Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Αλάστορες και το γαστρί μετρούντες: Η κατοχική μαφία εφαρμόζει τη νομιμότητα στο Πανεπιστήμιο...

«Αι τρομοκρατικαί οργανώσεις της άκρας δεξιάς, όχι μόνον δεν διώκονται αλλά αναφανδόν συμπράττουν με τα όργανα της τάξεως, προς τελείαν κάθε δημοκρατικής φωνής κατάπνιξιν».
Από το διάβημα των πολιτικών αρχηγών της κεντροδεξιάς, προς τον πρωθυπουργό Βούλγαρη, Ιούνιος 1945.
____________________________________________

του askordoulakos

Μέρες που’ ναι, η κυβερνώσα Χρυσή Αυγή (Σαμαράς, Βενιζέλος, Φορτσάκης κλπ) αποφάσισε να δώσει το πολιτισμικό και ιδεολογικό της στίγμα, για δύο βασικούς λόγους: Ο πρώτος, είναι ότι το συγκεκριμένο νεοφασιστικό συνονθύλευμα είναι ίσως η μόνη μεταπολεμική κυβέρνηση, που αποτελείται, αποκλειστικά και μόνο από... σαβούρα και υπόκοσμο. Ο δεύτερος λόγος είναι, ότι τα καθάρματα που την αποτελούν, προσπαθούν να διατηρήσουν την προσοδοφόρα και σωτήρια (οι περισσότεροι είναι με το 1 ½ πόδι στη φυλακή) γι αυτούς νομή της εξουσίας, ενεργοποιώντας τα πιο ταπεινά αντανακλαστικά των πλέον καθυστερημένων τμημάτων της κοινωνίας. Διότι μόνο ηλίθιοι και καθυστερημένοι πιστεύουν ότι 150 φοιτητές (εκ των οποίων το 40% κοπελιές)-εκπρόσωποι των Γ.Σ. των Σχολών- ήθελαν να καταστρέψουν ολοσχερώς τη Νομική σήμερα το πρωί. Αρκεί να ρίξει κάποιος μια ματιά στις φυσιογνωμίες των 150 αυτών παιδιών στα σχετικά πλάνα και θα καταλάβει... Ψαρεύουν στα... ορφανά της Χρυσής Αυγής και στους ψηφοφόρους του ΛΑ.Ο.Σ, το οποίο κατέστησαν ακέφαλο πλέον, με τις "αποκαλύψεις" των off shore του Καρατζαφέρη.

Η σημερινή απεγνωσμένη επίδειξη δύναμης εκ μέρους των μεταμοντέρνων ναζιστών του κατοχικού καθεστώτος στη Νομική, αποδεικνύει, ότι έχουμε να κάνουμε με άκρως επικίνδυνα κι αδίστακτα πρόσωπα, που δε θα διστάσουν ακόμα και αίμα να χύσουν, προκειμένου να μην χάσουν την εξουσία και βρεθούν στο σκαμνί.

Ποιοι εφαρμόζουν και στηρίζουν την κατοχική νομιμότητα στα Πανεπιστήμια; Τα πλέον «νομοταγή», «άμωμα» κι «αμόλυντα» μέλη της σύγχρονης δωσιλογικής μαφίας!
  

Το πρωί στη Βουλή, ο βουλευτής της ΝΔ Μαρκόπουλος, χαρακτήρισε ουρλιάζοντας «τρομοκρατία» τις αποφάσεις των Γ.Σ. των φοιτητών.

Λεπτομέρεια περί το υποκείμενο τούτο: Ποινική δικογραφία, που σχηματίστηκε μετά από τις εκθέσεις ελέγχων που διενήργησαν οι αρμόδιοι ελεγκτές του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, αναφορικά με την ανάθεση έργων και προμηθειών για την εκτέλεση του διαφημιστικού προγράμματος του ΕΟΤ και την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος τόσο εντός της χώρας, όσο και στο εξωτερικό κατά τα έτη 2008-2009, αφορά στους «γαλάζιους» διατελέσαντες υπουργούς Τουριστικής Ανάπτυξης, Άρη Σπηλιωτόπουλο και Κώστα Μαρκόπουλο. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στη Βουλή τον Ιούνιο του 2011 από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Επίσης, η δικογραφία βασίζεται στο πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης σχετικά με την διαδικασία ανάθεσης των προμηθειών προωθητικού υλικού του ΕΟΤ κατά το ίδιο διάστημα. Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό, από την προκαταρκτική εξέταση ανακύπτουν στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης των υπουργών-μελών της κυβέρνησης. Τεράστιες οφειλές του Οργανισμού για... τη διαφημιστική του καμπάνια, μόνο για ένα έτος φτάνουν τα 34 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στο πόρισμα αναφέρονται και τα υπέρογκα ποσά που οφείλονται σε ξένα Μέσα για την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό.

Κι όχι μόνο αυτά... Πανάκριβες γραβάτες και μεταξωτά μαντίλια Salvatore Ferragamo, τα οποία κόστισαν χιλιάδες ευρώ, μπαλάκια αντιστρές, ένα υβριδικό τζιπ Lexus, χρώματος... σαμπανιζέ, το οποίο μετατράπηκε σε υπουργικό αυτοκίνητο για «ειδικές αποστολές» σε χιονοδρομικά κέντρα, αμέτρητα ευρώ που ξοδεύτηκαν σε εκατομμύρια καραμέλες με γεύση ούζο, ακόμη και δύο αγελάδες που ο ΕΟΤ τις προμηθεύτηκε από την περίφημη Cow Ρarade της Αθήνας είναι μερικά μόνο από τα περιστατικά που συνοδεύουν την περίοδο του Άρη Σπηλιωτόπουλου, αλλά και του Κώστα Μαρκόπουλου. Κι η απάντηση του Μαρκόπουλου; «Το ΠαΣοΚ κάνει αγωνιώδη προσπάθεια να ακυρώσει και να ενοχοποιήσει τέως υπουργούς της ΝΔ ώστε να μειώσει την αξία του αντιπολιτευτικού της λόγου»!!! Με άλλα λόγια, ό,τι λέει ο Καρατζαφέρης για τις off shore.

Οι έτεροι κακοποιοί του ΠΑΣΟΚ είχαν πει ότι... ήταν πολύ πιθανό να προχωρήσουν και σε πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, πλην όμως το ξέχασαν, διότι ακολουθεί η παρακάτω ιστορία.
  

«Σας αναφέρουμε ότι από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης Υπουργών – μελών της κυβέρνησης και συγκεκριμένα των Ευάγγελου Βενιζέλου, πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, πρώην Υπουργού Οικονομικών, κατά το χρονικό διάστημα από την 17/10/2010 κ.ε.». Το εν λόγω απόσπασμα, είναι από το διαβιβαστικό έγγραφο της Εισαγγελίας, που φέρει τις υπογραφές των αντιεισαγγελέα πρωτοδικών κ.κ. Αντ. Ελευθεριανού και Πόπης Παπανδρέου κι αφορά στο ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Σύμφωνα με τη σχετική δικογραφία, που διαβιβάσθηκε στη Βουλή (για να τεθεί σ’ εφαρμογή ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και να αποφασίσει για τη σύσταση Εξεταστικής ή και Προανακριτικής Επιτροπής), ενδέχεται να προκύπτουν ποινικές ευθύνες εναντίον των δύο παραπάνω υπουργών-στελεχών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες όμως ουδέποτε διερευνήθηκαν, καθόσον  παραγράφηκαν μετά το μεθοδευμένα πρόωρο κλείσιμο της Βουλής στις 4ης Ιουνίου, διότι-έτσι- έληξε η συνταγματική προθεσμία για την άσκηση διώξεων!

Δηλαδή, με τη λήξη των εργασιών της β’ Συνόδου της Ολομέλειας της Βουλής στις 4 Ιουνίου, βάσει του Συντάγματος, παραγράφηκαν οι οποιεσδήποτε τυχόν ποινικές ευθύνες υπουργών και μελών της προηγούμενης κυβέρνησης, που αναδείχτηκε από τις εκλογές τους Οκτωβρίου του 2009 κι έτσι τη γλύτωσε ο μεγαλομαφιόζος της κατοχικής συγκυβέρνησης, Βενιζέλος (ή έτσι νομίζει).
Το ίδιο (ότι θα τη γλυτώσει) νομίζει και το κάτωθι... νομοταγές μπουμπούκι.

Άλλοι συλλέγουν γραμματόσημα, άλλοι πεταλούδες. Ο βουλευτής της ΝΔ, Μιχελάκης, συλλέγει δικογραφίες...

Η πρώτη δικογραφία, αφορά σε ευρήματα, που πιστοποιούν- όχι μόνο τη στενή σχέση του Μιχελάκη με τον προφυλακισμένο εφοπλιστή Πάλλη- αλλά επιβεβαιώνουν πως υπήρξε χρηματισμός για συγκεκριμένη-υπέρ του Πάλλη- ερώτηση στη Βουλή, όπως άλλωστε ο ίδιος ο Πάλλης γράφει στα χειρόγραφά του. Υπάρχει φαξ, που στάλθηκε από τα γραφεία της ΝΔ στον Πάλλη, ως πιστοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρθηκαν.

Το κείμενο που ήταν στη διάθεση του Πάλλη, δείχνει καθαρά δηλαδή πως εστάλη στον επιχειρηματία από τα κεντρικά γραφεία τη ΝΔ, αφού αποτυπώνει πάνω του τον αριθμό του φαξ των γραφείων του κόμματος.

Όπως έχει αποκαλύψει το Hot Doc, μια δεύτερη δικογραφία που εμφανίζει τον πρώην υπουργό Γιάννη Μιχελάκη, να χρηματίζεται, άνοιξε στις 30του περασμένου Σεπτεμβρίου. Ο εισαγγελέας Χάρης Λακαφώσης, άσκησε τούτη τη φορά δίωξη εναντίον επιχειρηματία Πάλλη με την κατηγορία της «ενεργητικής δωροδοκίας». Τον κατηγορεί εν ολίγοις, πως δωροδόκησε τον Μιχελάκη!

Πρόκειται για πρωτοφανή δικαστική συγκάλυψη, αφού η πρώτη δικογραφία κατά Μιχελάκη είχε διαβιβαστεί από τον Άρειο Πάγο στον υπουργό Δικαιοσύνης, με σκοπό εκείνος να την αποστείλει στη Βουλή κι εκείνη να αποφασίσει για την άρση ασυλίας του Μιχελάκη.

Η δικογραφία αυτή αντί -όπως ορίζει ο κανονισμός- να διαβιβαστεί από τον Χαράλαμπο Αθανασίου, κρατήθηκε επί μήνες στα συρτάρια του και διαβιβάστηκε –κατά παράβαση ακόμη και του Συντάγματος- εκ νέου στον Άρειο Πάγο (!) μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού, δήθεν για έλεγχο νομιμότητας. Ο Άρειος Πάγος επέστρεψε στο υπουργείο τη δικογραφία, η οποία διαβιβάστηκε τελικώς στη Βουλή για να συζητηθεί το θέμα της άρσης ασυλίας του Γιάννη Μιχελάκη. Λεπτομέρεια: Ως σήμερα, Άρειος Πάγος και Υπουργείο Δικαιοσύνης, δεν έχουν απαντήσει παρά το θόρυβο, για το πότε είχαν στη διάθεσή τους την καυτή δικογραφία, η οποία παρότι έχει περάσει διάστημα 4 μηνών δεν έχει φτάσει στη Βουλή για συζήτηση της άρσης ασυλίας του Μιχελάκη!

Σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, που όπως είδατε παραπάνω συγκαλύπτει σκάνδαλα μαφιόζων, φώναζε στη Βουλή, με αφορμή την κατάληψη του Πανεπιστημίου από τα ναζιστόμουτρα των ΜΑΤ: «Πάρτε το απόφαση. Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι κι εφαρμόζονται.». Είναι ο ίδιος τύπος, που πέρασε την τροπολογία-σκάνδαλο για τους καταχραστές του Δημοσίου.

Ο Μιχελάκης κάθε βράδυ αλωνίζει τα κανάλια ξιφουλκώντας κατά του λαϊκισμού των διαμαρτυρομένων και υπερασπιζόμενος την κατοχική νομιμότητα στο Πανεπιστήμιο.

Αυτό είναι μέρος απ’ το πάνθεον των δοσίλογων κακοποιών, οι οποίοι ουρλιάζουν υπέρ της εφαρμογής της κατοχικής νομιμότητας από άκρο σε άκρο, την ίδια ώρα που οι περισσότεροι απ’ αυτούς εμπίπτουν στις μισές διατάξεις του Ποινικού Κώδικα. Πρόκειται για κοινούς αλήτες, επικίνδυνα και αντικοινωνικά πρόσωπα, χωρίς ίχνος συναισθηματικής και κοινωνικής νοημοσύνης κι άνευ οιασδήποτε καλλιέργειας, που εφαρμόζουν τους στρατηγικούς στόχους της αποικιοκρατίας στην πατρίδα μας, με αντάλλαγμα τα... φράγκα.

Όπως έλεγε κι ο ρήτορας Δημοσθένης στον «Υπέρ Κτησιφώντος» λόγο του, είναι «αλάστορες» (κακός και εκδικητικός δαίμονας που προκαλεί τον όλεθρο, είτε ο ίδιος είτε κάνοντας τους ανθρώπους όργανά του) και «το γαστρί μετρούντες» (το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η κοιλιά τους, τι θα φάνε...).

Ή, για να το πούμε όπως ο Πλούταρχος (Πλουτάρχου «Βίοι Παράλληλοι: Αριστείδης- Κάτων») - μέσω του Κάτωνα: «Πού θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για την πόλη ένα τέτοιο σώμα, που όλο το μέρος από το λαιμό μέχρι τα αχαμνά, καλύπτεται από την κοιλιά; Όταν κάποιος, που αγαπούσε την καλοπέραση, του ζήτησε να συνδεθούν με φιλία, του είπε ότι δε μπορεί να συναναστρέφεται με άνθρωπο που έχει πιο ευαίσθητο τον ουρανίσκο από την καρδιά του.».

Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του μετώπου!


από το «Βαθύ Κόκκινο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου