Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Το Πολυτεχνείο Κρήτης έχει πλέον τον πυρήνα του!



Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι σήμερα δημιουργήθηκε επίσημος Πυρήνας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου στο Πολυτεχνείο Κρήτης, όπως είχε αποφασιστεί το Σάββατο 18/2/2012 στη Συνέλευση του ΕΠΑΜ Χανίων.

Λόγω της υπερβολικής πίεσης του χρόνου δυστυχώς δεν καταφέραμε να το κάνουμε ''επίσημα'' με παρόντες όλα τα Μέλη και τους Φίλους μας, αλλά ελπίζουμε ότι αυτό θα συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να κάνουμε άνοιγμα και στην υπόλοιπη Ακαδημαϊκή Κοινότητα.

Με βάση τις υπάρχουσες προτάσεις επί της Οργανωτικής Δομής του ΕΠΑΜ (http://www.epam-hellas.g /organotiki_domi),ο Πυρήνας είναι το βασικό κύτταρο του Μετώπου.

Τονίζουμε ότι ο Πυρήνας ΕΠΑΜ Πολυτεχνείου Κρήτης είναι ο πρώτος Πυρήνας που δημιουργείται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας, γεγονός που ίσως σημάνει πανελλαδικό ενθουσιασμό καθώς η νεολαία ανέκαθεν αποτελούσε δυναμικό και ελπιδοφόρο κομμάτι της κοινωνίας.

Πολύ σημαντική θα είναι επίσης η προσφορά του Επιστημονικού δυναμικού που ενυπάρχει σε αυτά καθώς η πολύτιμη γνώση και εμπειρία τους θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έξοδο της χώρας μας από την γενικευμένη κρίση αλλά και στην οικοδόμηση της επόμενης μέρας.

Στον Πυρήνα συμμετέχουν Φοιτητές,Μεταπτυχιακοί,καθώς και μέλη ΔΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου