Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Κρυφές δημοσκοπήσεις των κομμάτων

Τι δείχνουν;


   - Ποιο κόμμα έχει ήδη ξεπεράσει το 34%;
   - Ποιο κόμμα παλεύει να μην ανοίξει η ψαλίδα πάνω από 8%;
   - Ποιο κόμμα πασχίζει να αποκτήσει διψήφιο ποσοστό;

   Αυτή την στιγμή υπάρχουν 3 δημοσκοπήσεις που έχουν παραγγελθεί από κόμματα, που όλες -με μικρές αποκλίσεις δείχνουν τα παραπάνω αποτελέσματα. Και το κυριότερο, μέρα με την μέρα, δείχνει να... παγιώνεται η τάση, λόγω των αναποφάσιστων, που όσο πλησιάζουμε στις 17 Ιουνίου κατασταλάζουν στην επιλογή τους.

  Εσείς τι λέτε; Μπορείτε να φανταστείτε ποιά είναι αυτά τα κόμματα, που γράφω στην αρχή της ανάρτησης;

tilevoasartas.blogspot

3 σχόλια:

  1. το ξέρω οτι το ξέρεις...
    αφού εγώ στο είπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως φίλος του ΕΠΑΜ σε αυτές τις εκλογές θα στηρίξω όχι μόνο με την ψήφο μου αλλά και με την δράση μου την μοναδική και συνεπή αντισυστημική δύναμη το ΚΚΕ! Κόντρα στο ρεύμα των αυταπατών που καλλιεργείται από όλα τα κόμματα πλην λακεδαιμονίων (ΚΚΕ) περί φιλολαικής λύσης εντός της ΕΕ είτε με διαπραγμάτευση, είτε με αναδιαπραγμάτευση, η μοναδική λύση είναι ρήξη και αποδέσμευση.

    Ούτε, βεβαίως, «λογιστικός έλεγχος του χρέους» με το πρόσχημα να δούμε, όπως ισχυρίζονται οι θιασώτες της ΕΕ (ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες), ποιο ακριβώς μέρος του χρέους «οφείλει» να το πληρώσει ο λαός. Διότι - πολύ απλά - ο λαός δεν οφείλει τίποτα.

    Αντίθετα, σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, που ο λαός έχει πληρώσει την τελευταία δεκαετία πάνω από μισό τρισ. ευρώ για τοκοχρεολύσια, αλλά τώρα άλλοι του λένε ότι «χρωστάει» τα διπλά, κι άλλοι του λένε «έλα να δούμε πόσα ακόμα χρωστάς»,

    σε μια χώρα που για να καταβληθούν αυτά τα 500 δισ. σημαίνει ότι ένας εργαζόμενος των 1.500 ευρώ μηνιάτικο τα πέντε από τα δέκα (!) χρόνια μετά το 2000 τα δούλεψε για να πληρώνει ξένους «φιλέλληνες» και ντόπιους «πατριώτες»,

    ο ελληνικός λαός δε χρωστάει τίποτα και σε κανέναν!

    Τέλος στα @@ μου οι δημοσκοπήσεις χειραγώγησης της λαικής ψήφου και το ποιος από αυτούς που δίνουν όρκο πίστης στην ΕΕ προηγείται σε αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή