Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Γ. Ανανδρανιστάκης: Μη χαιρόσαστε, γατάκια! Το βράδυ ο Πρετεντέρης έχει δημοσκόπηση

του Γιώργου Ανανδρανιστάκη


Τι τις θέλουμε τις εκλογές, όταν έχουμε την GPO του Θεοδωρικάκου, που μέχρι την τελευταία στιγμή, όταν όλοι άλλοι έδιναν τον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά με 3,2%-4,3%, αυτός επέμενε ότι η διαφορά δεν θα ξεπεράσει το 1%;


Χαρήκανε χθες οι αριστερούληδες και οι αριστερούλες, επειδή κερδίσανε, λέει, με τέσσερις μονάδες τις ευρωεκλογές, επειδή πέτυχαν ποσοστά εθνικών εκλογών, ενώ οι κυβερνητικοί έχασαν έντεκα μονάδες, επειδή πήραν την Περιφέρεια των τεσσάρων εκατομμυρίων κατοίκων και άλλους είκοσι δήμους στην Επικράτεια. Μην χαιρόσαστε, γατάκια! Το βράδυ ο Πρετεντέρης θα βγάλει δημοσκόπηση της GPΟ, που θα δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 0,5% στις ευρωεκλογές και η Ν.Δ. με 1% στις εθνικές- μα δεν έχουμε εθνικές, κύριε, σκάσε, ρε, που θα μας πεις εσύ πώς θα κάνουμε τη δουλειά μας. Στην Περιφέρεια Αττικής θα προηγείται με 5% ο Σγουρός και μην τολμήσει η Δούρου να πλησιάσει, γιατί θα την πετάξουμε στα σκουπίδια και θα την μαζέψει ο Μπόμπολας.

Τι τις θέλουμε τις εκλογές, όταν έχουμε την GPO του Θεοδωρικάκου, που μέχρι την τελευταία στιγμή, όταν όλοι άλλοι έδιναν τον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά με 3,2%-4,3%, αυτός επέμενε ότι η διαφορά δεν θα ξεπεράσει το 1%; Τι να τις κάνουμε τις εκλογές, όταν έχουμε το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤΕΝΑ, που το βράδυ του Σαββάτου, την ημέρα που η νομοθεσία απαγόρευε ρητώς τον επηρεασμό των ψηφοφόρων, καλούσε ανοιχτά τους πολίτες να ρίξουν το κουκί τους στον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, για να αποφευχθεί το ατύχημα Τσίπρας; Δια χειρός Μουρούτη ήταν φτιαγμένο το δελτίο του ΑΝΤΕΝΑ, η ντροπή και το όνειδος της δημοσιογραφίας ήταν το δελτίο του ΑΝΤΕΝΑ, με πρωταγωνίστρια την Μαρία Χούκλη, που στιγματίστηκε δια παντός. Έτσι για να μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις.

Περιττές είναι οι εκλογές. Περιττά είναι και τα ξένα ΜΜΕ, το BBC, το Bloomberg, οι Financial Times, ο Guardian, το Spiegel, η L'Unita, η La Stamba, το Russia Today, η Jerusalem Post, που λένε ότι η Αριστερά σάρωσε στην Ελλάδα και ότι η κυβέρνηση ηττήθηκε κατά κράτος. Να μην τους ακούτε τους κουτόφραγκους, να ακούτε τον ΑΝΤΕΝΑ, το ΜΕΓΚΑ, τον ΣΚΑΙ, τον Πρετεντέρη, την Τρέμη, την Χούκλη, τον Παπαδημητρίου, τον Παπαχελά. Να τους ακούτε, αλλά να μην τους βλέπετε, διότι όποιος είδε χθες τις φάτσες τους, κατάλαβε ότι το έλαβαν το μήνυμα της κάλπης και μάλιστα εξπρές και συστημένο.

Τι να τις κάνεις τις εκλογές, τα exit polls, τις δημοσκοπήσεις, όταν έχεις τις εύγλωττες φάτσες του Γιάννη, της Όλγας, της Μαρίας, του Μπάμπη, του Αλέξη;

Πηγή: left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου