Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Η πρώτη προκήρυξη της Ο.Π.Λ.Α., Νεόμβριος 1943: "Ο Γλύξμπουργκ ο υπεύθυνος υποκινητής εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα"

* Η προκήρυξη βρίσκεται στα γερμανικά στρατιωτικά αρχεία οπότε δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ως προς την εγκυρότητά της. Την αντιγράψαμε από το αξιόλογο επιστημονικό σύγγραμμα του Ιάσονα Χανδρινού, "Το τιμωρό χέρι του λαού". Πηγή: http://eleftheri-ellada.blogspot.gr/2013/04/1943.html




ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ (Ο.Π.Λ.Α.)


ΠΡΟΣ
ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Οι κατακτητές και η προδοτική Κυβέρνηση του μέθυσου Ράλλη και του κύναιδου Ταβουλάρη, αφού με την πείνα, την ομηρία, το κάψιμο χωριών και περιοχών, τις δολοφονίες και τις συλλήψεις δεν μπόρεσαν να γονατίσουν τον Ελληνικό Λαό, έφεραν τον δήμιο ΣΙΜΑΝΑ με ειδικούς δημίους να οργανώσουν επιστημονικώτερα δολοφονίες, εμπρησμούς, ανατινάξεις για την εξόντωση του λαού και των αγωνιστών του. Οργάνωσαν και εξόπλισαν εκτός από τις ασφάλειες ειδικά Τάγματα Ασφαλείας με σκοπό το χτύπημα του λαού που παλεύει για να ζήσει και να ελευθερωθεί.

Σύμμαχοι, συνεργοί και βοηθοί των κατακτητών ενάντια στο λαό είναι οι οργανώσεις που καθοδηγούνται και πληρώνονται από το Βασιληά. Τον Γλύξμπουργκ τον υπεύθυνο υποκινητή εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα. Το βασιληά που με τους Παπαδόγγονες, Χρυσοχόου και άλλους αποβλέπει να διαλύσει με τη βοήθεια των Γερμανών τις πραγματικές εθνικοαπελευθερωτικές οργανώσεις, να ξανάλθει στην Ελλάδα και να καταλάβει την εξουσία.

Όλοι αυτοί, κατακτητές, προδοτική Κυβέρνηση, αντιδραστικές οργανώσεις, εξοπλίζουν σήμερα σώμα δολοφόνων που ονομάζουν Ειδική Ασφάλεια και που σ αυτό στρατολογούνται γνωστά καθάρματα του ΕΔΕΣ, της ΕΣΠΟ, της Χ, της Εθν.Δράσης. Αυτοί δολοφόνησαν τον δικηγόρο Γιαννακόπουλο, από τους Αρχηγούς του ΕΔΕΣ γιατί ήθελε να ξεκαθαρίσει τον ΕΔΕΣ από τους γκεσταπίτες. Αυτοί κάθε μέρα δολοφονούν, πυροβολούν, συλλαμβάνουν, κάνουν έρευνες και τρομοκρατούν το λαό.


Πάνε να λυγίσουν το λαό, να διαλύσουν τις οργανώσεις του.

Ο Ελληνικός Λαός δεν ανέχεται να δολοφονείται και να τρομοκρατείται από τα καθάρματα αυτά. Ο λαός μαζί με την ΟΠΛΑ του θα δώσει απάντηση και θα τη δώσει γρήγορα.

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ (Ο.Π.Λ.Α.) οργάνωση του λαού ενάντια στους καταχτητές και τους προδότες ΔΗΛΩΝΕΙ ότι:

1) Θα υπερασπίσει και θα περιφρουρήσει τις πραγματικές εθνικοαπελευθερωτικές οργανώσεις που αγωνίζονται τον τραχύ αγώνα ενάντια στου καταχτητές για την απελευθέρωση της Ελλάδας μας και για τη λαοκρατία.

2) Θα εξοντώσει κάθε προδότη που συνεργάζεται με τους καταχτητές και θα τιμωρήσει σκληρά καθένα που δολοφονεί, προδίδει και συλλαμβάνει αγωνιστές του λαού.

3) Θα περιφρουρήσει τους λαϊκούς αγωνιστές και τους αγώνες του λαού.

ΚΑΛΕΙ

Τους αξιωματικούς όλων των όπλων, την αστυνομία, την χωροφυλακή, τους ευζώνους και καθένα που θέλει να λέγεται Έλληνας να ΜΗ υπακούσουν στις εντολές των καταχτητών και των προδοτών, να ΜΗ γίνουν δολοφόνοι και προδότες του λαού. ΚΑΛΕΙ τον Ελληνικό Λαό να περιφρουρίσει τους αγωνιστές του και να ενισχύσει την Ο.Π.Λ.Α. καταγγέλνοντας με συγκεκριμένα στοιχεία κάθε προδότη.

Η Ο.Π.Λ.Α. είναι ο άγρυπνος ΦΡΟΥΡΟΣ των αγωνιστών του λαού και των λαϊκών αγώνων, ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ του λαού και ο αμείλικτος ΤΙΜΩΡΟΣ κάθε προδότη.

Η Νίκη πλησιάζει και θα είναι ΝΙΚΗ του λαού.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ (Ο.Π.Λ.Α.)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου