Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Βρώμικη και Ελεεινή Επέμβαση της Γερμανίας στις Ελληνικές Εκλογές! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!


Πηγή: ISKRA


FINANCIAL TIMES DEUTSCHLAND - ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

ISKRA: O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΝΕΟΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ!

Σε μια πρωτοφανή κίνηση τους, που δεν έχει κανένα ιστορικό προηγούμενο, οι FINANCIAL TIMES DEUTSCHLAND , έγραψαν πρωτοσέλιδο άρθρο στα ελληνικά, με το οποίο καλούν τον ελληνικό λαό(;) να αντισταθεί στη δημαγωγία του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ και να ψηφίσει τη ΝΔ!

Αυτή η χωρίς ιστορικό προηγούμενο βρώμικη και άθλια επέμβαση του Γερμανικού ιμπεριαλισμούστην ελληνική εκλογική αναμέτρηση έρχεται να υπογραμμίσει με ένα άλλο τρόπο την ιστορική κρισιμότητα αυτών των εκλογών με το δίλημμα: θέλουμε μια κυρίαρχη Ελλάδα ή ένα Γερμανικό προτεκτοράτο;

 Ολόκληρο το άρθρο έχει ως εξής:

"Σύσταση προς τους ψηφοφόρους - Η Financial Times Deutschland (FTD) και η πλειοψηφία των Ελλήνων έχουν ένα κοινό συμφέρον: Η χώρα σας πρέπει να παραμείνει στο ευρώ. Την Κυριακή γίνονται ιστορικές εκλογές, οι οποίες θα είναι καθοριστικές ακριβώς επ' αυτού, αλλά και για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Ένωσης. Γι' αυτό η FTD κάνει σήμερα κατ' εξαίρεση μία σύσταση στους Έλληνες ψηφοφόρους, κάτι που συνηθίζει πριν τις εκλογές για το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο και για το Ευρωκοινοβούλιο. Αγαπητές Ελληνίδες, αγαπητοί Έλληνες, φροντίστε για ξεκάθαρες πολιτικές συνθήκες. Ψηφίστε θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης. Μόνο με τα κόμματα που αποδέχονται τους όρους των διεθνών χρηματοδοτών, η χώρα σας θα μπορέσει να παραμείνει στο ευρώ. 

Αντισταθείτε στη δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑΜην εμπιστεύεστε τις υποσχέσεις τους, ότι δηλαδή είναι δυνατή η χωρίς συνέπειες καταγγελία όλων των συμφωνιών. Η χώρα σας έχει επιτέλους ανάγκη από ένα κράτος που λειτουργεί. Για την ομαλή διακυβέρνησή της συνιστούμε τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που κάνουμε με βαριά καρδιά. Η Νέα Δημοκρατία άσκησε επί δεκαετίες λάθος πολιτική και είναι συνυπεύθυνη για τη σημερινή μιζέρια. Παρ' όλα αυτά η καλύτερη επιλογή για τη χώρα σας θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας και σας βαυκαλίζει με έναν κόσμο που είναι εκτός πραγματικότητας".

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου