Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

3η Τακτική Σύνοδος Ε.Σ.Σ. του Ε.Πα.Μ.: Θα Νικήσουμε!



Συνέρχεται σήμερα Σάββατο 24 Νοέμβρη 2012 στα γραφεία του Μετώπου στο Μαρούσι η 3η τακτική Σύνοδος του Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου.

Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές, Ελληνικέ Λαέ,
όπως όλοι γνωρίζουμε η περίοδος που διανύουμε είναι από τις πιο σκληρές περιόδους της Ελληνικής Ιστορίας. Η χώρα ακολουθεί μια πορεία που οδηγεί, όπως επανειλημμένως έχουμε τονίσει, σε καταστροφές, τη χώρα σε διαμελισμό και τον λαό κυριολεκτικά σε εξανδραποδισμό.

Το Ε.Πα.Μ. μέσα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες, οργανώνεται, παλεύει και πιο δυνατό, πιο ενωμένο από ποτέ, αγκαλιάζει με τις ρηξικέλευθες προτάσεις του το σύνολο του δοκιμαζόμενου σκληρά Ελληνικού λαού.

Χωρίς ιδεολογικές αγκυλώσεις και κομματικές περιχαρακώσεις αποτελεί σήμερα τη μόνη αξιόπιστη δημοκρατική, προοδευτική και πατριωτική λύση, που μπορεί να βάλει οριστικό τέλος σε αυτή τη καταστροφική πορεία.

Η τρίτη Τακτική Σύνοδος του Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου του Ε.Πα.Μ. που αρχίζει αύριο και ολοκληρώνεται τη Κυριακή θα αποτελέσει σταθμό για τη νικηφόρα μας πορεία, που ξεκίνησε τον Ιούλη του 2011 με την Ιδρυτική μας Συνδιάσκεψη.

Με χαμόγελο και αισιοδοξία, με τρανή πίστη στο δίκιο του Αγώνα, οργανωνόμαστε, ενωμένοι παλεύουμε συνεχίζοντας τη μάχη που ξεκίνησε και θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Θα νικήσουμε γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Θα νικήσουμε γιατί δεν μασάμε τα λόγια μας. Γιατί δεν στρογγυλεύουμε την αλήθεια για να τη προσαρμόσουμε στο κατά πως συμφέρει το καθεστώς.

Θα νικήσουμε γιατί ξέρουμε που πατάμε και που βαδίζουμε.

Θα νικήσουμε γιατί δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Σε αντίθετη περίπτωση μας περιμένει ολοκαύτωμα.

Καλούμε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα να συστρατευθεί μαζί μας στο Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο σε αυτό τον υπέροχο Αγώνα για τη Νίκη.

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου