Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Συλλογική η Απόφαση του ΕΠΑΜ για μη συμμετοχή στις εκλογές



 Ανακοίνωση

Στις 7 Ιανουαρίου το Ε.ΠΑ.Μ. εφαρμόζοντας την Δημοκρατία στην πράξη, διεξήγαγε ένα δημοψήφισμα με το οποίο τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. σε ολόκληρη τη χώρα, ψήφισαν για την συμμετοχή ή μη στις προσεχείς εκλογές. Η εικόνα που έχουμε από τα αποτελέσματα όπως τα λάβαμε από το Ο.Γ., βρίσκεται περίπου στο 83% κατά της συμμετοχής μας. Τα ακριβή ποσοστά θα δοθούν με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης από την επιτροπή.

Το Ε.ΠΑ.Μ. δεν είναι εκ θέσεως κατά των εκλογών.

Ωστόσο, στην παρούσα συγκυρία τα μέλη μας αποφάσισαν συλλογικά ότι το Ε.ΠΑ.Μ. προτιμά να κρατήσει τις δυνάμεις του -υλικές αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό- και να τις διαθέσουμε αγωνιζόμενοι μαζί με το λαό για όλα αυτά που θα επακολουθήσουν την επόμενη της εκλογικής αναμέτρησης.

Η εκλογές της 25 Γενάρη 2015 δεν γίνονται κάτω από την πίεση του λαϊκού παράγοντα. Την πρωτοβουλία των κινήσεων την έχει η τρόικα και οι υποτελείς της Σαμαροβενιζέλοι. Παρ’ όλη την εκστρατεία κατατρομοκράτησης του λαού και εξαγοράς  ψήφων για την Προεδρική εκλογή, η αποτυχία τους είναι μέσα στα σενάριά τους

Τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. καλούνται για τις εκλογές να ψηφίσουν κατά συνείδηση, αφού είναι αυτονόητο ότι θα ψηφίσουν αντιμνημονιακά και δεν θα επιτρέψουν την σημερινή συμμορία να συνεχίσει να κυβερνά.

Το ΕΠΑΜ καλεί τον Ελληνικό λαό να μαυρίσει  τους ΣαμαροΒενιζέλους και τα αναχώματά τους Χρυσή Αυγή, Ρίζες, Ποτάμια, ΔΗΜΑΡ, Παπανδρέου. Να ανατρέψει την δωσίλογη κυβέρνηση.

Η εκτίμηση του Ε.ΠΑ.Μ. είναι ότι η ώρα της ξεκάθαρης αναμέτρησης μεταξύ της Λαϊκής θέλησης και αυτών που πράττουν ενάντια στο συμφέρον του, δεν θ' αργήσει να έρθει. Είναι σίγουρο ότι τα γεγονότα τα οποία θα ζήσουμε στο προσεχές μέλλον καθώς και το κλίμα απόλυτης τρομοκρατίας, φόβου και πόλωσης που θα διαμορφωθεί μέσα από τα ΜΜΕ, θα κάνουν κατανοητό σε ικανό μέρος του Λαού ότι χωρίς την δικιά του ουσιαστική συμμετοχή, οργάνωση, πράξη και αντίσταση, δεν θα υπάρξει λύση.

Το Ε.Πα.Μ. συνεχίζει  με εργώδη κινητικότητα να προετοιμάζει το μετωπικό σχήμα που την κατάλληλη στιγμή θα αναλάβει τον δυναμικό ρόλο για τις εξελίξεις στην πατρίδα μας.
Συναγωνιστές συναγωνίστριες.

Κρατάμε ψηλά τη σημαία του μετώπου και προετοιμάζουμε τις δυνάμεις μας για την επόμενη μέρα. Θα «χτυπήσουμε» εκεί που ξέρουμε ότι θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να είστε βέβαιοι ότι ούτε στιγμή δεν χάνουμε από τα μάτια μας το στόχο και έχουμε ήδη διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για αυτή την ώρα.

Στο χέρι μας είναι πλέον να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να είμαστε έτοιμοι.
Το μόνο που χρειάζεται είναι ενότητα κι αγώνας.

09/01/2015


Ενωτικά η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.

2 σχόλια:

  1. http://diethnes-dikaio.blogspot.de/2015/01/ypoxrewtiki-dikaiodosia-xagh.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
    Η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και ευρύτερα η ανθρωπότητα έχει άμεση και επιτακτική ανάγκη από ένα δημοκρατικό νόμο για την κατάργηση και ποινικοποίηση της διεθνούς τοκογλυφίας και όχι απλώς την απαλοιφή χρεών ή σεισάχθεια.
    Πως μπορεί να επιτευχθεί η επείγουσα και αναγκαία ενοποίηση της ευρωπαϊκής οικονομίας, όλων αρχικά των χωρών με κοινό νόμισμα το ευρώ, για να πάψουν να είναι οικονομικά εχθρικές και παράλογα καταστροφικές μεταξύ τους; Μπορεί να αναδειχθεί στις μέρες μας η νομοθεσία του μεγάλου Αθηναίου νομοθέτη Σόλωνα; Όποια χώρα μέλος δεν συμφωνεί μπορεί να φύγει
    …!
    Η Ελλάδα έχει επίσης επιτακτική ανάγκη την κατάργηση της ληστρικής
    τοκογλυφίας των Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών εις βάρος των
    υπερχρεωμένων πολιτών με 1,2 -1,8% μηνιαίο επιτόκιο !
    O ΑΡΧΑΪΚΟΣ ΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
    Ποιούς φοβίζει ο αρχαϊκός τελεστικός χαιρετισμός από τις τελετές των αρχαίων μυστηρίων ( Archaic Praise Exaltation) τον οποίο αντέγραψαν με έπαρση οι ρωμαίοι κατακτητές ως "salute" και κατάντησε ο πιο απάνθρωπος χαιρετισμός στα μάτια και στις ψυχές όλου του κόσμου από τους φασίστες και ναζί; Τους νεοφασίστες φοβίζει περισσότερο, αυτούς που προωθούν την παγκοσμιοποίηση παραλλαγμένοι μέσα στο χάος της για να παραμείνουν αλώβητοι, να υποτάξουν και να κυριαρχήσουν στην ανθρωπότητα. Τους εμπνευστές του οικονομικού ολοκαυτώματος δια της χρεωκρατίας και της ληστρικής εκμετάλλευσης
    των λαών που προωθεί ο "ιθύνον νους" των οικονομικών δολοφόνων, ασφαλής ως αφέντης της fed με όμηρο την αμερικανική οικονομία και μαριονέτα τη δημοκρατία της φίλης χώρας.
    Ώ καιροί ώ ήθη..!
    Ίσως έτσι να εξηγείται το γιατί δεν μπορούμε να αντιδράσουμε ως χώρα στον οικονομικό ευρωπαϊκό εμφύλιο που προωθούν οι τοκογλύφοι και δεν κάνουμε απολύτως τίποτε γι’ αυτό..!
    Μας κατάφεραν ίσως να πιστέψουμε ότι είμαστε ανίκανοι να αντιδράσουμε στη «στημένη και χάρις στη ανοχή μας και την ανικανότητα μας ελληνική οικονομική κρίση» διότι η καλοπέραση σε
    συνδυασμό με την υποβαθμισμένη παιδεία αποχαυνώνει και σκοτώνει το
    όραμα της δημιουργίας.
    Αντί οι πολιτικοί μας να ερευνήσουν ως οφείλουν την ουσία των προβλημάτων και να προτείνουν πιθανές λύσεις με πρώτο βήμα τη ορθολογική ενημέρωση, του λαού περιορίζονται να δαιμονοποιούν μόνον τους νταήδες της Χρυσής αυγής που λένε και σωστά πράγματα αλλά κρίνουν άκομψα και ενεργούν καμιά φορά ηλίθια. Οι περισσότεροι και κατώτεροι των περιστάσεων πολιτικοί του ελληνικού κηνοβουλίου
    προπαγανδίζουν ασύστολα το ηθικό και πατριωτικό έργο τους, ενώ χωρίς ντροπή και με χυδαία επιχειρήματα ξεπουλάνε τη χώρα και τη ζωή των παιδιών μας στους χαχάμηδες μεγαλοτραπεζίτες. Ασφαλείς ίσως με τον αισχρό νόμο του Μπενιζέλ περί μη ευθύνης των υπουργών, παρουσιάζουν στον δήθεν ελεύθερο τύπο και τα χειραγωγημένα τηλεοπτικά μέσα μόνο τα αρνητικά της Χρυσής Αυγής επειδή έτσι επιτάσσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, διότι μάλλον τους προκαλεί φόβο.
    Μεγαλοποιούν και τα απαράδεκτα θύματα από τις δράσεις της Χ.Α. ενώ κωφεύουν για την ευθύνη τους προς τους περισσότερους από 8 χιλιάδες συμπολίτες μας που εξ αιτίας τους οδηγήθηκαν απελπισμένοι στην αυτοχειρία, χωρίς ευτυχώς να πάρουν κανένα προδότη μαζί τους και μας κάνουν ευρωπαϊκό..Ιράκ.! Είναι λάθος να κάνουν μόνο τη Χ.Α. αποδιοπομπαίο τράγο της οικονομικής, ηθικής και θεσμικής κρίσης της χώρας. Υπάρχει ο κίνδυνος η αρνητική διαφήμιση να τους κάνει ακόμα και δεύτερο ..πολιτικό κόμμα στο ούτως ή άλλως κατώτερο των περιστάσεων, εκφυλισμένο και ανίκανο να αντιδράσει κηνοβούλιο !
    Η άμεση δημοκρατική διακυβέρνηση χωρίς το νόμο περί ευθύνης υπουργών και η ενεργοποίηση των πολιτών για τη ψήφιση νόμου για τη διάλυση όλων των υπαρκτών πολιτικών κομμάτων και η απαγόρευση δια παντός των κομματαρχών να συμμετέχουν στην πολιτική ζωή της χώρας όταν η αποχή στις επικείμενες εκλογές ξεπεράσει το 60+ %. είναι η μόνη ελπίδα της Ελλάδος.
    Κάθε άποψη είναι ευπρόσδεκτη. 12-1-2015 μ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή