόγω του αντιδημοκρατικού της Πολιτεύματος, ο Φιλιππακόπουλος συγχαίρει τον Δικτάτορα για την σύγκρουσή του με τους Ευρωπαίους «βαρβάρους».

Ο άνθρωπος αυτός έχει οριστεί από τον Σαμαρά για την διαφύλαξη της Ευρωπαϊκής Προοπτικής της Ελλάδας την οποία επαγγέλλεται και βέβαια της Δημοκρατίας.

Όπως αποκαλύπτει επίσης το περιοδικό, ο Φιλιππακόπουλος έχει καταγγελθεί από τους ίδιους τους συνδικαλιστές της ΝΔ στο παρελθόν και καταδικάστηκε πρόσφατα (πρωτόδικα) σε ένα χρόνο φυλακή και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Παρά την προϊστορία του, ο Φιλιππακόπουλος παραμένει σημαντικό στέλεχος ενός κόμματος της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.
Αν η επίθεση με πυροβολισμούς στην ταμπέλα της ΝΔ στη Συγγρού είναι χτύπημα στη Δημοκρατία (που είναι) τότε το να βρίσκεται πίσω από την ταμπέλα ένας Χουντικός και να διοικεί ένα δημοκρατικό κόμμα, τι είναι;

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, έχει αποκλειστικά την ευθύνη να αποκαταστήσει την παρεκτροπή από τις δημοκρατικές πεποιθήσεις μέσα από την άμεση εκδίωξη του χουντικού στελέχους από το κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου