Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

"Μητσοτακισμός" στην Οργανωτική Επιτροπή της Σπίθας?


Ο Δημητροκάλης της «Σπίθας» ζητά ξεπούλημα Δημόσιας Περιουσίας!


Εισαγωγικά: Αντιγράφουμε από το blogcitypress-gr.blogspot.com :

Είχαμε σκοπό να μη μιλήσουμε ακόμα για όλο αυτό το συνονθύλευμα της «Συμβουλευτικής Επιτροπής» της «Κίνησης Μίκη»: Κασιμάτηδες, Κούνδουροι και δε συμμαζεύεται… Περιμέναμε ακόμα και τα άλλα πρόσωπα που βρίσκονται στο παρασκήνιο…
Μας κτύπησε όμως κεραυνός όταν διαβάσαμε από την ίδια την ιστοσελίδα του Μίκη ότι στα ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ είναι ο «εγκέφαλος» της παρασκηνιακής δράσης του Μητσοτάκη: Ο Γιάννης Δημητροκάλης!!!!!
«Επίσης τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής: Γιάννης Δημητροκάλης, πρώην Γραμματέας Επικοινωνιών και Βαγγέλης Μπόντας, εκδότης»

Και μόνο αυτό το γεγονός φωτίζει τα ΠΑΝΤΑ και μας δικαιώνει ΑΠΟΛΥΤΑ.
Δεν χρειάζονται άλλες αποδείξεις πλέον. Θα καταλάβετε οι πάντες τι εννοούμε αν ερευνήσετε την ιστορία του ανδρός. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ: Ο Γιάννης Δημητροκάλης διακρίθηκε στον τομέα της κομματικής οργάνωσης της μητσοτακικής Ν.Δ. και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Εκλέχτηκε μέλος της Κ.Ε. και στη συνέχεια της 11μελούς εκτελεστικής επιτροπής της Ν.Δ. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης. Διετέλεσε μέλος του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον δραστηριοποιήθηκε και στο χώρο των Μ.Μ.Ε. και της πολιτικής Επικοινωνίας. 
Ο πανίσχυρος ελέω Μητσοτάκη κ. Γιάννης Δημητροκάλης, γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, υπεύθυνος για όλες τις τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ, αλλά και για άλλα “λεπτά” οργανωτικά θέματα και τα ΜΜΕ, ο Δημητροκάλλης ποτέ δεν πέρασε από το πολιτικό παρασκήνιο στην μάχιμη πολιτική αρένα. Αυτός, λοιπόν, ο πανίσχυρος άνδρας των κομματικών μητσοτακικών παρασκηνίων είναι «οργανωτής» της « Κίνησης των Ανεξάρτητων Πολιτών»!!! 
Οι αναλύσεις πλέον περιττεύουν…
 Αυτά γράφονταν στο Blog στις 9 Φεβρουαρίου 2011.

Και ήταν αρκούντως αποκρουστικά. Πώς είναι δυνατόν σε μια πατριωτική και δημοκρατική Κίνηση, όπως θέλει να λέγεται η «Σπίθα», να συνυπάρχει ένας άνθρωπος του Μητσοτάκη; Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος του Μητσοτάκη, άρα και υπάλληλος του πιο σκληρού νεοφιλελευθερισμού, να πρωτοστατεί στον… αντιμνημονιακό αγώνα -και μάλιστα να τον «οργανώνει»- όταν η ίδια η κόρη του Μητσοτάκη, η Ντόρα, είναι κήρυκας και θιασώτης του πιο σκληρού Μνημονίου και συχνά επικρίνει την κυβέρνηση επειδή δεν το εφαρμόζει πιστά; Πώς είναι δυνατόν ο κος Δημητροκάλης να κάνει «αντίσταση» όταν μια απλή ανάγνωση στη σελίδα του, http://www.politizo.gr/ , θυμίζει, στους γνωρίζοντες, κείμενα που παραπέμπουν σε «ανοικτές κοινωνίες» και άλλες… περίεργες θεωρίες που μας «εισάγονται» εκ της αλλοδαπής (χαρά που θα την έχει ο κύριος Σόρος), ή που προπαγανδίζει έντεχνα το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας , όπως και η κόρη του Μητσοτάκη; Για διαβάστε τι λέει ο κύριος Δημητροκάλης στη σελίδα του:
 Για την Ελλάδα, βασικοί τομείς τής οικονομία μας ήταν και είναι, η οικοδομή και ο τουρισμός και ο μόνος τρόπος αποπληρωμής τών εθνικών δανείων είναι η εισαγωγή κεφαλαίων απο το εξωτερικό. Ειναι φανερό οτι αυτά τα τρία συνδυάζονται, με την κατασκευή παραθεριστικών και μόνιμων κατοικιών για ξένους.

Που θα βρεθούν, όμως, οικόπεδα για χτίσιμο, αφού τα εντός σχεδίου τελείωσαν και η εκτός σχεδίου δόμηση όλο και δυσκολεύεται; Στο www.politizo.gr θα διαβάσετε προτάσεις για την εκτός σχεδίου Δόμηση, που βοηθουν στην ανάκαμψη τής οικονομίας μας, προστατεύουν και βελτιώνουν το περιβάλλον και αποτρέπουν την αυθαίρετη δόμηση. Οι πλούσιες φυσικές oμορφιές, το κλίμα, η ιστορία, το ανθρωπογενές περιβάλλον, καθιστούν την Ελλάδα ιδανικό τόπο διακοπών και μόνιμης κατοικίας. Εχουμε το πλεονέκτημα να ανήκουμε στην πιό πυκνοκατοικημένη ήπειρο και να γειτνιάζουμε με τις πλουσιώτερες χώρες τού κόσμου. 350.000.000 Ευρωπαίοι ονειρεύονται να κάνουν διακοπές, ή να αποκτήσουν σπίτι στις ακτές και στις βουνοπλαγιές μας. Αυτοί θα εισάγουν μόνιμα χρήματα, διαβιώνοντας στην Ελλάδα. Ας φροντίσουμε να εκμεταλλευθούμε τα χρήματά τους, φέρνονντάς τους εμείς εδώ, πριν εγκατασταθούν μόνοι τους, πτωχεύοντας την υποθηκευμένη Ελλάδα.

Τόσο «σπουδαίος» είναι ο κύριος Δημητροκάλης! Τόσο «πατριώτης»! 

Προτείνει, ο άνθρωπος του Μητσοτάκη, για να βγούμε από την κρίση να φτιάξουμε σπίτια και να τα πουλήσουμε στους ξένους, να τα ξεπουλήσουμε πρώτοι εμείς πριν έρθουν και μας τα πάρουν «τζάμπα» επειδή θα έχουμε χρεοκοπήσει!!! Αυτοί είναι οι πατριώτες της «Σπίθας»; Μπράβο Μίκη Θεοδωράκη, γιατί δεν βάζεις και τη Ντόρα με τον μπαμπά της στην οργάνωσή σου να είστε και επισήμως ξεπουλητές της πατρίδας;

Είναι πραγματικά φοβερό! Πέρα από τη δημόσια περιουσία που προτείνει η κόρη του Μητσοτάκη να ξεπουλήσουμε, ο κύριος Δημητροκάλης προτείνει να τα ξεπουλήσουμε ΟΛΑ, να μην αφήσουμε τίποτα!!!! Να χτίσουμε όλη την Ελλάδα με μεζονέτες και να τις πουλάμε στους ξένους! Χαρά που θα κάνουν οι εργολάβοι με τις προτάσεις του κυρίου Δημητροκάλη!

Αυτοί είναι οι σύμβουλοί σου Μίκη Θεοδωράκη; Για χάρη αυτών των συμβούλων, όπως μαθαίνουμε, πριν μερικές ώρες παραιτήθηκαν από τη «Σπίθα» σου οι Στέφανος Ληναίος και Δημήτρης Καζάκης;

Και αναρωτιόμαστε: η «Σπίθα» τι είναι τελικά; Ένα νέο ΕΑΜ ή ένα ακόμα παραμάγαζο του Μητσοτακισμού; Τι είναι; Οργάνωση πατριωτική ή πέμπτη φάλαγγα στη δημοκρατική παράταξη; Περιμένουμε απαντήσεις. Και για τις προτάσεις του κυρίου Δημητροκάλη, του ανθρώπου του Μητσοτάκη, για ξεπούλημα της Ελλάδας στους ξένους και για τις παραιτήσεις των επιφανών δημοκρατικών Ληναίου και Καζάκη!

Και απαντήστε γρήγορα από τη «Σπίθα», διότι σύντομα θα έχουμε και συνέχεια…

Παραθέτουμε τη σελίδα του site του κυρίου Δημητροκάλη, διότι εκεί στη «Σπίθα» έχουν τη συνήθεια να «εξαφανίζουν» από το internet ό,τι δεν τους συμφέρει. Για να μη «χαθεί» το εν λόγω δημοσίευμα, φροντίσαμε να το «φωτογραφίσουμε»… Γιατί με τους ανθρώπους του Μητσοτάκη κανείς δεν μπορεί να υπολογίζει σε μπέσα…


1 σχόλιο:

  1. φαινεται υπαρχει ολοκληρη σχολη απο δαυτους με συναφεις προτασεις. εδω λεει οτι ο Μπουταρης θα "αξιοποιησει" το δασος και θα βαλει εισητηριο. εισητηριο για να πλησιασεις τη θαλασσα, εισητηριο για να πλησιασεις το δασος... φαινεται πως οχι μονο το εχουν εξετασει το θεμα, αλλα εχουν καταστρωσει και το σχεδιο, και ολα αυτα τα κουταβια τυπου δημητροκαλη μπουταρη κλπ (γιατι για κουταβια υαινας προκειται) αρχισαν να στρωνουν το εδαφος για την εφαρμογη του σχεδιου. αδερφια γρηγορειτε, δεν ειναι καθολου αθωες οι προτασεις τους , ουτε το γεγονος οτι ο δημητροκαλης βγαινει μεσα απο ενα "αντιμνημονιακο" φορεα.ετσι καναν και στη μεταπολιτευση. φορεσαν το κοστουμι του αντιστασιακου και εμποδισαν να γινει η αποχουντοποιηση των κεντρων εξουσιας, οσο μπορουσαν μεχρι εκει που δεν προκαλουσαν σφοδρες αντιδρασεις προωθουσαν βημα-βημα τα σχεδια και τους ανθρωπους τους και τωρα μας λενε οτι φταιει η μεταπολιτευση. δεν υπηρξε μεταπολιτευση, τη μπλοκαραν με παρομοια τερτιπια οπως αυτο του δημητροκαλη (δεξι χερι του μητσοτακη) που χωθηκε στη σπιθα, πολιτευτηκαν ως δημητροκαληδες ή μπουταρηδες ή και αλλα πολλα παρομοια, αλλα αδερφια η χουντα δεν τελειωσε το 73, και το ιδιο παιχνιδι προσπαθουν να παιξουν και τωρα σπρωχνοντας ανθρωπους τους στις καταλληλες θεσεις για να χειραγωγησουν τις εξελιξεις στην περιπτωση που καποια στιγμη χασουν τον ελεγχο
    http://anti-ntp.blogspot.com/2012/03/blog-post_4993.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή