Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Γ. Λαζάρου: Ευρώπη γαμήσου εσύ κι οι οπαδοί σου



του Γιάννη Λαζάρου


Πετάξτε μας, ρε, έξω. Κλείστε μας την πόρτα του Ευρώ στα μούτρα. Κάντε μας την χάρη να ακούσετε τα «παπαγαλάκια» που πληρώνετε στα διεθνή ΜΜΕ με πρώτους τους Financial Times και το Forbes.

Κάντε μας την χάρη να στείλουν τους φωτορεπόρτερ και τους δημοσιογράφους να καταγράφουν τις ουρές των μισθωτών και συνταξιούχων στις Τράπεζες που θα κλαίνε μπροστά στα άδεια ΑΤΜ, τους πεινασμένους Έλληνες να κείτονται στους δρόμους. Στείλτε τα τηλεοπτικά συνεργεία να «καλύπτουν» πώς θα κάνουν ντου στα σούπερ μάρκετ οι εξαθλιωμένοι να πάρουν μία κονσέρβα. Πάρτε πλάνα και φωτό να τα δείχνετε σε Ιταλούς, Ισπανούς και Πορτογάλους να φοβούνται ότι αυτά θα πάθουν αν δεν κάνουν ό,τι θέλει η ΕΕ.

Κάντε αυτό που απειλείτε ότι θα κάνετε εδώ και 5 χρόνια. Από ένα υψωμένο δάχτυλο "fuck off" της Αφροδίτης της Μήλου στο Focus ξεκίνησαν όλα και μετά ήρθατε να μας νουθετήσετε. Και μάς βάλετε στο δρόμο της σωτηρίας, της ανάπτυξης, της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, των μνημονίων και της εθνικής κατοχής. Λοιπόν, τελειώστε το με τον τρόπο που το ξεκινήσατε. Από τα ΜΜΕ σας!

Κάντε λοιπόν, το βήμα και πετάξτε μας όξω γιατί αρκετά κλάψαμε, φοβηθήκαμε, ....
καταστραφήκαμε, αυτοκτονήσαμε, σκοτώσαμε τα όνειρά μας, θάψαμε ανθρώπους δικούς μας από τις σφαίρες της στήριξής σας, κάναμε καθημερινότητα τον τρόμο τού τι θα ξημερώσει αύριο. Τι περιμένετε; Πετάξτε μας έξω και θα στηθούμε στις κάμερές σας μπροστά να κλαίμε και να τραβάμε τα μαλλιά μας σαν Μαινάδες που χάσαμε το ευρώ και την στήριξή σας. Θα σας δώσουμε τόσα πλάνα για Πούλιτζερ που δεν θα ξέρετε ποιο να κάνετε πρωτοσέλιδο.

Εφόσον τα «παπαγαλάκια» σας και οι φωτορεπόρτερ του παγκόσμιου συστήματος (συμπεριλαμβανόμενων και των ελληνικών) απουσιάζουν επί 5 χρόνια από την καθημερινότητα των Ελλήνων δώστε τους μια ευκαιρία να δικαιολογήσουν εμπράκτως το μεροκάματο του δικού μας τρόμου. Ετοιμάστε και τουριστικά πακέτα για πλούσιους Βορειοευρωπαίους να έρχονται να μάς βλέπουν ως τουριστικά αξιοθέατα όπως κάποτε έκαναν οι παππούδες των Γερμανών στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Πολωνίας.

Αλλά δεν θα το κάνετε. Δυστυχώς δεν θα μάς κλείσετε την πόρτα στα μούτρα γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι τα πλάνα που θα έχετε ως αποδεικτικά στοιχεία για να τρομοκρατήσετε άλλους λαούς της Ευρώπης δεν θα είναι αυτά που ονειρεύεστε. Δεν θα δείτε ουρές εξαθλιώμενων Ελλήνων να περιμένουν κλαίγοντας έξω από τράπεζες αλλά θα τους δείτε μέσα στις Τράπεζες. Δεν θα δείτε άστεγους στο δρόμο σκυθρωπούς αλλά ανθρώπους να γελάνε όπως έκαναν πριν 5 χρόνια. Δεν θα έχετε πλάνα από στοιβαγμένους ανασφάλιστους στα επείγοντα των Νοσοκομείων αλλά ανθρώπους να απαιτούν το δικαίωμα στην ζωή.

Δεν θα δείτε στα δικαστήρια απελπισμένους να κρατάνε το χαρτί κατάσχεσης των σπιτιών τους αλλά να είναι μάρτυρες κατηγορίας εναντίον αυτών που επί 5 χρόνια τους άλωσαν ζωές, ιερά και όσια.

Κλείστε μας απέξω να τραβήξουμε μόνοι μας το κουπί για τον εαυτό μας. Να έχουμε απέναντί μας όχι Έλληνες που για 1000ευρώ βαράνε με γκλομπ Έλληνες αλλά ξένους γκλομποφόρους. Φέρτε μέσα την Blackwater να στρέφουν τα όπλα τους εναντίον μας. Κάντε μια φορά τον πόλεμο, που μάς κηρύξατε άνευ αιτίας, μια στάλα τίμιο. Να μην έχει ενοχές ο Έλληνας αν θα «φάει» τον κατακτητή. Να δει καθαρά τα πραγματικά ναζιστικά σας μούτρα που κρύβετε πίσω από ευρωκοινοβούλια και ευρωπαϊκές επιτροπές. Να μην είναι η μειοψηφία των Ελλήνων που δεκαετίες γνωρίζει την σκατένια ψυχή που κουβαλάτε, αλλά ακόμα και ο πιο καλοπληρωμένος ψηφοκουβαλητής και υποστηρικτής σας να νιώσει στο πετσί του τι σημαίνει Ενωμένοι Ευρωεγκληματίες.

Μακάρι να κάνατε το μοιραίο για σας λάθος να μάς διώξετε. Να βλέπατε αν θα προσγειωνόταν αεροπλάνα για να μεταβούν οι σκυλοευρωπαίοι τουρίστες στα ξενοδοχεία που καταπάτησαν την δημόσια γη για να πλένουν τον κώλο τους δύο μήνες. Να βλέπατε κατά που θα έτρεχαν οι ιδιοκτήτες της Ελ Ντοράντο και ο στρατός τους όταν θα ερχόταν η ώρα να πληρώσουν με ξύλο το κάθε κλαράκι δέντρου που έκοψαν για το έργο «εθνικής σημασίας». Να βλέπατε πώς θα γύριζε το 75% της καλλιεργήσιμης ελληνικής γης να δουλευτεί από ελληνικά χέρια και όχι από τραπεζικά συμφέροντα με Έλληνες εργάτες γης.

Δυστυχώς όμως δεν θα μας πετάξετε έξω διότι όλα αυτά τα γνωρίζετε. Δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς εμάς. Δεν μπορέσατε 200 χρόνια να μην βάλετε το δάκτυλό σας στο μέλι που λέγεται Ελλάδα. Εδώ ξεπλένετε τα κλεμμένα σας που τάχα τα ονομάζετε δάνεια και που ποτέ δεν έρχονται στα δικά μας ταμεία. Εδώ κάνετε τις ευρωπαϊκές σας λαμογιές με όπλα, εδώ κάνετε τα απάνθρωπα σκλαβοπάζαρα μεταναστών, εδώ τρώτε λεφτά με ευρωπαϊκές ΜΚΟ αλληλεγγύης και ανθρωπισμού, με εταιρείες σεμιναρίων και με κατασκευαστικές εταιρείες που βρήκαν κατεστραμμένη γη και δημιούργησαν ένα νέο Ιράκ για να δουλεύουν τα εργοστάσια χάλυβα, πετρελαίου, τσιμέντων, με Ευρωπαϊκές Επενδυτικές Τράπεζες που πρέπει να αρχίσουν να δικαιολογούν τα συσσωρευμένα λεφτά των χαρτοφυλακίων μαφιόζικων διεθνών κορακιών.

Ανοίξτε την πόρτα να βγούμε γιατί η μπόχα της στήριξής σας δεν αντέχεται άλλο και άντε γαμηθείτε.-

από το «Στον τοίχο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου