Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Επεισόδια στη Ρόδο κατά Ριζοσπάστη

Πηγή: http://gregordergrieche.blogspot.com


Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χτες στη Ρόδο κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου.

Δυό-τρείς δεκάδες άνθρωποι, δήθεν αγανακτισμένοιεθνικοπατριωτικών αποχρώσεων, αφού πρώτα αποδοκίμασαν τον Γενικό Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής Δ. Χαλκιώτη και τους βουλευτές Κ. Καραγκούνη (από τη ΝΔ), Μ. Ιατρίδη και Γ. Κασσάρα (που είναι ανεξάρτητοι), τους πλησίασαν περνώντας από το φραγμό των αστυνομικών δυνάμεων και άρχισαν να τους πετούν γιαούρτια και μπουκάλια με νερό.

Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν να τραυματιστεί ένας στρατονόμος, να διακοπεί η παρέλαση και να φυγαδευτούν οι βουλευτές.

Εγιναν οχτώ συλλήψεις ατόμων για συμμετοχή στα επεισόδια.
Τέτοιου είδους ενέργειες και από τέτοιες δυνάμεις, (του συστήματος είναι) όχι μόνο δεν αποτελούν λύση στα πράγματι εκρηκτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές οικογένειες, αλλά ενισχύουν την κρατική καταστολή.
Μοναδική διέξοδος είναι ο οργανωμένος ταξικός αγώνας μέσα από τα σωματεία, τα συνδικάτα, τις Λαϊκές Επιτροπές για να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα και με προοπτική την ανατροπής αυτής της πολιτικής και όχι ενέργειες σαν αυτές των παρελάσεων από περίεργες δυνάμεις για την υπονόμευση της πάλης.
Ριζοσπάστης
Σημ. axinosp:

Τα δεκανίκια του συστήματος, μιλάμε για την ξεπουλημένη ηγετική κλίκα της Αλέκας μπήκαν σε δράση.
 Λάσπη με το τσουβάλι ενάντια σε όποια αντίδραση στο κατοχικό καθεστώς.
Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ πλήρης αποχή και σιωπή.
Μόνοι μας μείναμε αδέλφια, οι κοινοβουλευτικοί "σωτήρες" μας  ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ πήραν εντολή να σιωπήσουν να σπιλώσουν τις αντιδράσεις του κόσμου για την 25 Μάρτη.
Οι κατασταλτικές δυνάμεις του καθεστώτος έχουν πάρει εντολή να ρίχνουν στο ψαχνό ακόμα και όταν δεν δέχονται επίθεση με προτροπή του Καρατζαφέρη.
 Ελπίζω μέχρι τελευταία στιγμή οι εκδηλώσεις της Εθνικής επετείου να μην βαφούν με το αίμα του λαού, γιατί τότε καλύτερα να φύγετε όλοι σας από την χώρα, θα σας γδάρουμε ζωντανούς γομάρια !! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου