Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Μηντιακός παροξυσμός: Το γερμανόφιλο καθεστώς προσπαθεί να σπάσει τον κλοιό του δικού του «Στάλινγκραντ».

«Γνωρίζω προ πολλών ετών τον κ. ΡΕΣΤΗ Βίκτωρα, ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο μου είχε περιγράψει τα γεγονότα, που ενέπλεξαν το όνομά του, στα όσα αναφέρονται στα δημοσιεύματα. Δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να αμφιβάλω, για τα όσα μου είπε. Συνεπώς επιβεβαιώνω ως αληθή όλα, όσα αναφέρονται στις μηνύσεις, το περιεχόμενο των οποίων έλαβα γνώση. Επιπροσθέτως, πιστεύω ακραδάντως ότι οποιοδήποτε δημοσίευμα, ή ανάρτηση αφορά επώνυμους, ή ανώνυμους πολίτες θα πρέπει- εκτός του ότι να φέρει υπογραφή- να είναι υπεύθυνο, γιατί από αναληθή δημοσιεύματα, γνωρίζω από τα 35 χρόνια που ασχολούμαι με τη δημοσιογραφία, έχουν κυριολεκτικά καταστραφεί οι ζωές ανθρώπων».

Από την ένορκη κατάθεση του Γ. Οικονομέα στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σχετικά με τη μήνυση του Β. Ρέστη κατά της δημοσ/φου, Δέσποινας Μπρούσαλη (3 Οκτωβρίου 2012).
_______________________________________________

του «askordoulakos»

Χαρακτηριστική και άκρως εύστοχη η χτεσινή ανάρτηση για το αληταριό του ΣΚΑΙ, εν όψει μάλιστα των κινητοποιήσεων κατά της... αναγκαστικής απαλλοτρίωσης της ΔΕΗ.

Σήμερα σειρά είχε το δελτίο του STAR! Το δελτίο ενός δημοσιογραφικού ζόμπι, ονόματι  Ζαχαρέα (αυτής με το βλέμμα της Μαρίας Ιωαννίδου στο «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι») και του...
αντικειμενικού Χατζηνικολάου (ο οποίος βέβαια δεν είναι της σειράς... Κώνστα, Πρετεντέρη, Μάκη Χατζή κλπ).

Αφού πρώτα κατακεραύνωσε τους ευρωβουλευτές των κομμάτων της Αντιπολίτευσης, επειδή, λέει, δεν σεβάστηκαν το Ευρωκοινοβούλιο και το μετέτρεψαν σε Εθνικό Κοινοβούλιο, διότι–άκουσον άκουσον- αναφέρθηκαν στις γενοκτόνες πολιτικές της γερμανόφιλης κυβέρνησης Σαμαρά, εν συνεχεία τα έσουρε στους «ευρωσκεπτικιστές», οι οποίοι έδειξαν πως «δεν σεβάστηκαν θεσμούς και πρόσωπα της Ευρώπης», διότι επιτέθηκαν με δηλώσεις τους κατά των Ρομπάι-Γιούνκερ. Εκεί παρενέβη ο Χατζηνικολάου, διότι ήταν ηλίου φαεινότερον ότι... το πράγμα είχε παραξευτιλιστεί (με κίνδυνο για το... αντικειμενικό του προφίλ), λέγοντας περίπου ότι δεν βλάπτει και λίγη ένταση στο Ευρωκοινοβούλιο, όταν οι Ευρωπαίοι μας έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση, προσπαθώντας να μαζέψει τ’ ασυμμάζευτα του δελτίου.

Το καθεστωτικό σόου όμως δεν σταμάτησε εκεί! Στη συνέχεια το thrash κανάλι μας πήγε στη Θεσσαλονίκη και έμπλεο δημοκρατικής αγανάκτησης ενημέρωσε για την-πυξ λαξ- επίθεση κάποιων μαυροφορεμένων του... αριστερού άκρου στον καθηγητή (και παρατρεχάμενο των ΜΜΕ), Χαρτοματζίδη, ο οποίος προσπαθεί εσχάτως να ξαναγράψει την ιστορία της  πρώτης κατοχής, με διακριτικά πλυντήρια για τους συνεργάτες των Γερμανών.

Όποιος άκουσε τι είπε ο Χαρτοματζίδης για το συμβάν, η επίθεση περισσότερο θυμίζει... Βαλαωρίτου (ξέρουν οι Θεσσαλονικιοί τι είναι στη Βαλαωρίτου), παρά αριστεριστές. Έπαιξαν, μάλιστα και δηλώσεις συμπαράστασης, που έκαναν κάποιες πνευματικές ορντινάντζες του MEGA, όπως αυτός ο Θεοδωρόπουλος, που παριστάνει τον Μαρκούζε του Κολωνακίου, ενώ δεν παρέλειψαν να βγάλουν και κάποιο ειδικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού σε διεθνή θέματα(!) να ξιφουλκίσει κατά του αριστερού άκρου... Και το ηρωικό δελτίο κατέληξε με τη «σκληρή απάντηση  του Πρωθυπουργού σε Σκοπιανό δημοσιογράφο»!

Η –ιδίως μετά τις εκλογές- χυδαία και πρόστυχη μηντιακή αντεπίθεση των γερμανόφιλων να σπάσουν τον κλοιό, στον οποίον έχουν εγκλωβιστεί. Ξέρουν καλά ότι παίζουν καθυστερήσεις, έστω κι αν οι ρυθμοί αντίδρασης της κοινωνίας δεν είναι σταθεροί. Ανησυχούν ότι η ΔΕΗ μπορεί ίσως και να πυροδοτήσει κάποιον πυρήνα αντίδρασης αλά ΕΡΤ, ο οποίος ίσως ξεφύγει,  Γνωρίζουν ότι για τη ΔΕΗ (και όχι μόνο) θα πάει κόσμος φυλακή, αλλά δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς για δύο βασικούς λόγους:

Οι μισοί από τους δοσίλογους είναι κτήνη, κοινά κακοποιά στοιχεία, που εκτελούν πρόθυμα κάθε παραγγελιά, αρκεί να από αυτές τις δουλειές να έχουν κέρδος και «δόξα». Οι υπόλοιποι είναιεκβιαζόμενοι, καθότι ο Χριστοφοράκος έχει φροντίσει γι αυτό. Υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία, των ηλιθίων και προβληματικών (πχ Άδωνις, Ντινόπουλος κλπ), η οποία πάντα μπαίνει μπροστά, για όσα ντρέπονται να κάνουν οι υπόλοιποι. Είναι ο φαύλος κύκλος/κλοιός αντιφάσεων και παλινδρομήσεων μιας σπείρας κακοποιών, που δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο εδώ που έφτασαν τα πράγματα, παρά να φέρουν τη δουλειά εις πέρας, έστω κι αν χρειαστεί να φύγουν με υποβρύχιο από τη χώρα.

Αυτός είναι κι ο λόγος, που έχουν εξαπολύσει την τελευταία μεγάλη θερινή αντεπίθεσή τους μέσω των χυδαίων ΜΜΕ τους: Μήπως και σπάσουν τον κλοιό. Ό,τι ακριβώς προσπάθησε να κάνει κι η 6η Στρατιά του Φον Πάουλους στο Στάλινγκραντ.

Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του Μετώπου!


από το «Βαθύ Κόκκινο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου