Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Οι πυρήνες του Ε.ΠΑ.Μ. στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ανατροπή!ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY
Με ενθουσιασμό και υψηλό αγωνιστικό φρόνημα οι ΕΠΑΜίτες της Ημαθίας, της Πτολεμαΐδας, της Καστοριάς, των Γρεβενών, των Γιαννιτσών, της Πέλλας, της Κατερίνης και της Φθιώτιδας υποδέχτηκαν τον Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη και τους συναγωνιστές που συγκροτούσαν το κλιμάκιο που τον συνόδευσε στην περιοδεία του στη Βορ. Ελλάδα.

Σ’ όλες τις συναντήσεις με τους πυρήνες, ήταν εμφανής η αποφασιστικότητα των μελών του Ε.ΠΑ.Μ. για ουσιαστική δράση που θα στοχεύει στην αφύπνιση και ενεργοποίηση των τοπικών κοινωνιών στην πορεία προς την ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος.

Αναλύθηκαν και συζητήθηκαν εκτενώς οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, οι θέσεις και η στάση του Μετώπου στην τρέχουσα συγκυρία, όπως επίσης και θέματα οργανωτικού χαρακτήρα, με στόχο την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη δραστηριοποίηση των μελών και των φίλων του Ε.ΠΑ.Μ.

Κατά κοινή ομολογία, η περιοδεία του κλιμακίου του Ε.ΠΑ.Μ. στη Βορ. Ελλάδα κρίνεται ως ιδιαιτέρως δημιουργική και παραγωγική. Ευχάριστη «έκπληξη» σ’ αυτή την περιοδεία, αποτέλεσε η μεγάλη συμμετοχή της νεολαίας, τόσο στη συγκρότηση των πυρήνων, όσο και στις εκδηλώσεις. Ηταν πραγματικά ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο να βλέπει κανείς νέους συνανθρώπους να «βομβαρδίζουν» με ερωτήσεις και απορίες τον Δημήτρη Καζάκη και να αντλούν με ειλικρινές ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο ψήγμα του φερέγγυου επιστημονικού και πολιτικού του λόγου.

Τέλος, θα πρέπει να τονιστεί ιδιαιτέρως η απαράμιλλη φιλοξενία που επεφύλαξαν οι πυρήνες στον Γ.Γ. και στα μέλη του κλιμακίου που τον συνόδευαν.

15/10/2013
 
 
 
 
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου