Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Κήρυξαν τη δική τους επανάσταση οι Λαμιώτες!

Πηγή: http://www.prionokordela.gr/

Το είπαν και το έκαναν οι πολίτες της Λαμίας! 

Αποκλείουν από τη καθημερινή ζωή τους, τους 5 βουλευτές της Φθιώτιδας! Με αυτό τον τρόπο θέλουν να δείξουν ότι δεν ανέχονται από κανέναν να τους κοροϊδεύει…

 Διαβάστε την εκπληκτική ανακοίνωση:

 «Πρώτη εβδομάδα κοινωνικού αποκλεισμού στους 5 βουλευτές της Φθιώτιδας…
  Όταν η εξουσία διαλύει την κοινωνία επιβάλλοντας την φτώχεια και τον ολοκληρωτισμό η κοινωνία επιστρέφει στην εξουσία τον κοινωνικό αποκλεισμό.

 Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας άνεργους και εργαζόμενους να σταθούν όρθιοι και να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά αποκλείοντας από την κοινωνική ζωή της πόλης μας και του ομού μας σε κάθε επίπεδο, τους 5 βουλευτές Φθιώτιδας που ψηφίσαν αδίστακτα την ισοπέδωση της ζωής μας άλλα και όλους τους εκπροσώπους της …. κυβέρνησης και του σάπιου συστήματος που τη στηρίζει και οι οποίοι θα επιχειρήσουν να έρθουν στην περιοχή μας για τις ανόητες φιέστες τους. Δεν μας εκπροσωπούν πια. δεν μας εκπροσώπησαν ποτέ.

 Είμαστε περισσότεροι. Είμαστε δυνατότεροι. Είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σαν γροθιά. Μιλάμε με τον διπλανό μας, με τους συγγενείς μας, με τον γείτονα μας, μιλάμε με τον συνάδελφο μας. ξαναχτίζουμε τις κοινωνικές μας σχέσεις. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Κρατάμε την κοινωνία της πόλης μας ενωμένη. Ένας άλλος κόσμος ζει και αναπνέει κάτω από τα ερείπια του παλιού και θα έρθει στην επιφάνεια.

 Από αυτό το Σάββατο 3 Μαρτίου ξεκινάμε και τους επιβάλλουμε κοινωνικό αποκλεισμό επ΄ αόριστο:

 δεν τους μιλάμε…
 δεν τους ακούμε… 
 δεν τους κάνουμε παρέα…
 δεν τους αποδεχόμαστε σε καμία κοινωνική μας εκδήλωση… 
 δεν τους σερβίρουμε… 
 δεν τους βάζουμε βενζίνη στα αυτοκίνητα τους…
 δεν τους υπηρετούμε πια… 
 δεν πουλάμε… 


 Συλλογικότητες Λαμίας (Αγανακτισμένοι, Παρέμβαση Πολιτών, Κίνημα ΔΕΝ Πληρώνω, ΕΑΜ ανταλλακτικό δίκτυο οικονομίας ΤΕΜ Φθιώτιδας , Πολίτες της Λαμίας ενάντια στα χαράτσια)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου