Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

E.ΠΑ.Μ.: Απίστευτη βαρβαρότητα σε βάρος των φοιτητών!

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου

του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.)

Το κατοχικό κράτος έδειξε και πάλι το αληθινό πρόσωπό του. Δεν υπάρχει κανένας πολίτης αυτής της χώρας πλέον, που να μην βλέπει τις ομοιότητες μεταξύ του σημερινού καθεστώτος, μ΄ εκείνο των συνταγματαρχών. Χθες, λίγες μόνο μέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου είδαμε και πάλι στους ίδιους φυσικούς χώρους αλλά και σε άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα, την πάγια απάντηση του καθεστώτος στους φοιτητές που αντιτίθενται στις  καταστροφικές -για ολόκληρο το εκπαιδευτικό σύστημα- πολιτικές επιλογές των κυβερνώντων.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο καταδικάζει κατηγορηματικά αυτή τη νέα επίδειξη απίστευτης βαρβαρότητας προς τους φοιτητές της χώρας που αν μη τι άλλο, έκαναν το προφανές: αποφάσισαν να δείξουν δυναμικά την διαφωνία τους στο κράτος. Το δόγμα της επιβολής της «σταθερότητας», «νομιμότητας», «τάξης» και της «ασφάλειας» που προβάλλει το καθεστώς ως δικαιολογία για την βία που εκφράζει, θυμίζοντας παλαιότερες σκοτεινές μέρες της ιστορίας αυτού του Λαού, δεν πείθει κανέναν πολίτη πλέον. Καμιά απελπιστική προσπάθειά τους, δεν είναι δυνατόν να αποκρύψει την παταγώδη αποτυχία του καθεστώτος σε κάθε τομέα και θεσμό της επικράτειας και κανένα μέτρο καταστολής δεν πρόκειται να σταματήσει το μαζικό κίνημα αντίστασης που γεννιέται και μεγαλώνει καθημερινά μέσα στο Λαό μας.

Προειδοποιούμε την κυβερνώσα συμμορία ότι κάθε χτύπημα στα νεανικά κορμιά των παιδιών μας, αποτελεί  ένα ακόμα βήμα προς το εδώλιο του κατηγορουμένου.

Ας είναι βέβαιοι ότι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα πληρώσουν για τα εγκλήματα τους.

Το κύμα της λαϊκής αγανάκτησης φουσκώνει, κι αυτή τη φόρα δεν θα γλυτώσουν.

Το Γραφείο Τύπου


Αθήνα 14/11/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου