Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Διακόπηκε λόγω επεισοδίων η παρέλαση στη Ρόδο για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου


Πηγή:  www.in.gr

Από παλαιότερη παρέλαση στη Ρόδο

Ρόδος

Επεισόδια σημειώθηκαν την Τετάρτη στην παρέλαση για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου, στη Ρόδο, όπου παραβρέθηκαν ο γγ Νησιωτικής Πολιτικής Δ. Χαλκιώτης, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Καραγκούνης και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Μ. Ιατρίδη και Γ. Κασσάρας.

Τα μέλη ομάδας «αγανακτισμένων» πολιτών, αφού επί αρκετή ώρα αποδοκίμαζαν τους πολιτικούς με υβριστικά συνθήματα, έσπασαν τον κλοιό της αστυνομίας και εκσφενδόνισαν προς την εξέδρα των επισήμων γιαούρτια και μπουκάλια με νερό, με αποτέλεσμα να διακοπεί η παρέλαση.


Οι πολιτικοί αποχώρησαν και οι «αγανακτισμένοι» πολίτες παρέμειναν στο σημείο πολιορκώντας την εξέδρα, όπου βρίσκονταν οι εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας.


Μεταξύ των επισήμων ήταν και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Ι.Κοραντής, ο οποίος μιλώντας στον Βήμα 99,5  έκανε λόγο για οργανωμένη ομάδα. «Είναι σαφές ότι ήσαν οργανωμένοι» είπε, σημειώνοντας: «Μαζί με τα ξερά καίνε και τα χλωρά».


«Όλα αυτά είναι δηλωτικά μίας ατμόσφαιρας η οποία δημιουργείται και η οποία θα πρέπει να προβληματίσει πολύ κόσμο διότι δημιουργείται μία ατμόσφαιρα προβληματισμού ως προς το εάν μπορούμε να πορευτούμε στις εκλογές με νηφαλιότητα, με ψυχραιμία ή με μία ατμόσφαιρα κοινωνικής αναταραχής» πρόσθεσε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου