Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

"Πιτσιρίκος": Your Face Sounds Familiar

undefined
του "Πιτσιρίκος"

Αίσθηση έχει προκαλέσει η επιλογή του Αντώνη Σαμαρά -αν μπορούσε, ας έκανε κι αλλιώς- να προτείνει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο, ως νέο επίτροπο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η ειρωνεία για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο πάει σύννεφο.

Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεται κάποιος πόσο γελοίος είναι ο ίδιος, όταν ειρωνεύεται τον Δημήτρη Αβραμόπουλο επειδή θα γίνει επίτροπος, ενώ πρωθυπουργός της χώρας είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Προσωπικά, θεωρώ τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ως την ιδανική επιλογή για την θέση του Έλληνα επιτρόπου.

Ούτως ή άλλως, η θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι διακοσμητική, οπότε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα είναι καλό διακοσμητικό.

Μπορεί να έχει σιτέψει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αλλά συγκινεί πάντα δεξιές κυρίες που είναι σε εμμηνόπαυση, οπότε θα έχει και τις επιτυχίες του στις Βρυξέλλες που χρειάζονται λίγο πελοποννησιακό ταμπεραμέντο.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αποχαιρετά για λίγο την εσωτερική πολιτική σκηνή και γίνεται εκπρόσωπος της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οπότε σύντομα θα είναι ο «ιδανικός», για να επιστρέψει στην Ελλάδα, να αντικαταστήσει τον Αντώνη Σαμαρά στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, και να συνεργαστεί με τον Αλέξη Τσίπρα στον μεγάλο συνασπισμό Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ, που θα είναι η επόμενη κυβέρνηση.

Και τώρα εμείς αποχαιρετούμε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, και υποδεχόμαστε τον επόμενο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου