Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Δεν σε θέλει ο Λαός, παρτο ΔΝΤ και μπρος!


Πηγή: newsbeast.gr

«Φρούριο» η ΔΕΘ για τον Γ. Παπανδρέου

Αντιτρομοκρατική και 3.500 αστυνομικοί υπό το φόβο Αγανακτισμένων


Μία στρατιά αστυνομικών κινητοποιείται προκειμένου ο Γιώργος Παπανδρέου να μην αντιληφθεί τις διαμαρτυρίες χιλιάδων πολιτών κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της 76ης ΔΕΘ, στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου.

Με αλλεπάλληλες συσκέψεις στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης αναζητούνται τρόποι καλύτερης περιφρούρησης του πρωθυπουργού ώστε να κρατηθούν οι διαμαρτυρόμενοι όσο γίνεται πιο μακριά από τον Γ. Παπανδρέου.

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν ότι οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας θα είναι μαζικές και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να επαναληφθούν τα περσινά επεισόδια, στα οποία ο 49 γιατρός Στέργιος Πραπαβέσης πέταξε το παπούτσι του στον πρωθυπουργό.

Όπως δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος, αστυνομία, ΜΑΤ, Αντιτρομοκρατική και δικυκλιστές θα απλώσουν ένα δίχτυ προστασίας σε όλο το κέντρο της πόλης, η οποία θα είναι στην κυριολεξία απροσπέλαστη.

Στην επιχείρηση θα συμμετάσχουν περισσότερα από 3.500 στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., ενώ το πλάνο περιλαμβάνει και πτήση ελικοπτέρου.

Λίγες μέρες πριν από το επίμαχο Σαββατοκύριακο αναμένεται να φτάσουν ενισχύσεις με άντρες από την Αθήνα και από άλλες πόλεις της Μακεδονίας.Σημαντικός αναμένεται να είναι και ο ρόλος της Αντιτρομοκρατικής, η οποία επίσης θα ενισχυθεί από την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου