Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Το ΕΠΑΜ για την επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις αρχές του 21 ου αιώνα το ανθρώπινο είδος παρουσιάζεται στην χειρότερη εκδοχή του στο πρόσωπό του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ. Για δεκαετίες η πολιτική του συνοψίζεται στην κατοχή, την εθνοκάθαρση, τον ρατσισμό και τον επιθετικό εποικισμό. Οι συνεχείς στρατιωτικές θηριωδίες του Ισραηλινού στρατού έχουν προκαλέσει αναρίθμητα θύματα, καταδικάζουν το Παλαιστινιακό λαό σε γενοκτονία, σε διωγμό από τη πατρώα γη! H πρόσφατη ναζιστική επιδρομή του Ισραηλινού στρατού κατά Νοσοκομείου στη Γάζα ξεπερνά την ανθρώπινη φαντασία. Επίθεση επίγειων δυνάμεων κατά ιατρικού στόχου, επίγειων δυνάμεων κατά νοσοκομείου, κατά χειρουργείου, κατά μονάδα εντατικής θεραπείας! Εν μέσω συνεχών βομβαρδισμών κατά αμάχων στη Γάζα, μια από τις πλέον εξαθλιωμένες και πυκνοκατοικημένες περιοχές του πλανήτη.

Οι «δημοκράτες» Μέρκελ και Τσέινη έσπευσαν να στηρίξουν το σιωνιστικό-ναζιστικό μόρφωμα, ως το alter ego τους, τον «χωροφύλακά» τους στην περιοχή. Η πολιτική των «ίσων αποστάσεων» που κρατά η ΕΕ και οι ΗΠΑ προκαλεί οργή και αγανάκτηση όταν όπως στην προκειμένη περίπτωση έχουμε ξεκάθαρα έναν κατ’ εξακολούθηση «εγκληματία κατά της ανθρωπότητας», όπως έχει αποτυπωθεί σε αποφάσεις του ΟΗΕ και καταδίκες του δικαστηρίου της Χάγης.

Ο φερόμενος ως Έλληνας πρωθυπουργός, «δημοκράτης» κι αυτός, σε κάθε ευκαιρία συναγελάζεται με τους ομολόγους και ομοϊδεάτες, του σιωνιστικού-ναζιστικού κρατικού μορφώματος, έρχεται σε συμφωνία για κοινές στρατιωτικές ασκήσεις, υλοποιώντας το «Σχέδιο Δράσης» με το Ισραήλ στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής Πολιτικής Γειτονίας», υπονομεύει τον ελληνισμό: απομονώνει την χώρα μας από τον αραβικό κόσμο και διευκολύνει την διεύρυνση των γεωπολιτικών σχεδιασμών της Άγκυρας στα πλαίσια της Νέας Τάξης.

Πολλοί έχουν ξεχάσει ότι το 1992, ο Σαμαράς ως υπουργός εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, υπέγραψε τα διαπιστευτήρια του πρώτου πρεσβευτή του Ισραήλ στη Πατρίδα μας, εκτελώντας την ειλημμένη απόφαση της Οικουμενικής επί Ζολώτα, ενώ για δεκαετίες -από το 1949 και μετά- όλες ανεξαιρέτως οι ελληνικές κυβερνήσεις αρνούνταν να αναγνωρίσουν το κράτος του Ισραήλ. Ο Α. Παπανδρέου αλλάζει ρώτα: από τη μια «στηρίζει τον δίκαιο αγώνα της PLO» και του «αδελφού Γιασέρ Αραφάτ», ενώ από την άλλη ανοίγει πρώτος διπλωματικές-προξενικές σχέσεις με το Ισραήλ.

Ορισμένοι, ενώ καταδικάζουν τις ενέργειες των Ισραηλινών και στην καλύτερη περίπτωση εγκαλούν την ΕΕ να διακόψει τις προνομιακές σχέσεις της με τους σιωνιστές υποτακτικούς της, δεν τολμάνε να πάνε παραπέρα! Πως είναι δυνατόν να αναγνωρίζεις και να υποστηρίζεις ένα τέτοιο θεοκρατικό, ρατσιστικό κράτος; Πως είναι δυνατόν σήμερα, μετά από όσα γίνονται να μην εγκαλείται η φερόμενη ως ελληνική κυβέρνηση γιατί συνεχίζει να διατηρεί αλώβητες τις διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ; Τι δουλειά έχει το Ελληνικό κράτος να συνεργάζεται με το ναζιστή χωροφύλακα της νέας τάξης, στην νοτιοανατολική λεκάνη της Μεσογείου;

Δεν είναι αποδεκτό από κανέναν άνθρωπο με στοιχειώδη δημοκρατική ευαισθησία να συγκροτούνται κράτη στη βάση του ιστορικού-“βιβλικού” δικαιώματος ή του «Ολοκαυτώματος» . Δεν στοιχειοθετείται το δικαίωμα κρατικής υπόστασης στον ρατσιστικό και θρησκευτικό φονταμενταλισμό, όπου όρος για την ύπαρξή του είναι η εξαφάνιση η καταπίεση των «άλλων» εντός ή εκτός συνόρων! Μόνη δυνατότητα ειρήνευσης της περιοχής είναι η δημιουργία ενός ενιαίου κοινού δημοκρατικού κράτους όπου θα συμπεριλαμβάνει το Ισραήλ, τη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας με κοινή ιθαγένεια και ίσα δικαιώματα για όλους τους κατοίκους των τριών περιοχών, χωρίς προνόμια είτε θρησκείας είτε καταγωγής. Χωρίς εθνοτικές ή θρησκευτικές διακρίσεις και διαχωρισμό των κατοίκων του, χωρίς εσωτερικά σύνορα ή τείχη, εποίκους και εξόριστους, πολίτες Α ή Β ή Γ κατηγορίας!

Απέναντι στην αναβίωση του φασισμού, με κορυφαίο παράδειγμα την Ουκρανία, του απροκάλυπτου ρατσισμού στο πρόσωπο, όχι μόνο του Ισραήλ, αλλά και της «διεθνούς κοινότητας», που αντιμετωπίζουν τον παλαιστινιακό λαό ως συνυπεύθυνο για την εθνοκάθαρση που υφίσταται, απέναντι στη οικονομική γενοκτονία που υφίσταται ο ελληνικός λαός, απέναντι στη βαρβαρότητα της Νέας Τάξης που δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο στον 21ο αιώνα, όλοι οι λαοί, τα καταπιεζόμενα έθνη, οφείλουν να ενωθούν σε μια γροθιά υπερασπίζοντας Εθνική Ανεξαρτησία και Δημοκρατία.

Θέλουμε ελεύθερη εμείς Πατρίδα και πανανθρώπινη τη Λευτεριά!

Αθήνα 23  Ιουλίου 2014

Η Πολιτική Γραμματεία του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου