Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ιδρύεται η Νεολαία Ε.ΠΑ.Μ.!

Κάλεσμα της πρωτοβουλίας νέων του ΕΠΑΜ

Η πρωτοβουλία για τη συγκρότηση νεολαίας σας προσκαλεί αυτή τη Κυριακή (13/10/13) στις 18.00, στη συνάντηση που θα γίνει στα κεντρικά του ΕΠΑΜ, στη διεύθυνση Σφακτηρίας 23 στο Κεραμεικό.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή, σε πρώτη φάση, σε όλους τους νέους που είναι είτε μέλη, είτε φίλοι του ΕΠΑΜ και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην συλλογική αυτή μας προσπάθεια για τη συγκρότηση ενός κινήματος που θα κάνει ουσιαστικές παρεμβάσεις προσανατολισμένες στην κινητοποίηση των νέων της χώρας μας και στην πατριδογνωσία, που θα στρατεύεται στους αγώνες για την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας στο τόπο μας, και θα θέσει τα θεμέλια για την οικοδόμηση της επόμενης μέρας.

Ήδη η προσπάθειά μας έχει ξεκινήσει με πρωτοβουλία μελών-φίλων του Ε.ΠΑ.Μ. Αττικής και είμαστε στη φάση που γνωριζόμαστε καλύτερα και σχεδιάζουμε τις πρώτες δράσεις – παρεμβάσεις μας. Με αυτό το κάλεσμα επιθυμούμε να κάνουμε γνωστή την πρωτοβουλία μας σε όλους τους πυρήνες του Ε.ΠΑ.Μ., κυρίως στην Αττική όπου προς το παρόν γίνονται οι συναντήσεις μας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, σε περίπτωση που συναγωνιστές έχουν παιδιά στην Αττική που εμπνέονται από τα προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ. και θα ήθελαν να συμβάλλουν στην προσπάθεια.

Ελάτε, λοιπόν, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να θέσουμε προτάσεις που θα κινούνται στη παραπάνω κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου