Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ NΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ VIDEO-ΣΟΚ από τις αποδοκιμασίες Σαμαρά στο Ναύπλιο

Πηγή: http://www.epixirimatias.gr

Για πρώτη φορά στην διάρκεια της θητείας του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς γιουχαίστηκε άγρια σε μια πόλη στην οποία πριν λίγες μέρες κυκλοφορούσε άνετα περπατώντας.

-Δεν σε θέλει ο λαός, παρ΄ την πεθερά κι εμπρός!

Ο κόμπος για τον κόσμο έχει φτάσει στο χτένι την ίδια στιγμή που το πελατειακό κράτος παραμένει στο απυρόβλητο και η ανομία χτυπάει κόκκινο.

Η Ελλάδα είναι παραδομένη στο έλεος πάσης φύσεως νταβατζήδων, οι οποίοι σε αγαστή συνεργασία με το πελατειακό κράτος δολοφονούν εν ψυχρώ τα όνειρα και τις ελπίδες του ελληνικού λαού.
 

Η κόλαση για τους 1,5 εκατομμύριο ανέργους του ιδιωτικού τομέα βάζει φωτιά στον κυβερνητικό αχυρώνα.

Ο Σαμαράς είναι ανεπιθύμητος στο Ναύπλιο-παρά το κλειδί που παρέλαβε ως επίτιμος δημότης.




Tόλης Κοΐνης Σημειώστε: 1) Είναι η πρώτη μαζική αποδοκιμασία του Σαμαρά και της κυβέρνησής του. 2) Έγινε στο Ναύπλιο. 3) Η ανακήρυξη ως επίτιμου δημότη έγινε από μεγάλη πλειοψηφία νεοεκλεγμένων δημοτικών συμβούλων 4) Ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης για "να μας βοηθήσει να γλυτώσουμε μερικά από το ΤΑΙΠΕΔ." 5) Το θέμα δεν είναι ότι μαζεύτηκαν 300 που γιουχάρανε, αλλά υπήρχαν περίπου 1000 άτομα στην πλατεία (η σιωπηλή πλειοψηφία) που γέλαγε με τα ρεζιλίκια του Πρωθυπουργού.


Από το πρωί το Ναύπλιο κατακλύστηκε με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ μεγάλος αριθμός πολιτών της Αργολίδας συγκεντρώθηκε στην πλατεία Συντάγματος και με πανό και συνθήματα αποδοκίμασε τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και υπουργούς που τον συνόδευαν καθώς και το δήμαρχο Ναυπλίου Δημ. Κωστούρο. πηγη



Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και κατά του κ.Σαμαρά, του οποίου δόθηκε το χρυσό κλειδί της πόλης.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου