Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 1ης ημέρας του 2ου Συνεδρίου του Ε.Πα.Μ. (+BINTEO)


Στις 11:30 περίπου το βράδυ της Παρασκευής 31ης Μαΐου 2013 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της 1ης ημέρας του 2ου Συνεδρίου του Ε.Πα.Μ. με την εκφώνηση τρων απολογισμών της Πολιτικής Γραμματείας, του Οργανωτικού Γραφείου και της Οικονομικής Επιτροπής του Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου.

Αφού επικυρώθηκε ομόφωνα η συγκρότηση του Προεδρείου, τα μέλη του οποίου είχαν υποδειχθεί από τους πυρήνες, η πανηγυρική έναρξη των εργασιών χαρακτηρίστηκε από τη πληθώρα συμμετοχής προσκεκλημένων από άλλα κινήματα και λαϊκές οργανώσεις και από τους χαιρετισμούς εκπροσώπων τους.

Ως σημαντική στιγμή σημειώνεται η ανάγνωση του χαιρετιστήριου μηνύματος του Μίκη Θεοδωράκηπρος το Συνέδριο, που συνοδεύτηκε από τα θυελλώδη χειροκροτήματα των παρεβρισκομένων.

Χαιρετιστήρια μηνύματα έστειλαν επίσης οι πρέσβεις του Περού, της Κούβας, της Βενεζουέλας και της Ελβετίας, ο καθηγητής Κοντογιώργης, ο Βρετανός ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ κ.α.

Έντονη συγκίνηση προκάλεσε η σύντομη παρέμβαση - χαιρετισμός του γνωστού σε όλους μας παπα - Ηλία, ο οποίος κλήθηκε στο βήμα από τον Γ.Γ. Δ. Καζάκη.

Ακολούθησε η πολιτική ομιλία - εισήγηση του κεντρικού οργάνου από τον συναγωνιστή Γ.Γ. Δ. Καζάκη και οι απολογισμοί των οργάνων, ενώ επικυρώθηκαν με την έγκριση από το σώμα των συνέδρων οι δύο θεματικές ομάδες εργασίας του Συνεδρίου που αφορούν την τροποποίηση του Καταστατικού και την επεξεργασία της πολιτικής αναφορικά με τη στρατηγική και την τακτική του Μετώπου.

Σήμερα το πρωί, Σάββατο 1η Ιουνίου στις 9:30’ το πρωί, οι εργασίες του Συνεδρίου θα συνεχιστούν σύμφωνα με την εγκεκριμένη Ημερήσια Διάταξη με συζήτηση επί των πολιτικών εισηγήσεων.


Video streaming by Ustream

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου